Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

5trawberry

Haberlerde aradım da.

Erol Büyükbuç Samsun'da . Samsun adlı klibinin çekimi için Samsun'a gelen Erol Büyükburç kamera karşısına geçti. Samsun'u karış karış gezeceğini şehrimizin güzelliklerini kliple dünyaya göstereceğini söyleyen Erol Büyükburç; şarkısının sözlerini de tamamen Samsun'a adamış.

Büyükburç, açıklamada, Samsun adlı parçasında gerçek bir Samsun destanını ortaya çıkarmaya çalıştığını söyledi.
     Samsun ile ilgili geniş araştırma yaptığını belirten Büyükburç, ''Samsun'u biliyorum. Atatürk'ün şehri Samsun'da bulunmaktan dolayı çok memnunum. Güzel bir şehir olduğunu da biliyorum. Bu nedenle yazdığım şarkının klibinde burada çekmek istedim. Şarkımın adı ''Samsun''. Bu nedenle Samsun'un tanınmış mekanlarında kentin güzelliklerini anlatmak için klip çekiyoruz. Burada Kızılırmak Deltası'ndaki kuş cennetini biliyorum. Yıllarca buraya gelmişliğim var. Şarkıda gerçek bir Samsun destanını ortaya çıkarmaya çalıştım. Bu destanı Samsun'da yaşayan bir aşka dönüştürerek bitirdik''dedi.
     Samsun'da Atatürk Anıtı, Müze Gemi Bandırma Vapuru, Sahil Yolu, Tütün İskelesi'nde klip çekimini tamamlayan Büyükburç'a, sanatçı Fatma Çelik eşlik etti.

eren55

Şu adama bir kıyak yapalım teşekkür manasında.Güngören maçına çağıralım,olmadı stadda Erol Büyükburç diye bağıralım.

Stoper

Sanırım her il için şarkı yapacakmış.

eren55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 24 April 2011, 03:02:28

O zaman boş ver hiç güzellik yapmaya gerek yok.Ne yapacak seçime girecek desen treni kaçırdı.

Stoper

Öyle birşey duymuştum.Belki sadece Samsun için yapmıştır tam bilmiyorum. Neyse zamanla görecegiz bakalım = )

Yalnız şarkıyı beğendim.Erol reis agzına sağlık =))

eren55

AntZ

24 April 2011, 04:23:42 #17107 Son düzenlenme: 24 April 2011, 05:06:03 Ant55
Alıntı yapılan: eren55 - 24 April 2011, 02:50:44
Çok hoşuma gitti ama nereden çıktı şimdi Erol BÜYÜKBURÇ'tan ne alaka arkadaşlar?Nereden esmiş?Var mı bir bilgisi olan?

Alıntı yapılan: Stoper55 - 24 April 2011, 03:02:28

Bayram değil seyran değil Erol Abi şimdi bizi niye öptü :) Doğup büyüdüğü, kendini ait hissettiği yer değilse kimse durduk yere yapmaz böyle bir parça. Hatta albüm hazırlandı diye biliyorum. Muhtemelen Turizm İl Müdürlüğü, Valilik ya da Büyükşehir Belediyesi tarafından para karşılığı tanıtım amacıyla yaptırılmıştır. Eğer öyle ise güzel bir düşünce, şehrin tanıtımı içi son derece faydalı olur.

Her fırsatta yetiştirmekle övündüğümüz sanatçılarımız umarım dinlerlerde biraz olsun yüzleri kızarır. Yapılan esere eleştirim yokta Samsunlu olupta yapmayanlara ne demeli bilemiyorum.  :-X

Erol Büyükburç klip çekimleri için Samsun'da

cembaba

Otobuste uyuyamiyordum. Sampiyonluk maci olunca tamamen uyku yok :)

kuzey55

bu ülkenin hep baş tacısın Samsun kısmı çok güzel :)

cembaba

Ordu'da hava kapali. Yagmur var. Bizim sehrimizdeki kadar bayrak olmasa da cok sayida var. Futbol icin hersey musait.

özkan

Pazar sabahı ve hala çalışmak zorundayım..Doğal olarakda şampiyonluk maçımıza gidemedim..Orduya giden binlerce yürekten özür diliyorum..

Benim yerime giden koca yürek,o biletin hakkını ver ulen :)

engin55

AlıntıSamsunspor'a tehdit telefonu
24 Nisan 2011 / 09:56

Samsunspor'a bir grup taraftarın baskın yapacağı ihbarı üzerine polis, tesislerde güvenlik önlemi aldı.

Doğupark'ta Samsunspor Nuri Asan Tesisleri'ne gelen tehdit telefonu üzerine durum polise bildirildi. Bilet bulamayan bir grup taraftar, tesisleri arayarak neden biletin az olduğu ve bittiği yönündeki sorularının ardından, tesislere gelerek baskın yapacaklarını yönünde tehditler savurdu.

Bunun üzerine tesis görevlileri aldıkları tehdit telefonu üzerine durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, tesiste güvenlik önlemi aldı. Belli bir süre tesislerde bekleyen polis ekipleri, daha sonra ayrıldı.

Orduspor maçında yaklaşık 600 biletin Samsunspor taraftarları için ayrıldığı öğrenildi. (İHA)

Gökberk55

5trawberry