Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kuzey55

prof.doktor Süleyman Sırrı Kılıç

20.10.1954 Vakfıkebir trabzun Türkiye

midem bulanmaya başladı bu şehirden bu kadar olur artık.

cembaba

kuzey55

bu trabzonlu başhekim yeni gelmiş.gelir gelmez de ilk icraatını yapmış anlaşılan.

(362) 311 15 00  bu hastanenin numarası belki buradan ulaşıp tepki gösterebiliriz.

birolkys

Aradım biraz önce telefon açıkan bayan haberimiz bile yok dedi .Bende siz hastahanede  çalışmıyormusunuz deyip tepkimin iletilmesini istedim .Arkadaşlar demokratik tepkimzi gösterelim.Yoksa bu işin sonuATATÜRK heykelini bile renklendirmeye kadar gider.

kaptan 55

20 April 2011, 12:39:43 #16879 Son düzenlenme: 20 April 2011, 12:47:18 kaptan 55
bende aradım,demokratik bir dilde  8) tepkimi verdim,başhekim yeni atandı dediler tesadüf mü?yoksa işin içinde başka bir iş varmı çözemedim.

mehmet yılmaz

Yerel gazeteler konuyu araştırmaya başlamışlar. Sebebi neymiş, ne açıklama yapılacak, bakalım?

CeLL-O

seahrandevu@hotmail.com

AlıntıMail adreside bu olması lazım bende mail attım.

Ertuğrul Sağlam

Hastane Başhekimi bir arkadaşımın çok yakın aile dostu, uzun yıllar Elazığ ve Erzurum'da görev yaptığını nereli olduğunu bilmediğini söylemişti, yanlız o bölgenin (Elazığ, Erzurum, Sivas) insanı olabileceğini söyledi, ama çok geçmeden işim aslıda meydana çıktı. Vakfıkebir / trabzon >:(

ata55

bu hastalıklı zihniyet statlardan çıkıp kutsal camilere, kabeye ve devletin hastanelerine kadar uzandı.

size heryrde sokim  >:( >:( >:(

Musti

Bunun taraftarlıkla artık ilgisi kalmadı. Toplumsal bir takıntıya dönüştü. :( :( Şehir milliyetçliği, etnik milliyetçilikten daha vahimdir. :( :(

Gökberk55

kendilerinden nefret ettirene kadar uğraşıyolar allah belanızı versin >:(

LisandroLopez

Bizim sınıftada var bi kaç tane trabzonlu mamalak , sıraya yazdığım Samsunspor yazısını karalayıp trabzonspor yazmış..
Bi güzel patakladım bi sürü de küfür ettim hıncımı aldım :D tabi trabzonsporu silip Samsunsporu tekrardan yazmayı da unutmadım.
Bunlar hakkaten odun kültürsüz balta diye tabir edebileceğimiz insanlar..

abuz89

arkadaşlar şu püsküllü şapka varya onlarnda alacağımda acaba nereden bulabilirim,gidip almam lazım.ordu maçına kadar.
bi yer söyleyin bana...

isyan

Bunlari Inek Ahıri bile trabzon

CeLL-O

Rus pazarı girişi SAMSUNSPOR STORE.