Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

yilmazselcuk55

Galip Öztürkten 24 derslik 3-4 milyon liralık bağış  >l< >l< >l< >l<

kamuri

ya biz bu hakemlere nasıl güvenecez ya adamın trabzon maçında çaldığı penaltıya bak ne alakasız bi pozisyon ve penaltı ve bize çalmadıkları penaltıya bak ya finkin ortasında top resmen adamın eline değmiş ya bu nasıl bi çifte standarttır yaaa offff

emre

"Eşini Şehit Veren Dilek Hanım'ın Konuşması... Dün gece Matrax'a bağlanan şehit eşi Dilek Hanım, kardeşilik adına öyle anlamlı şeyler söyledi ki..

Matrax'a bağlanan şehit eşi Dilek Hanım, kardeşilik adına öyle anlamlı şeyler söyledi ki...

2,5 yıldır dokunamadığı eşinin şehit aylığını, Van'daki depremzedelere gönderdiğini söylemesi ise yürekleri burktu.

Ve halkların, tüm çıkar oyunlarına karşı kardeş kalabileceğine dair umut oldu..."

25 Ekim 2011 Matrax

http://www.zekirdek.com/esini-sehit-veren-dilek-hanimin-konusmasi-haberi-35091.html

kamuri

eğer bizim taraftarımız bi kelime yüzünden bi yıl hak mahrumiyeti alıyosa dün akşam gs antep maçında yardımcı hakemin arkasındaki taraftarın en az 5 yıl stadlara sokulmaması lazım yakın çekimde hakeme neler dediğini herkes görmüştür eğer türkiyede gercekten adalet varsa ve herkese eşit uygulanıyosa o taraftarın dediğim gibi en az 5 yıl stada alınmaması gerekirrr

fındık

Samsun fena karıştı!: 0-0 FANATİK
İlk haftanın ardından galibiyet yüzü görmeyen Karadeniz ekibi, dün de Karabük'le berabere kaldı. Kırmızı-Beyazlılar'ın teknik direktörü Petkoviç de taraftarların hedefindeki adamdı
Karadeniz'in iki temsilcisinden daha rahat olanı hiç kuşkusuz konuk Karabükspor'du. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe deplasmanından puanla dönmesine karşın, 6 haftadır galibiyet yüzü görmeyen Samsunspor'da ise bir kaç haftadır kazan kaynamaya devam ediyordu. Nitekim maçın ilerleyen dakikalarında kaynayan kazan fokurdamaya başladı ve teknik direktör Petkoviç, önce yaptığı değişikliklerden dolayı protesto, maç sonunda da istifaya davet edildi. Seyirci sadece Petkoviç'le kalmadı, gol pozisyonlarında etkisiz kalan Aristide Bance'ı da ıslıklayarak demoralize etti. Seyirci haklı mı? Kendince haklı! Peki iyi bir şey mi? Kuşkusuz hayır. Maçın bitimine 20-25 dakika varken, sahaya negatif elektrik gönderirsen, karşılığını da aynı şekilde alırsın. Petkoviç'in, takımın en etkili iki adamını erken dakikalarda kenara alması ve ondan sonra rakip kaleye bile gidememesi elbette kabul edilir gibi değil. Ancak taraftar yine de takımını oyundan düşürecek hareketlerden kaçınmalıdır.
Maç içinse söylenecek pek fazla bir şey yok. Maçın nasıl geçtiği zaten sonucundan da belli. Tabii ki, bazı maçlar vardır, golsüz bitmesine karşın taraftarı hop oturtup, hop kaldırmıştır. Ama bu maç onlardan değil. İlk yarıda bir kaç pozisyon, ikinci yarı ise tam bir orta saha karmaşası. Orta alan o kadar kalabalık ki, oradan top çıkarmak pek mümkün olmuyor! Samsun'da Ufuk Bayraktar ile Zenke, Karabük'te de Cernat kişisel becerileriyle pozisyon yaratmaya çalışıyor, ancak o pozisyonlar da defans duvarından geri dönüyor. Defans duvarı derken, özellikle de Kemal Tokak'ı kutlamak gerekir. Büyükler boşuna peşinde değilmiş. 10. dakikada Ufuk'un direkten dönen serbest vuruşunun yanısıra 11'de Bance'ın kafa vuruşunu Tomiç'in çelmesi, 22'de de Fink'in harcadığı pozisyon ilk yarıda akılda kalanlardı. İkinci yarıda ise sadece bir pozisyon vardı; hepsi o kadar. 47'de Ufuk'un kornerinde Fink kafayı vurdu, defans çizgiden çıkardı ve ardından hem sahadaki futbolcular, hem de maçı izleyenler uykuya yattı!

