Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kýzýlyýldýz55

valiyle yardımcı koltukları değiştirmeli bence

twitter

haftaya trabzondan bi "çöpçü" gelir valinin yardımcısı olarak

engin55

20 September 2011, 19:16:29 #22457 Son düzenlenme: 20 September 2011, 19:30:06 engin55
Yarın stadda ts lileri mi dinlicez ya şirinler bağırmıyor söğütlü bahçeliler bağırmıyor. Şehzadelerde ts diye bağırır. Bu durumda Maratonu hareketlendirme görevi ss.biz e düşüyor.

twitter

maraton'u ikiye böleriz alt taraf ve üst taraf karşılıklı tezahürat yapar
çarşı gibi gerçi alt kesim kaldırmaz kıçını ama...

Akyol

Sen Samsunspor'lu olacaksın bu maçta bağırmayacaksın! Peki hangi maçta bağıracaksın? Geçiniz arkadaşlar sen SAMSUNSPOR SEN ÇOK YAŞA dedin diye seni içeri alacaklar mı sanıyorsun? Bu işlerin altında başka şeyler var, benim bazı şeylere olan inancım sıfır artık. Yaşasın hür bağımsız SAMSUNSPOR TARAFTARI...

CurvaSs

aynen katılıyorum. millette bir şeyler var ama anlayamıyorum. yine de farketmiyor, akyol'un da dediği gibi BAĞIMSIZ SAMSUNSPOR TARAFTARI gerekeni fazlasıyla yapacaktır.!

emre

Bizim başkan tüpçü ile birlikte kulupler birliği toplantısından sonra asansorde kalmıslar.  :)

minci

Samsunsporda son zamanlarda çok garip şeyler oluyor. Taraftar sanki yönetimin umrunda değil. Onu sindirmek ve takımdan soğutup kopartmak için ne gerekiyorsa onu yapmaya başladı.  Herkesin gıptayla baktığı o muhteşem taraftarına kesinlikle sahip çıkmıyor. Ne halleri varsa görsünler misali onlarla ilgili tek kelime bile etmiyor. 80 kişi ceza alıyor yönetimden tık yok. Ayrıca tesislere konulan taraftarların izlemesini önleyen bariyerlerin anlamını da birtürlü anlayabilmiş değilim. Önce Poligononun karşısındaki nizamiye kapısının anayola getirerek idmanları izlemeye gelen taraftarların idmanları izlemesini önlediler. Ayrıca kale arkasındaki reklam panolarını da tellerle birleştirip orayı da kapattılar ve taraftarlar oradan da idmanları artık izleyemiyorlar. Amaç nedir? Takımın taraftarlarla olan bağınımı kesmek istiyorlar? Ancak bu takım onların değil bizimdir. Bunu asla başaramazlar. Bu konuda bilgisi olan arkadaş varsa neolur lütfen bilgilendirsin.

Tufan

nefesimiz yettiği, ses tellerimiz yırtılana kadar desteğimizi vereceğiz ha madem yasa sövmeyin diyor ona da bi çare bulunur elbet. yıllardır yarını bekleyen insanların tepki olarak inadına daha güçlü olması gerekirken böyle bir olaya girmesi de düşündürücü.

germencisse

Beyler maca gıdemıcem kale arkası sehır bıletını aynı fıyattan verebılırım..

GurbetciFanatik

Vallahi ben Tv basinda Sövcem de bagircamda :deli:

Gruplar böyle bi karar almis kimbilir nedenleri vardir herhalde.

Ama son zamanda tuhaf seyler gercekten oluyor.

Inanirmisiniz Bank Asya maclarini nerdeyse özlicem tribünler tiklim tiklim sizler süper kareografiye yapiyordunuz.
Beliki o zaman takimda para yoktu ve kisitli kadro vardi ama heyecan nese ve birlik vardi.

Yarin Trabzon macinda egerki küfürden dolayi sizler ceza alacaksaniz benim taaaa burdan yüregim cizzz eder.
Ama 90 dakika desteklemekde suc degildir herhalde herkes g...tünü yirtana kadar bagirmasi lazim takimi ateslemesi lazim. Maksat Icimizdeki trabrumlulara nasil birlik oldugumuzu göstermek degilmi.

gurkan

Alıntı yapılan: doğan - 19 September 2011, 22:35:50
bafralı bir iş adamının destekleriyle olabilrmi.. >l< >l< >l<

işin espirisi bir yana da ilçelerinin sahiplendiği bir şehir olmak takımın şehre kattığı renk , bafranın, ladik in , havzanın , çarşamba , termenin , ayvacık , KAVAK (matador başkana kıyak) , asarcık ,vezirkörü, alaçam,yakakent ,tekkeköy, unuttuğum varsa affola , hafta sonu şehre akması , genç nesilin kırmız beyaz rengi atnması .. bizden başka dostun olamdığı memleketimizde .. bizim kardeşlerimizin bize sarılması ..
SEVİYORUZ SENİ SAMSUNSPOR um
köyünden kentine yayılsın aşkın..
samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

Valla dedıgım gıbı  ben  harıc  bafrdan bı  pazar  yerı tayfası 1 araba gelıyor  bende 30 kısı gelıyorum  bu organızasyon hakkında bugun bıraz arastırdım ve  boyle bı organısazyonun olmadıgını  ogrendım  varsa bafradan gelecek ınanmayın boyle  ıslere dolandırılırsınız sonra karısmam  :D ;D

CurvaSs

tribündergi'de çıldırmak üzereyim, her yere atar gider oldum, inanamıyorum. :D

Desiqner

Alaçamdan bi otobüste biz geliyoruz.

Serkan

Alıntı yapılan: CurvaSs - 20 September 2011, 21:05:58
tribündergi'de çıldırmak üzereyim, her yere atar gider oldum, inanamıyorum. :D

yeni üye alımıyla bizden de bir çok gereksiz insan üye olmuş,