Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

ben de yeni gördüm iyi ki biz yakalamamışız gidip imralıda besliyoruz iran asar

gerçi biz neyi yakalıyoruz ki

engin55

Arkadaşlar züppenet diye bi program var lig başladığında bütün maçları vercekmiş. Şuan spormax ta maçlar olduğu için spormax ı açtılar. Gece maçlar bittiğinde türkmax ı koycaklarmış. Programda ayrıca film izleyebiliyon, film indirebiliyon, kanalları izleyebiliyon, mp3 dinleyip izleyebiliyorsunuz. Samsunsporumuzun maçları nı burdanda izleyebiliriz.
Facebok sayfası: http://www.facebook.com/zuppenetcom#!/

Bu sayfadan resimlerine bi bakın derim. Burda böyle paylaşımlar yapmak yasaksa adminler silebilir.

cembaba

cany

bunların tesislerindeli antreman sahası bile 20000 kişilikmiş :hnk:

samsunum

bafra'ya çok şidetli bir şekilde yağmur yağıyo.böyle giderse 1 saate kalmaz göle döner bafra

berusa55

14 August 2011, 03:43:56 #20855 Son düzenlenme: 14 August 2011, 03:47:58 berusa55
Alıntı yapılan: Umut - 14 August 2011, 03:01:18
bafradayım suanda ben de, yolun yarısı gol olmus durumda. Halen daha yagıyor.
Edıt : cok sımsek cakıyor ve saganak yagıs devam edıyor. Boyle gıderse sel olur. Merkezde var mı yagmur? Elektırıkler de gıttı.

Samsun'da bir şey yok şu ana kadar. Sanırım deniz üzerinden şehre paralel Samsun'u pas geçiyor. Şimşekleri burdan görebiliyordum 15 dk önce.

samsunum

yağmur anca dindi. ama çok şidetli bir şekilde gökgürüldedi ne yalan söyleym bazen  korktum :)

Tufan

dün Sinop'taydım belliydi öyle bir yağmur geleceği sıkıştırıp duruyordu.

King1965

emre

14 August 2011, 13:14:55 #20859 Son düzenlenme: 14 August 2011, 13:21:26 emre
İran ******* karayılanın yakalandığını doğrulamış.

edit: İran: Pkklı karayılanı tutukladık
   Türkiye: Resmi olarak teyit edilmedi 

55ertan

Alıntı yapılan: emre - 14 August 2011, 13:14:55
İran ******* karayılanın yakalandığını doğrulamış.

edit: İran: Pkklı karayılanı tutukladık

Insallah dogrudur.
Iran´da isgence, idam hersey mevcut  :suslen: .

AntZ

Alıntı yapılan: emre - 14 August 2011, 13:14:55
İran: Pkklı karayılanı tutukladık

Klasik Türk bürokrasisi...

- Müdürüm deprem oluyor kaçabilir miyim?
- İzin kağıdı al, özel kaleme imzalat gel  :P  :rulet: :deli:

cembaba

AlıntıFIFA_Agent_SFA Salih Öztekin
@
@mcemakalin 2 ay icinde 2. istifa..., Takim Süper Lig de ama anlasilan bazilari hala Bank Asya'da...

Salih Öztekin bana twitter'dan yazdı. İsa Turan ile ilgili bir soru sormuştum. Kafanın değişmediğini buradan görebiliyoruz.

berusa55

İspanya Süper Kupası finali ilk maçı Real Madrid Barcelona bu akşam saat 23:00'da naklen Kanal D'de...

Stoper

AlıntıBarcelona İlk 11: Valdés, Alves, Mascherano, Abidal, Adriano, Thiago, Keita, Iniesta, Messi, Sanchez, Villa

AlıntıRealMadrid İlk 11: Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Alonso, Khedira, Di Maria, Mesut Özil, Ronaldo, Benzema