Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

birolkys

Dün gece çiftlikte  burgerking in orda  ts liler dayak yemiş  :-[ bilgisi olan varmı ?

sevmekyetmezmi

muzaffer4

http://www.facebook.com/trabzonlugenclersamsun?ref=ts#!/photo.php?fbid=278216095523135&set=a.157783257566420.35951.156813097663436&type=1&theater
linki kopyala ve sövmeye başla..

:( :( :( :( :( :( :( :(

kuzey55

ahmetsefa55

errea dan alınabılıyor mu gs mac bıletlerı beyler ?

yilmazselcuk55

Az Zihniyete Bak  :kafa: :kafa:
AlıntıONCE GIDECEK BIR YİL ÖNCEKI ŞAMPIYONLAR LIGI ŞAMPIYONUNU DEPLASMANDA YENECEKSIN SONRA KONUSACAKSİN . . . İŞTE BIZIM TEMIZ OLDUĞUMUZUN HAKKİMİZLA ŞAMPIYON OLDUĞUMUZUN ISPATİ . . . Siz Beşiktaş in Galatasarayin adı sani duyulmayan takımlara elenmesine . . . Fenevbahçenin Şampiyonlar liginde sıfır çekip rekor gol yemesine ve şikeli Şampiyonluklarına alışkın bir zihniyetsiniz böyle başarılar size çok o yüzden gidin Selanik te Rum Kesiminde ötün burası TÜRKIYE . . . .

maraton

o milito nun ben taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gorkem

mourinhonun interi olacaktı ts nin karşısında o zaman görürdüm onları.

SametYılmaz55

hepsinde bir tempra durumu var şu an ama 3. hafta görüşecez hepsiyle

LisandroLopez

avareller interin yürüyecek hali yokdu, hem eksiği çoktu hemde eski inter olmadığı aşikar.
3. hafta samsunum koysunda aklınız başınıza gelsin!!

fındık

Alıntı yapılan: muhalif - 15 September 2011, 14:17:57
errea dan alınabılıyor mu gs mac bıletlerı beyler ?

alınıyor ben aldım :ok

ahmetsefa55

daha bırsuru yer var kadın pc yi gösterdi.

ama acele edın.alan 3 er 5 er alıyo.
mesela ben 8 tane aldım  :)

Ahmeti

Nuri Asan Tesisleri'nin önündeki reklam panolarını yıkıyorlar acaba taraftar için tiribün  mü yapacaklar bir bilgisi olan varmı ?

ahmetsefa55

buyuk ıhtımal basına ve taraftara kapalı olan ıdmanlar panolar yuzunden gerceklesemedıgı ıcın oraya bır duzenleme yapacaklardır.tamamen kapatma gıbı  ;)

muzaffer4