Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 20 April 2011, 23:09:14
İtiraz konusunda Türk futbolcuları geçti Realliler.Mourınho pislik yapın maç dağılsın demiş sanırım.
Futbol oynanmıyor faulden
O konuda Barcelona'nın eline kimse su dökemez emin ol

LisandroLopez

Mesut anormal bi oyuncu bence, bu kadarı da fazla kardeşim adamın ayağını mı ölçüyosun..

5trawberry

Yildiz Tv haricinde maçı takip edebileceğimiz site var mıdır ?

seskat

berusa55

Süper kafa Ronaldo'dan... Real önde  >l<

kuzey55

5trawberry

Alıntı yapılan: Umut - 20 April 2011, 23:41:51
Zekne twitter'da performansını eleştiren birine 4 maçtan sonra beni göremeyeceksiniz demiş yanlış anlamadıysam.

"Don't worry Alisan or whatever u call urself; it's only 4 games remaining b4 d end of d season; you won't be seeing me again"

Alişan isimli eleman Zenke'yi ayar etmiş. Zenke de korkma zaten 4 maç sonra lig bitiyor beni daha göremeyeceksin demiş. Bu Alişan da muhabirlere konuşmasını kaynak göstererek Zenke ayrılmak istiyor demiş. Yani Zenke'yi kim ne için eleştirebiliyor bu durumda anlamadım..

Arkadaşım çeviri yaptı ben de sizlerle paylaştım.

Samsunspor taraftarı seni çok seviyor ve uzun yıllar kalmanı istiyor yazmış..

Bakalım ne cevap verecek.

berusa55

Giderse de gitsin Samsunspor'umuzdan kimler gitmedi. Elbet yerleri doldurulur. Samsunspor'umuz baki kalsın yeter!  samsunspor_x

5trawberry

Gidecem dememiş..
4 maç sonra Lig bitiyor benden kurtulursun manasında demiş.

berusa55

21 April 2011, 01:02:45 #16929 Son düzenlenme: 21 April 2011, 01:08:40 berusa55
"Dört maç sonra beni göremeyeceksiniz"i ne manada demiş peki? Niye göremiyoruz hayırdır? Ne dediyse dedi... Giderse de sorun yok manasında dedim ben de.

Stoper

Bu alişan denilen kişi amacına ulaştı.Bakın burda bile muhabbeti döndü,ismi geçti.Aferin ona.

kuzey55

adama demediğini bırakmamış angut herif.bu gibi embesillerin lafına bakıp ayrılacağım demez heralde.

55cem55

merak etme alisan ve ya herkimsen,ligin bitmesine sadece 4 maç kaldı,beni birdaha göremeyeceksin...

CeLL-O

Alıntı yapılan: berusa55 - 21 April 2011, 00:56:16
Giderse de gitsin Samsunspor'umuzdan kimler gitmedi. Elbet yerleri doldurulur. Samsunspor'umuz baki kalsın yeter!  samsunspor_x

+ 1965

berusa55