Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

yazıyorum - siliyorum..
neyse... diyorum
sonrası daha kötü oluyor

kaptan 55

fındık

KaBuS_55

Şirinler, 500 öğrencinin ihtiyacını karşıladı

Samsunspor'un ünlü Şirinler taraftar grubu, örnek bir çalışmaya imza atarak ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı.

Tribünlerde yaptıkları tezahürat ve gösterilerle ünlü olan Samsunspor'un Şirinler isimli taraftar grubu üyeleri, aralarında topladıkları paralarla ihtiyacı olan 500 ilköğretim okulu öğrencisinin çanta ve kırtasiye ihtiyacını karşıladı. Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan 7 ilköğretim okulunda tespit edilen 500 öğrenci için kolları sıvayan Şirinler, hazırladıkları çanta ve kırtasiye malzemelerini okullarda öğrencilere dağıttı.

Şirinler taraftar grubunun 25. yılı nedeniyle böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza attıklarını belirten Şirinler taraftar grubu tribün lideri Burak Güleç, "Amacımız Samsunspor sevgisini gençlere aşılayarak hem Samsunspor'a taraftar kazandırmak hem de ihtiyacı olan çocuklarımızı yalnız bırakmamak için böyle bir projeye imza attık" dedi.

Samsunspor taraftarlarının sadece maçlarda tezahürat yapan insanlardan oluşmadığını belirten Şirinler taraftar grubu başkanı Erol Ündücü, "Bu basit gibi görünen proje ilk olmayacak ve yeni bir kampanya daha başlatacağız. Çocuklarımızın okuması ve süt içmesi için bir kampanya daha başlatacağız. Amacımız çocuklarımıza okuma alışkanlığını ve süt içme alışkanlığını da kazandıracağız. Samsunspor var oldukça Şirinler grubu da var olacaktır, Şirinler grubu bu tip projelere aralıksız olarak devam edecek" diye konuştu.

Şirinler taraftar grubunun Türkiye'ye örnek olduğunu ifade eden Tekkeköy Atatürk İlköğretim Okulu Müdürü Ayhan Erden, "Samsunspor'un Şirinler taraftar grubu geçen sene yaptığı şirinliklerle Samsun ve Türkiye'nin gönlünde hatırı sayılır yer edindi. Geçen seneden beri de sosyal sorumluluk projelerine imza atıyorlar. Bu kapsamda okulumuzu boyadılar, şimdi de ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı yaparak eğitim ve öğretime verdikleri önemi gösteriyorlar. Bu sosyal sorumluluk projelerinin yerine getirilmesi insani bir görev, bu anlamda Şirinler taraftar grubuna teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

http://www.haberexen.com/news_detail.php?id=34530

fındık

"Biz bu kanunu uygulansın diye yaptık"
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, bir basın mensubunun futboldaki şike iddialarına ilişkin sorusu üzerine şunları söyledi

"Giderek genişleyen bir soruşturma basının gündeminden düşmüyor. Henüz bir dava açılmış değil. İddianameyi bilmiyoruz. Ama eminim ki yine bütün basın ve halkımız dava açıldıktan sonraki ilgisini devam ettirecek. Bu olaylardan daha bir iki ay geçmemişti ki Meclis'te bütün partilerin ittifakıyla sporda şiddetin önlenmesi için bir kanun çıkarıldı. Bu faydalı bir kanundur. Yani sporu holiganların etkisinden kurtarmak, kasatura ile birbirine saldırarak hepimizin üzüldüğü bir takım eylemleri yapmak doğru değildir.

Taraftarları, kulüp yönetimini belki de futbolcuları, kamuoyunu ilgilendiren ve alınması gereken tedbirleri ayrıntılı gösteren bir kanun çıkarıldı. Uygulamaya gelince birtakım sıkıntıların olduğu söylenerek geri adım atılmak isteniyor.