Maçta puan kaybına sebep olan tek petkoviç, futbolcu değildi biz taraftardık. Malesef taraftar olarak destek olmayı beceremiyoruz har anlamda

ibo055

Samsunspor Taraftar Temsilcisi olan Yönetim Kurulu Üyesi Aykut Çepni, taraftar temsilciliği görevinden istifa ettiğini, yönetim kurulu üyeliğine devam ettiğini açıkladı

Düzenlediği basın toplantısında yapılan bazı yanlışlıklardan dolayı taraftar temsilciliği görevinden istifa ettiğini belirten Aykut Çepni, "Bu şehirde yapılacak en önemli görevlerden birisi Samsunspor yöneticiliğidir. Ben de temmuz ayından bu yana yönetime geldikten sonra taraftar temsilciliği görevini yürütmekteyim. Bu göreve cansiperane olarak elimden geldiği kadar hem taraftarımızın hem de Samsunspor'un birlik ve beraberlik içinde olması için elimden geleni yaptım. 10 gün önce yapılan bazı yanlışlıklardan dolayı ve bu yanlışlıkların taraftarla Samsunspor arasında kopukluklara neden olduğuna ve beraber çalışma ortamını zedelediğine inanıyorum. Bu yüzden Samsunspor Taraftar Temsilciliği görevimden istifa ediyorum. Samsunspor yöneticiliği onur ve gurur veriyor. Yöneticiliğimi en iyi şekilde devam ettireceğim. Bu göreve devam ederken bize Samsunspor ile alakalı hangi görev verilirse verilsin Samsunspor'un başarılı olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.
yok sen tamamen bırak  zaten faydanı görmedik :holey: :ok

samuray

oyun futbol olarak pek bişey yok bide bunun üstüne netiki penalıtımız verilmedi ya hep bizemi ketum davranıyor bu i hakemler :(

ibo055

Selçuk göz doldurdu
Samsun Amatör Lig takımlarından Telekomspor Futbol Takımı'nda forma giyen genç yetenek Selçuk Güldeniz, oynadığı futbolla göz dolduruyor
Telekomspor Futbol Takımı'nda forma giyen genç yetenek Selçuk Güldeniz, Polisgücü maçında attığı 3 gol ve bir asistle daha şimdiden profesyonel takımların transfer listesine girdi. Başarılı futbolcu, "Futbolcu olma arzumu, idmanlardaki çalışmalarımla birleştirerek, hocamın da desteğiyle başarılı bir sezon geçirmek istiyorum" dedi.
:_nazar

harika bir oyuncu samsundaki arkadaşlar izlemeye gidebilir  >l< >l< >l<
arkadaş alsana golcü bu  çoçukları degerlendirmiyoruz  elin yabancısına veriyoruz bir çuval para  hiç bir b*** yapmıyorlar   sonra  neymiş samsun oyuncu yetiştirmiyor   elimizdekini bir degerlendirsek

sadece55

deriaKR

red_white

‎8 haftalık fikstür açıklanmıştır:

10. Hafta 4 Kasım Cuma 20:00 Samsunspor-Ankaragücü
11. Hafta 21 Kasım Pazartesi 20:00 Bursaspor-Samsunspor
12. Hafta 26 Kasım Cumartesi 13:00 Samsunspor-Antalyaspor
13. Hafta 3 Aralık Cumartesi 13:00 Gaziantepspor-Samsunspor
14. Hafta 8 Aralık Perşembe 18:00 Samsunspor-Kayserispor
15. Hafta 11 Aralık Pazar 16:00 Mersin İdman Yurdu-Samsunspor
16. Hafta 18 Aralık Pazar 16:00 Samsunspor-Beşiktaş
17. Hafta 21 Aralık Çarşamba 20:30 Sivasspor-Samsunspor

deplasman yapmamamız için ellerinden geleni yapıyorlar yuh artık

ali ihsan

Bursa deplasmanı yalan oldu be.Tüh u lan size...

cgr

Alıntı yapılan: deriaKR - 27 October 2011, 21:51:51
kovmadiniz lan bu adami daha

Birader, gönderdiğin 27 mesajın ;

20'si YOGOSLAV petkovici yollayın ( yugoslav ;) )
4'ü 2.0 basarız,4 olur, 7 olur   ( hayal )
Geri kalan 3'ü de Kazım Yılmaz'a sallamaa..

Azcık mantıklı yazsan ?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: Aliİhsan - 27 October 2011, 22:12:39
Bursa deplasmanı yalan oldu be.Tüh u lan size...

Ben bilmem, gelirsem seninle gideceğiz Bursa'ya. Pazartesini boşlat hocam.
Çelebi, ben önceden gittim Bursa'ya diye yan çiziyor :)

berusa55

-> Deprem bölgesine 1000 TL yardım gönderen Menemenspor, futbolcuların maaşlarını bir yıl erteledi...

:D :D