Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

feveran

hakakrideki şehitlerimize allahdan rahmet diliyorum yeter artık devlet zam yapacana törürü bitir

ibo055

Yeter arkadaş nedir buu  hergün bir şehit haberi  allah rahmet eylesin 24 kardeşimize :(  :'(
yaralı kardeşlerimizide acil şifalar

Ertuğrul Sağlam

HAİN SALDIRI: 24 ŞEHİT
Hakkari'nin Çukurca ilçesinde teröristler gece saatlerinde çok sayıda yere silahlı saldırı gerçekleştirdi,

Hakkâri'nin Çukurca ilçesinde teröristler, gece saatlerinde çok sayıda noktaya silahlı saldırı gerçekleştirdi. Çatışmalarda 24 güvenlik görevlisinin şehit düştüğü belirtilirken, 18 kişinin de yaralı olduğu öğrenildi.

PKK'lı terörist grubu dün gece saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına aldı. Gerçekleştirilen saldırıların bilançosu sabah saatlerinde ortaya çıkmaya başladı. Gece saatlerinde başlayan saldırılarda polis ya da asker olduğu belirtilmeksizin 24 güvenlik görevlisinin şehit olduğu ifade edilirken, 18 kişinin de yaralı olduğu aktarıldı. Bu arada, Hakkâri'de polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam teçhizatlı olmaları talimatı verilirken, Çukurca'daki çatışmaya destek için de hazır durumda beklemeleri istendi.

Allahınızdan bulun.... >:( >:( >:(

FaTiH_HaN

Allah rahmet eylesin, ruhları şaad olsun  :'( Allah'ım artık bu acıya bir son ver anaların göz pınarları kurudu ağlamaktan  :'(

SametYılmaz55

sabah sabah şoktayım resmen :( Hepsinin ruhları şad olsun Allah yakınlarına sabır versin :(

davidsavage

Sizin yüreginizi,inandiginiz davanizi,ecdadinizi,gelmisinizi geçmisinizi ....... örgüt denilen ermeni piçleri,yahudi tohumlari.

Ulan 21 degil milyontane SEHİT versek gene bu vatan bizim.

ALLAH Ordumuzu ve Devletimizi bu belalardan korusun,amin.

kuzey55

bu şerfsizlere karşı nasıl böyle aciz duruma düştük hala şaşırıyorum adamları çiçeklerle karşıladık daha ne olsun.DURMAK YOK YOLA DEVAM DEĞİL Mİ?

LisandroLopez

Geceleri sineği bile gösteren araçlar zırhlar var dediler bu teröristleri hiç mi görmediler yazıklar olsun böyle köpekleri birde mecliste besliyoruz kim bu olanlara göz yumuyorsa Allah belasını versin!!

masbene

Allah Büyük Allah! Sen anaların acısını dindir Ya Rab!

kumköylü ahmet

şehit düşen askerlerimize ALLAH'tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı diliyorum

özkan

Geçin bu işleri,askeriye ayrı bir dünya..İzin verin insanlara izin !!!

Vatan sağ olsun demeyin,insanlara adım atması için izin verin ey devletimizin çok bilmiş kukla abileri..

Siz hiç villadan ŞEHİT CENAZESİ çıktığını gördünüz mü ?

buonanotte

Şoktayım şu anda ama bu şoklara bizİ alıştıranlar Allahından bulsun.Ne olacak ki 10 gün sonra bunu da unutucaz.Göstermelik hava saldırıları olacak bizlerde çok bişe yapılıyormuş gibi takdir edecez.Devletin büyüklüğünden bahsedip kendimizi avutacaz.

cembaba

Şu an 24 şehit ailesinin evi resmen yangın yeri... Allah bin cezasını versin şerefsizlerin... Allah rahmet eylesin. Ailelerine sabır versin.

Lusage

Kardeşlerime Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Şimdi konuşuyorlar bazıları onlar bir kaç capulcu, sabrın bittiği yerdeyiz, onlardan misli misli öcümüzü alacağız diye. Boş boş konuşuyorlar..

Ben Çukurca'da yaptım askerliğimi. 2 kez çatışmaya girdik bölük olarak. Nasıl geldiklerini nasıl gittiklerini bir bilseniz nasıl 5 tane birliğin içinde üst bölgeye saldırırlar duysaniz gülersiniz. Şimdi birileri saçmalıyor televizyon başında. Sinir ötesi operasyon varmış. Boşa senin benim paramı harcıyorlar..

Nasıl mı savaşacaksin?
Terörist gibi yaşayıp onun gibi dağlarda gezerek gerilla savasiyla
Sinir boyu uzanan ingilizlerin ....müze Soktuğu dağların ilerisindeki düz ovalara karakol, tampon bölge oluşturarak.

Bunların dışındaki bütün askeri yöntemler uygulamalar boşa kürek çekmektir.

feveran

İLK DEFA BİR CUMHURBAŞKANIN AĞZINDAN İNTİKAM SÖZÜ DUYDUM ADAMSAN SÖZÜNDE DURUSUN ARTIK BIKTIM AİLELERE SABIR DİLEMEKDEN SABIR YADA BAŞKA BİRŞEY DEMEK İSTEMİYORUM TEK SÖZÜM İNTİKAM