Kulüp başkanları Meclis'e gelmediler. Sayın Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'nu ziyaret ettiklerini biliyorum. Kendilerinin desteği ile çıkardığımız kanunun, biraz da mahcubiyetle değiştirilmesini istediler. Kanun uygulama safhasına yeni girmiştir. Uygulamada eksiklikler ortaya çıkarsa bu daha sonraki süreçte değerlendirilir. Şike olaylarının soruşturulduğu zamanda, 'bu kanunu değiştirin' taleplerini, altını çizerek söylüyorum, şahsen olumlu bulmam. Bu Hükümet konusu değildir. Bakanlar Kurulu'nda konuşulursa sonuçları size açıklarım. Şu anda 25 yılını avukatlık ve geri kalan kısmı hukukçu olarak geçiren bir arkadaşınız olarak söylüyorum. Biz bu kanunu oynamak için yapmadık, uygulansın diye yaptık. 'Biz bu kanun altından kalkamayız' düşüncesi kulüp yöneticilerin acziyetini gösteriyor.

Hiçbir kulüp birkaç taraftarın esiri değildir. O taraftarlar yanlış yapıyorsa sorumluları hakkında yasal işlem yapılır. Kulüplere düşen desteklerini bu insanların arkalarından çekmeleridir. Herkesin ailesiyle futbol seyretmeyi, sporun bütün çeşitlerini izlemeyi arzu ettiği dönemde sayıları birkaç yüzü geçmeyen şiddet taraftarı insanlar yüzünden bundan mahrumiyet düşünülemez. Bu talepleri masum, haklı bulmuyorum. Bir Bakanlar Kurulu tasarısı haline gelmediği sürece kanun teklifi olarak verilir. Bunu da hangi parti verir; onu da ibretle takip ediyorum. O parti hakkındaki düşüncelerimi de sizlere ifade ederim."

samuray

Alıntı yapılan: 5trawberry - 02 October 2011, 23:33:14
Bugün maçtan çıktığımda Migros'un yanındaki Akçaabatlı Köfte'ye gittim ( gitmez olaydım )
İçeriye müşteri girdi Samsunspor formalı, orda çalışan bir rum pontus, yenildiniz he geçmiş olsun dedi, müşteri sinirlendi çıktı gitti.
Daha sonra, 9-10 yaşlarında Samsunspor formalı ve atkılı çocuk vardı. Sanırım eline sipariş vermişler, göndermişler, aynı çalışan rum pontusla tanıdıkdı sanırım.
Çocuk elindeki atkıyı sallıyordu.
O pontus arkadaş çocuğa dönerek; '' Sallama lan şunu, sie git at onu çöpe dedi.''
Yeminle devreye girecektim orda, kız arkadaşım rezil etme beni dedi.

Bu ve bunun gibi köpeklere para kazandırmayın gitmeyin o pontusların mekanına.
iyi sabır varmış sende nasıl sabrettin o şerefsizin söylediklerine bizim memleketimizde ekmek yiyip bu lafı nasıl ediyorlar bu şerefsizler

samuray

Alıntı yapılan: mahmut 55 - 03 October 2011, 15:19:37
DÜNKÜ MAÇDA ZENKE 61 NCİ DAKİKADA OYUNA ALINDI. YÖNETİMİN TALİMATI İLE 61 NCİ DAKİKADA ZENKEYİ OYUNA ALAN PETKOVİÇ tRUMzon spora KÜFÜR EDİLMESİNİN ÖNÜNE GEÇMİŞ OLDU. BU TALİMAT BİZZAT BAŞKAN TARAFINDAN VERİLDİ...(KAYNAK: STAT MÜDÜRÜ METİN KOÇER)

face de biri şöyle yorum yapmış  :-\ :-\
hayret yönetim petkoviç hoca üzerinde bu kadar etkiliyse şu yaptığı yanlışları da bi hatırlatsalar artık bu işin şakası yok şimdiden küme düşmeye aday takımlaradn birisi olmaya adayız bu kabusu görmeyelim artık >:( >:(

epçeli köylü

Spor55 de Kemal Dikmen iyi konuşuyor. Camia olarak birliktelikten bahsediyor..Birliktelik sağlanır inşallah...

