Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

TeRMeLee

Statlar alarm veriyor

Süper Lig'in yeni ekipleri stat sıkıntısı yaşıyor. Gerekli düzenlemeler yapılmazsa; Samsun, Mersin İdman Yurdu ve Ordu'nun iç saha maçlarını başka statta oynaması gündemde...

Bank Asya 1. Lig'den terfi ederek önümüzdeki sezon Süper Lig'de mücadele edecek Samsunspor, Mersin İdman Yurdu ve Orduspor'un statları Futbol Federasyonu'ndan (TFF) geçer not alamadı. Üç takımın da stadını en ince ayrıntısına kadar inceleyen TFF yetkilileri, belirledikleri eksikleri kulüplere bildirirken, oluşan uzun listeler sıkıntı yarattı. Orduspor'un 1970 yılında inşa edilen 19 Eylül Stadı'nın yetersizliği TFF'li bile şaşırtırken, hazırlanan rapor Orduspor kulübü ve Ordu Valiliği'ne gönderildi. Mersin İdman Yurdu'nun stadı da geçer not alamadı. Yetkililer Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda yapılması gerekenleri TFF Genel Sekreter Vekili Ali Parlak imzasıyla 45 maddelik liste halinde kulübe gönderdi.

YENİLENMELER YAPILMAZSA...
Stadı en az tadilat görecek ekip Samsunspor olurken, yenilemeler yapılmadığı taktirde üç takım da iç saha maçlarını başka yerde oynamak zorunda kalacak. Bucaspor, Buca Arena'yı 2010-11 sezonuna yetiştiremediği için ilk yarı maçlarını İzmir Atatürk ve Alsancak'ta oynamış, taraftar desteğini tam bulamamıştı.

nomak55

11 June 2011, 12:05:38 #19261 Son düzenlenme: 11 June 2011, 12:08:25 samsuni
Ulan bunlarada fitil oluyorum federasyon tam ******* ya hem kulüplerden yıllık stat kirası alır dünyanın parasını gider milli takım teknik direktörlerine verir.Statlar kötü diye ahkam keser yok yapmazsanız şöyle yaparım böyle yaparım.Sonra çıkıp birileri derki futbolumuz kalitesiz standartları yükseltmeliyiz..

Eee ne yaptın federasyon bu zamana kadar kulüpler için, statları yenilemeleri için teşvik verdinmi. (umurularında olmadı) Dünyanın parası dönüyor o federasyonda.Spor bakanı dediğimiz faruk nafiz özak bu konuda bişey yaptımı ( anca trabzona çalışır gözü başka bişey görmez).

Birde federeasyon gidip diyorki biz euro 2012'ye adayız ulan sen hangi statlarla adaysın.Yapacaz diyorsun onu bile hükümet olmasa yapmayacaksın.Bu kadar konuşupta hiçbir halt yapmayan federeasyon yeryüzünde varmıdır bilmiyorum.Sen klüplere ne kadar destek yaptında ne kadarını istiyorsun.Zaten bunlarda bildikleri için hiç birinin macası o takımın stadını yasaklamaya yetmiyor.Anca uyduruk şeyleri yaptırtıp göz boyuyorlar millet avrupada gıcı statlarda maç izlerken biz hala 1960'ların statlarında maç izliyoruz ali samiyenii yıkan şirket yıktıktan sonra açıklama yaptı.Biz hayret ettik bu stat bu zamana kadar nasıl yıkılmadı diye.O statı bile gs yapamıyordu dua etsinler Başbakana bu knuda kendisine çok saygı duyuyorum kendisi bizzat ilgilendi stat konusuyla ve şu an dünyadaki en modern 3 stattan birisiymiş.

Biz gözümüzün önündeki gerçekleri görelim federasyonun yapması gerekeni hatırlatalım bu arada bu sene kale arkalarını yıkıp yeniden yapacaklarmı ?

cembaba

Bizim stadın tek kötü yanı, ÇAMUR. Döşe betonu olsun bitsin. Üstüne de bir asfalt.

fındık

Eğer stadı yıkarlarsa staddan hatıra olsun diye  o geniş demir kolonları alıcam  :D onlar sayesinde millet maçı daha aktif izliyor

GurbetciFanatik

Bu sene allahin izniyle
5 Agustos tan 10 Agustosa kadar Boludayim
11 agustostan 1 Eylüle kadar Samsundayim.
sayet 7 Augustosta ilk macimiz deplasman olursa beni unutmayin.
Oglumla deplasman yapmak istiyoruz nasil ve nerde bulusulur.
Bana yardimci olursunuz umarim , tabi daha fikstür cekilmedi kimbilir nereye cikcak.
Benim acimda en iyisi en yakini ankara deplasmani olur.
yanilmiyorsam deplasman biletleri ancak samsunda aliniyormus.

Ajan

Teller kaldırılır yeterli güvenlik sağlanamazsa seneye   trabzon_spor maçinda bir yunan tribünlerinin sahaya inişi gibi bir olay gelişebilir.

cembaba

Ama çok daha iyi baskı kurarız.Mesela telsiz bir alandan Burak  Yılmaz'a sövmek paha biçilemez.  :suslen:

Bir öneri: Loca'yı aşağıya taşıyalım :P

twitter

stad dışını halletsinler
koşu pistini kaldırsınlar çim yapsınlar toptan
led panel gelsin eskişehirde bile var stadları dökülüyor

King1965

Alıntı yapılan: AHMETİ*55* - 11 June 2011, 10:45:47
BAŞKAN SAHAYA İNDİ

. Yeni sezonda tiribündeki telleri kaldırmayı ve reklam panolarını rulo panel yerine led panellerden oluşturmayı planlayan yönetim,

bu tel kaldırma olayına en ock ben sevındım hıc sevmıyordum tellerı ancak Trabzon macında sahaya atlamalar olursa veya baska seyler o zaman kotu seyler olabılır .. ondanda endıse duyuorum.. ???

Sercan

Birde kale arkalarını yaklaştırılırsa çok iyi olur...

cembaba

Teller kalkınca pankart da asılamayacak. Bu bakımdan da iyi. Tek bir pankartımız olsa; "BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-i SAMSUN"

sadece55

ya arkadaşlar akıl var mantık var bu dedikleriniz hemen yapılacak işler mi? Lego yapmıyoruz stad düzenlemesi yapıyoruz

cembaba

Sercan

Bence yeni sezon açılana kadar hepsi yetişir kardeşim

emre

Alıntı yapılan: CemBaba - 11 June 2011, 12:51:21
Teller kalkınca pankart da asılamayacak. Bu bakımdan da iyi. Tek bir pankartımız olsa; "BURASI HER YER DEĞİL ŞEHR-i SAMSUN"

yeri değil ama hep aklımda, maratonun çatısından kaldırılan "19 mayıs 1919 işte benim doğum tarihim" Atatürk imzalı pankartın maratonun önüne asılması.