Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kalptenþimþek

anadolunun kemik takımlarından küfür yiyecek kadar dibi buldular..

Turuncu

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 23 April 2011, 20:20:51
Valencia:1 Real Madrid:6
Yedek ağırlıklı çıkmışlar.Ronaldo mesut vs oynamıyor.Dk 60 6 tane attılar fena.Kaka show yapıyor
Kaka müthiş oynuyor.

Tufan

kaka'nın 6. goldeki bacak arası çok hoştu.

Dartagnan

ahmetsefa55

bundan 2 ay önce SAMSUNÇARŞI mağazasında sadece eziklerin formaları vardı.SAMSUNSPOR forması sorduğumda olmadığını söylemişlerdi.bugun gittiğimde atkılarımız vardı.yine sordum yok dedi.kalmadı dedı.hıc yoktu kı zaten nıye yalan konusuyosun dedım azarladım elemanı. >:( inşallah yazın geldiğimde yine gidersem sanırım formamızı koyacaklar.bu şehirde bazı şeyler ıkına ıkına oluyosa bızde zorlayacaz başka yolu yok  ;)

umit

Çarşı'da olmadığını bile bile Samsunspor bilekliği var mı diye soruyorum sürekli ben de ama hep aynı cevap. Sadece 3 eziğinkini satıyoruz  >:( Onlara inat satılana kadar soracağım.

davidsavage

AlıntıAhmet'le iddia olmaz

Samsunspor'un başarılı futbolcularından Dilaver Güçlü, dünkü idman sonunda yapılacak en son şeyi yaptı ve Ahmet Şahin ile penaltı iddiasına girdi. Tecrübeli eldiven karşısında hedefine ulaşamayan Dilaver, ağabeyine tişört borçlandı. Dilaver'e teşekkür eden tecrübeli eldiven, genç futbolcuyu sırtına alarak teselli ett

kamuri

bugun akşam üzeri trt fm de yolda olanlara bağlanıp sohbet ediyolardı işte yolculuk nereye neden yoldasınız diye sorular soruyolardı samsundan amasyaya dönen  aile bağlandı telefona 23 nisan toreni için samsuna gelmişler amasyada oturuyolar ailenin 11 yasındaki oğluna soruyolar hangi takımı tutuyosun diye cevap samsunspor şu anda samsunspor formamı da aldım ailemle birlikte amasyaya doğru donuyoruz ben bunu duyunca o kadar mutlu oldum ki sizinle de paylaşım dedim

LisandroLopez

Avrupada dikkatimi çeken birşey var, mesela ev sahibi takım taraftarları rakip takımın kalecisi her kale vuruşu kullandığında ''oooooooooooooooo'' gibi bir sesle bağırıp kaleci tam vurduğunda takımlarının isimlerini inletiyorlar.
Mesela her rakip takım kalecisi her defasında topa doğru gerilirken maraton tribünü ''oooooooooooo'' diyip tam topa vururken SAMSUNNNNNNNN diye bağırılsa çok güzel olabilir diye düşünüyorum.
Bunu Türkiye'de yapan yok.

berusa55

Stoper

An itibariyle Kanal D de Disko Kralı var.
Birazdan Erol Büyükburç,Samsun için yazdıgı şarkıyı seslendirecek.
Merak ediyorum.

5trawberry

Söyledi mi.
Yayını geri saracam söylediyse :)

Stoper

eren55

Çok hoşuma gitti ama nereden çıktı şimdi Erol BÜYÜKBURÇ'tan ne alaka arkadaşlar?Nereden esmiş?Var mı bir bilgisi olan?

5trawberry