Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

YaSeF55

Alıntı yapılan: 5trawberry - 18 October 2011, 16:46:34
Bitlis'in Güroymak ilçesindeki patlamada 4 polis şehit oldu. Olayda biri 2 yaşında bir kız ile 1 vatandaş da hayatını kaybederken de 20 kiş ide yaralandı..
:kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa: :kafa:

:( :( :( :( :(

20 kişi değil 4-5 kişi olması lazım ama herşeyi geçtim 2 yaşındaki çocuğun suçu neydi

Desiqner

brigand

Alıntı yapılan: Desiqner - 18 October 2011, 17:45:54
Bülent Korkmaz Samsunspor Yolundaymış ????

http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/haberdetay.asp?ID=8684

İsmi anılan hiçbir hocanın Vlade'den fazlası olduğunu düşünmüyorum. Ama nedense hoca aslında çok kolay olan ve net gözüken doğruları uygulamamakta direniyor. Maalesef ki ülkemizde hocaya verilen süre dolmak üzere. İnşallah şu takımı olması gereken gibi kurar. Hafta sonu o dirençli, istekli oyunu görürsek skor önemli değil, hocaya desteğe devam ederim. İnadından vazgeçmezse artık yapacak bir şey kalmıyor. :(

GurbetciFanatik

Alıntı yapılan: Desiqner - 18 October 2011, 17:45:54
Bülent Korkmaz Samsunspor Yolundaymış ????

http://www.xn--sportrkiye-eeb.com/haberdetay.asp?ID=8684

Bari sen dogru konus Adnan Sezgin :  Bu kadar rüzgarda, bu kadar gol kaçırırsan yenilgi kaçınılmaz olur.

cgr

Burak55

gooooooooooooooooooooooooooooooool :D

cgr

Adam ne pas werdı topuguyla bee

Burak55

Alıntı yapılan: cgr - 18 October 2011, 19:33:13
Adam ne pas werdı topuguyla bee

Adamın hammaddesi o pası atan abi :)

samuray

bülent korkmaz neden olmasın petkoviç kredisini tüketmiştir diye düşünüyoyrum yanlış kadro seçiminde ısrarcı olması orta sahada domingueze pal lazarda ısrarcı olması zenkeyi dışlaması muratı oynatmaması fink sarp üzerine koyamaması sürekli düşüşte olmaları orta sahaya daha doğrusu takıma gerekli müdahale edememesi kenarda kulübeden dışarıya çıkmadan heyecansız donuk gözlelrle maçı izlemesi sahadaki topçları nasıl motive edecek bu adam gitsin biran önce

Uğur Yıldız

Alıntı yapılan: CemBaba - 18 October 2011, 19:43:55
Ülke puanı için Trabzon'un kazanmasını istiyorum. Avrupa Kupalarına giden takımlarımıza ben Milli Takım gözüyle bakıyorum. İnşallah kazanırlar.

hey Allahım  :kafa: :kafa:

maraton

Cem baba No postta hiç bu kadar yaklasmamistin  8)

AntZ

Ülke puanı için Trabzon'un kazanmasını istiyorum. Avrupa Kupalarına giden takımlarımıza ben Milli Takım gözüyle bakıyorum. İnşallah kazanırlar.

Daha çok takımımız gitsin daha çok rezil olalım  :evet:

Burak55

Sen trabrumspor'u tut , biz cska'yı tutarız cem abi :)

twitter

face samsunspor sayfası kapandı mı?
tuttuğu takımlar boş kaldı sayfayada girmiyor

kuzey55

yönetimin parmağı vardır kesin o sayfanın kapanmasında...taraftar her alanda susturmayı başardılar helal olsun dombiliye