Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

engin55

AlıntıAynı müsabakada MERSİN İDMAN YURDUSPOR Kulübünün, tribünlere kapasite üzerinde seyirci alınması ve merdiven boşlukları ile giriş- çıkış kapı önlerinin boş bırakılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren 2.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Bu cezadan niye bize verilmedi valla merak ettim :)

Ayberk

Aman vermesinler yaa neyimize gerek :D :o

Stoper

An itibariyle TRT 3 de bir zamanlar programı var. Dobi Hasan ve Bahattin Güneş'le Samsun'dan canlı bağlantı yaptılar. Trabzonspordan bahsettikten sonra az da olsa Samsunspordan bahsettiler. Bahattin Güneş;
İnşallah Samsun,Ordu,Giresun,Zonguldak süper lige çıkar. Zamanında Karadeniz takımları Trabzonspora şampiyonluk kazandırdı.. Karadeniz birligi olması lazım,Trabzonda yaşayan Samsunlular oldugu gibi Samsun'un da %50 si Trabzonlu dedi.

erkutdem55

Halkın % 50'si olmasa da,şehirdeki tüm önemli mevkilerin % 80'i maalesef Trabzonlu  :( :(

Gökberk55

Alıntı yapılan: Stoper55 - 21 April 2011, 23:18:09
An itibariyle TRT 3 de bir zamanlar programı var. Dobi Hasan ve Bahattin Güneş'le Samsun'dan canlı bağlantı yaptılar. Trabzonspordan bahsettikten sonra az da olsa Samsunspordan bahsettiler. Bahattin Güneş;
İnşallah Samsun,Ordu,Giresun,Zonguldak süper lige çıkar. Zamanında Karadeniz takımları Trabzonspora şampiyonluk kazandırdı.. Karadeniz birligi olması lazım,Trabzonda yaşayan Samsunlular oldugu gibi Samsun'un da %50 si Trabzonlu dedi.

bahattine bsg diyorum inş bu küfür olarak nitelendirilip silinmez  :)

kamuri

bahattın güneşi babam trabzonsporla oynanan maçta  trabzonda beraberlik golunu attıktan sonra samsunspor tribunlerine yaptığı bi hareketten bahsetti o zamandan beri nefret ediyorum ondan bi zamanlar samsunspor taraftarına hareket çekenler şimdi burdan ekmek yiyor hiç utanmıyolar mı acaba halkın yuzde 50 si trabzonlu demesine hiç şaşmadım o yüzden inşallah seneye kurtuluruz ondan

epçeli köylü

Kafa tası milliyetçisi bunlar. Asla tedavisi yok bunların. Allah şifa versin.

Ayberk

Alıntı yapılan: Stoper55 - 21 April 2011, 23:18:09

Bunlar kesinlikle ruh hastası! Sağda solda onu bunu biz şampiyon yaptık derler, birileri çıkıp da sizi de Karadeniz takımları şampiyon yaptı, sonra sırayla düşürdünüz deyince, hemen karşı çıkarlar. Sonra kendi adamları çıkar bizi şampiyon yaptılar der. Çözümlemesi imkansız bir yapı bu! Kafataslarının içinde ne taşıyorlar harbiden merak ediyorum, beyin olmadığı kesin de!

davidsavage

berusa55

Tufan

seneye bu şuursuz yönetim ve hocanın eline kaldığımızı düşünmek bile istemiyorum. şampiyonluk turunda yönetim istifa diye bağıran taraftar kitlesi olarak tarihe geçecez herhalde.

davidsavage

kumköylü ahmet

Ben Programi Gördüm Bunlarin Böyle Dengesiz Konusacaklarini anladigimdan Direk Kapattim.Dengesizler Bunlar Bunlarin Kafa Tasini Acin Bakin Yarisi Trabzonu Görür diger Yarisida Bos Zaten

samsunsporum_1965

samsunspor_x Samsunspor'lu kardeşlerim biz arkadaslarla nuri asana gidecez bugün ama antrenman varmı emin değiliz..Pazartesi ve Çarşamba olduğunu biliyorum ama cuma varmı bilmiyorum..Lütfen Yardımcı Olun.!!!