Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

veis

genel itibariyle sezon boyunca isteklerimizi yerine getiren oyuncu kadromuz lig bitmeden erkenden tatile çıkdılar.esasında bizler için degil kendileri ve şampiyonluk için oynamaları gerekirdi ama olmadı.ne kadar dövünsekde geri gelmeyecek işler bunlar.umarım son olur bu yakışıksız haraketler yoksa işimiz süperligde çok zor.

Levent ÖCAL

rizespor tamamen beraberlik için savaştı adamlar 2. yarı gelin atın dedi ama bizimkilere çökmüş olan mallık yüzünden atamadık. adamlar 3. golü atmak istemediler resmen. Ben milli maçta bile ağlamadım arkadaş  nebiçim iştir bu ya :(

veis

dünkü maçda şampiyonluk gitdi diye gerçekden üzülmedim.sadece o kupa rahmetlinin kabrine gidemedi o anlamda içim buruk.

kumköylü ahmet

sahada ilk 30 dakikada inek gibi yayilmaya Gelmis futbolcularimiz vardi.Resmen Yuruyolardi sahada Yaziklar Olsun Hala sinirim Gecmedi ordaki Tum taraftarimizin emeklerini yediginiz icin ALLAH sizleri bildigi gibi yapsin

kamuri

dün akşam sinan engin tv 8 de kemal beşiktaşla anlaştı dedi :(

Shane_Falco

Alıntı yapılan: kamuri - 16 May 2011, 13:38:34
dün akşam sinan engin tv 8 de kemal beşiktaşla anlaştı dedi :(

Sözleşmesi devam ediyor.Fiyatını öderler alırlar.Ersan Gülüm'e 4 milyon euro'yu görünce kaçtılar.Kemal'e yanaştılar.Çekelim benzer bi fiyatıda bakalım ne diyecekler ;) Hele bi şu yeni yönetim belli olsunda...

beşnumara

Menajerlerin basına yaptırdığı haberler çoğaldı demek ki

Jnr.Serkan

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/16/5661.jpg
Bir arkadaşımın odası...Şu tarz birşey keşke yaptırabilsek bizde kendimize çok şık duruyor.

##kdc##

para var huzur var kardeşim;

Ertuğrul Sağlam

Samsunspor'da Çapa sesleri !

Süper Lig'in yeni takımlarından Samsunspor'da, yönetim yeni sezon için kolları sıvadı.
Çaykur Rizespor'a 2-1 yenilerek şampiyonluğu Mersin İdmanyurdu'na kaptıran Samsunspor'da, teknik direktör Hüseyin Kalpar ile yola devam edilmeyecek.

GÜNDEMDEKİ İSİM FUAT ÇAPA
Süper Lig'de kalıcı olmak isteyen kırmızı beyazlılar, Süper Lig'in ikinci yarısında görev aldığı Kasımpaşa'da iyi işler yapan Fuat Çapa'yı gündemlerine aldı. Takımı, Fuat Çapa'ya emanet etme düşüncesinde olan Samsunsporlu yöneticiler, az maliyetle iyi bir takım kurmayı hedefliyorlar.

Uzun yıllar Belçika ve Hollanda'da çalışan Fuat Çapa UEFA Pro Lisans diplomasına sahip ve dört dil biliyor. Küme düştü gözüyle bakılan Kasımpaşa'yı uzun süre yarışta tutan ve takımına göze hoş gelen bir futbol oynatan Fuat Çapa, kısa bir süre önce sezon sonunda Kasımpaşa'dan ayrılacağını belirtmişti. Başarılı teknik direktörün yeni adresinin Samsunspor olacağı belirtiliyor

http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110516/samsunsporda_capa_sesleri_.html#yorumlaroku

Shane_Falco

Şu transfer haberlerini,dedikodularını tek bir başlık altında toplasak nasıl olur ??

fındık

Küme düşsek bu kadar üzülmezdim hala dünkü maçta aklım

**KaR6**

four four two dergisine dünkü koreografinin resmini yollamıştım, telefon numaramı istediler, bi istekleri olacakmış, gelişmeleri aktarır, gerekirse yönlendiririm abiler, haberiniz olsun..

Turuncu

Alıntı yapılan: **KaR6** - 16 May 2011, 17:21:36
four four two dergisine dünkü koreografinin resmini yollamıştım, telefon numaramı istediler, bi istekleri olacakmış, gelişmeleri aktarır, gerekirse yönlendiririm abiler, haberiniz olsun..
abi ntvspor'a da göndersek güzel olur. Spor gecesinde resimler gösteriyolar.

**KaR6**

gönderdik ama sallamamaya devam ediyolar kardeşim.. hepsine birden gönderdim dün, sadece four four two geri döndü..

fuat akdağ'ın gözüne girsin o kartonlar, görmüyoruz diyodu bi de..