Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

berusa55

Yok Burak yani Antep Adana da Pazar 14'te oynasın; ne iş Pazartesi anlayamadık!

Burak

18 April 2011, 14:00:03 #16817 Son düzenlenme: 18 April 2011, 14:03:05 Burak
yayın açısından farklı güne koymak istiyorlar ya o bakımdan dedim ben illaki koyacaklarsa denizli maçını koysunlar o güne. Bir ihtimal daha var o da G.Antepspor'un o gün maçı olması olabilir ama bunlar ayarlanabilir şeyler enteresan gerçekten de

edit :  evet antepin maçı var o gün

berusa55

Anladım kardeşim... Bu Anteple bi biz GASKİ sahasında oynuyoruz, diğer takımlar stadda. Bakalım bizim maç ne olacak o hafta!

LisandroLopez

Tunceli'den bi kız arkadaşım benden dolayı bu hafta Samsunspora iddaa oynamış maçın ne olduğunu sordu yenemedik dedim yatmış :D
Üstelik altı kız arkadaşına daha Samsunspora oynatmış :D ;D :D

Serkan

Orduspor Kulübü' nden Duyuru

Bank Asya 1. Lig' de 31. hafta kapsamında sahamıza oynanacak olan Samsunspor müsabakasının, konuk ekip taraftarlarına ayrılan bilet sayısı belirlenmiştir.

Ordu İl Spor Güvenlik Kurulu kararına göre bu müsabakada, Samsunspor taraftarına, misafir seyirci tribününde 600 kişilik yer ayrılmıştır.

Biletler 20.04.2011 tarihi itibariyle satışa sunulacaktır.

Tufan

Ordu'da polisler çok sıkıntı olacak şimdiden anlaşıldı.

cembaba

fındık

Jnr.Serkan

Çevresinde B Rh (-) Kan grubu bulunan varsa benimle iletişime geçebilirmi.6 yaşında kan kanseri bir çocuğun hayatı için.

cembaba

Boz baykuşlar Ankara'ya deplasman yapıyorlarmış. Panpaları yalnız bırakmak olmaz şimdi =) Tribündeyiz :D

SSKLA

18 April 2011, 17:19:01 #16826 Son düzenlenme: 18 April 2011, 17:26:40 Berkay Yelken
Onu bunu geçinde Büyük  altay_x bu "kıyağı" unutulmamalı  ;D ;D

Hapay reyize saygılarla:D

Ollivanders

Ya ne goller kaçmış :( Altıpas tan zenke dağlara vurmuş :(

davidsavage

Alıntı yapılan: Umut - 18 April 2011, 17:27:02
Bu öğle arası bayrağı astıktan sonra fotoğraf çekerken motorla polis geldi yanımıza, napıyosunuz burda toplanmışsınız dedi. Bayrak astık da onun fotoğrafını çekiyoruz nasıl dedik ? Banane samsun samsunspordan dedi bastı gitti. Anlaşılan zoruna gitti bayraktaki yazı.  :D

Ne yazıyordu ki :P :P

sercan5592

burda bi beste paylaşmışlar sözler başkasına ait değiştirip söylemişler yalandan yere kendimizi rezil etmeye gerk yok sayfaya girip kaldırılmasını isteyelim

http://www.facebook.com/pages/SAMSUNSPOR-SK/189916521051480