Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaSeF55

Allah yardimcimiz olsun gece uyuyamadk heran deprem olablr diye arada bi artci sallanti oluyor Allah sonumuzu hayr etsin..

özkan

Atilla Cebebci'nin facebook sayfasından,

BUYUK SAMSUNSPOR TARAFTARINA DUYRULUR.BU AKSAM SPOR 55 ın CANLI YAYIN KONUGU:SAMSUNSPOR GENEL MENEJERI ADNAN SEZGIN.SAAT 21 DE KANAL S EKRANLARINDA SIZLERI EKRAN BASINA DAVET EDIYORUM.AYRICA FENERBAHCE_SAMSUNSPOR MACI ONCESINDE YASANANLAR......SAMSUNSPOR KLUBU BASKANI KAZIM YILMAZA KIMLER SALDIRMAK ISTEDI.?BU COK OZEL GORUNTULER SADECE SPOR 55 DE......

sosaka

saldırı hakkında bilgisi olan var mı ?

maraton

Burak

Dolaylı yollardan öğrendiğime göre bir Samsunlu öğretmende vefat etmiş depremde  :(

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: Burak - 24 October 2011, 15:35:41
Dolaylı yollardan öğrendiğime göre bir Samsunlu öğretmende vefat etmiş depremde  :(
Burak@ Öğretmen Bay'mı Bayan'mı bilgin varmı?

doðan

Alıntı yapılan: özkan - 24 October 2011, 13:42:30
Atilla Cebebci'nin facebook sayfasından,

BUYUK SAMSUNSPOR TARAFTARINA DUYRULUR.BU AKSAM SPOR 55 ın CANLI YAYIN KONUGU:SAMSUNSPOR GENEL MENEJERI ADNAN SEZGIN.SAAT 21 DE KANAL S EKRANLARINDA SIZLERI EKRAN BASINA DAVET EDIYORUM.AYRICA FENERBAHCE_SAMSUNSPOR MACI ONCESINDE YASANANLAR......SAMSUNSPOR KLUBU BASKANI KAZIM YILMAZA KIMLER SALDIRMAK ISTEDI.?BU COK OZEL GORUNTULER SADECE SPOR 55 DE......

@ÖZKAN
maç sonrası yaşanan ropörtaj verirken olan olay dan mı bahsediyorsun...yoksa bilmediğimiz bir olay mı var..

özkan

abi benimde bilgim yok,bilgi maksatlı buraya kopyaladım aynen facebook sayfasından bende,akşam izleyeceğiz ne olduğunu.

Burak

Alıntı yapılan: Burak - 24 October 2011, 15:35:41
Dolaylı yollardan öğrendiğime göre bir Samsunlu öğretmende vefat etmiş depremde  :(

tanıdığımın çalıştığı okuldan bir erkek hocanın arkadaşıymış cenazeye geliyormuş Samsun'a o hoca ölenin erkek veya bayan olup olmadığını bilmiyorum

sosaka

http://www.samsunspor.org.tr/haberayrinti.asp?id=2669

Kulübümüz'den depremzedelere yardım...
Samsunspor Kulübü'müz, Van'da yaşanan deprem felaketinden etkilenen vatandaşların ihtiyacında kullanılmak üzere 50 bin TL nakdi yardımda bulundu. Samsunspor Kulübü Başkanımız Kazım Yılmaz, "Vatandaşlarımızın yaşadığı deprem acısını paylaşıyor ve büyük üzüntü duyuyoruz" dedi.

Merkez Üssü Van'ın Tabanlı köyü olan 7.2 büyüklüğündeki depremde evleri yıkılan ve hasar gören vatandaşlarımızın acil ihtiyaçları için Başbakanlık tarafından açılan yardım kampanyasına Samsunspor Kulübü'müz de katıldı. Samsunspor Yönetim Kurulumuz, yardım kampanyasına 50 bin TL yardım desteğinde bulundu. Konuyla ilgili açıklamada bulunan Başkanımız Kazım Yılmaz,  "Deprem felaketinde yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızın acılarını paylaşıyoruz. Hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza da Allah'ta rahmet diliyoruz.  Acı tablonun büyümemesi adına enkaz altında kalanların da bir an önce kurtarılmalarını sabırsızlıkla bekliyoruz" diye konuştu.

ahmetsefa55

şu sitede siyaset yapıp durmayın.
insan olun biraz insan.
kendi kardeşlerinizin ananızın babanızın o yıkılan evlerın altında kaldıgını dusunun.
bugun israil bile zor durumda kaldıgın da yardıma kosuyoruz.
kendı ınsanımıza mı yardım etmeyecegız.

fındık

Bu gibi konularda herşeyi bir kenara bırakmak gerekir bence insanlık namına

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: DESPOTE55 - 24 October 2011, 17:36:17
Kardeşim siyaset yapıldığını nerden çıkardın siyasetten nefret ederim aksine. herhangibir partiyede bağlılığım yoktur beni tanıyan iyi bilir bunu. Benim kastetmek istediğim bdp = pkk. sen beni yanlış anlamışsın sadece.
bdp=pkk demek siyaset değilmidir ?
kime göre böyledir bu durum ?
insanların siyasi görüşüne saygı duymak gerekir.
ha benım ne dusundugumu benı tanıyan bılır.
ama buraya nıye yazayımkı ?
ayrıca vandan akpartı %40 la 1. partı cıkmıstır. ;)
uzatmayalım cıktım ben.

Burak

Gereksiz polemikler bunlar önce insan olmalı kriterimiz

GurbetciFanatik

Enkaz altinda kalan kim olursa olsun yardim eli uzatmak önce Insani borctur.
Düsmanda olur Vatan hainide olur enkaz altinada ama unutmayalimki masum bi bebecikte olablir enkazin altinda.
Türkiye Cumhuriyeti yardim elini uzatsinda utanan utanir zaten tabiki utanmasini bilen varsa.