fındık

04 October 2011, 14:05:28 #22943 Son düzenlenme: 04 October 2011, 14:11:47 seko
NEREDE BU MİLLET (FANATİK)
5. hafta maçlarında sahadaki heyecan tribünlere yansımadı. Bursa, Kayseri, Eskişehir, Samsun, Antalya, Karabük ve Gaziantep'te statlar dolmadı. Ortaya çıkan tablo hayal kırıklığı yaşattı

Süper Lig'in 5. haftasında sahadaki mücadelenin dışında en çok göze çarpan; boş tribünler oldu. Her maçın yayıncı kuruluş tarafından yayınlandığı ligde yeni sezonun ilk haftasından bu yana değişmeyen tablo, geçtiğimiz hafta sonu artık çok net bir şekilde ortaya çıktı. 25 bin kişilik Atatürk Stadı'nda oynanan haftanın açılış maçında Bursaspor-Gençlerbirliği mücadelesini 5 bin taraftar izledi. Bursaspor'un tarihi boyunca ilk kez bu kadar az sayıda taraftara oynadığı konuşulurken, 8 bin kapasiteli Necmettin Şeyhoğlu Stadı'ndaki Karabük-Orduspor karşılaşmasında ise 2 bin 650 kişi vardı. Antalya-Sivas maçında, 8 bin kişilik Mardan Stadı'nın yarısı boştu. 20 bin kişilik 19 Mayıs Stadı'ndaki maçta ise Samsunspor ile Manisaspor, 9 bin taraftarın önünde oynadı. 33 bin kişilik Kadir Has Stadı'ndaki Kayserispor-Mersin İdmanyurdu sınavını 6 bin, 16 bin kişilik Atatürk Stadı'nda Eskişehir-Trabzonspor müsabakasını 8 bin futbolsever takip etti. Dün akşam oynanan Gaziantepspor-Beşiktaş maçında da 17 bin kişilik Kamil Ocak'ta taraftar sayısı 6 bini geçmiyordu. 5. haftada dolan iki stat vardı. Biri Fenerbahçe-Belediye maçının oynandığı Şükrü Saracoğlu, diğeri ise Ankaragücü ile Galatasaray'ın karşı karşıya geldiği Atatürk Stadı...

NOT: HA gayret az daha taraftarlarla uğraşın zaten hiç gelmicezNE VARSA BİZDE VAR YİNE  :D

5trawberry

Ersun Yanal'ın görevine son verilmiş..
Düşünüyorum...

Acaba ?

olur mu?

Çok iyi olur, çok da süper olur..!

cembaba

Teknik Direktör değişimi şu an için en son düşüneceğimiz şey bence. Yapılacak şeyler çok basit;

-Kazım Yılmaz inadından vazgeçecek.
-Petkoviç uyarılar ile ders çıkaracak.
-Taraftarı stada çekecek eylemlerde bulunulacak.
-Şehire tekrar hava katmak için, Şirinler geri kazanılacak.

5trawberry

O sayılanlar zaten olmalı..
Ama, bu hocayla biz daha çok saç baş yolarız.
Adam resmen oyun okuyamıyor. Sanki sadece maç günleri takımı görüyor.

samet_55

bu kılıkta bizim stat gene iyimiş abi..hiç olmazsa 3.cü yanii

birolkys

Ordusupor yönetimi bilet fiyatlarını %50 ucuzlatmış.Darısı diyeceğim umudum yok..

fındık

Alıntı yapılan: Umut - 04 October 2011, 17:12:59
Mecidiyede kombine satislari icin kurulan yer, bundan sonra Samsunspor store olarak hizmet verecek. Bugun 3 5 urun, forma cesidi gelmis. Sordum bundan sonra store olarak kullanilacakmis orasi.

İçine girilebiliyor mu Umut  :D