Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 14 April 2011, 19:46:41

eminmisin en az 20 kişi tanıyorum, kameradan ceza kitlenen  (= yada daha açıklayıcı olayım kamera görüntülerinden ceza yedim ben  .:.:.

ne zaman yedin cezayı reyis. :D hee ceza yediğin halde, yine sahaya torpil atıyorsan bi' şey diyemem. :D

kuzey55

Alıntı yapılan: Serkan - 14 April 2011, 19:46:41

eminmisin en az 20 kişi tanıyorum, kameradan ceza kitlenen  (= yada daha açıklayıcı olayım kamera görüntülerinden ceza yedim ben  .:.:.

ben öyle biliyorum valla.tutanak tutulmadan ceza verilmiyo ama dediğin gibiyse yanılıyor olabilirim.

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 14 April 2011, 19:49:44
ne zaman yedin cezayı reyis. :D hee ceza yediğin halde, yine sahaya torpil atıyorsan bi' şey diyemem. :D

2004 Galatasaray maçı idi  (= deplasman tribününü kapalıya almışlardı o sezon.

Ah be kardeşim neleri göze aldık biz bu takım için lakin ama değmezmiş.

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 14 April 2011, 19:50:52
2004 Galatasaray maçı idi  (= deplasman tribününü kapalıya almışlardı o sezon

o maçı çok iyi hatırlıyorum. bizim kapalı tarafı ve kale tarafı ile çok çatışma olmuştu. koltuklar felan havada, demek ki atanlardan birisi senmişsin. :D o değil, kamera bana kitlendi resmen. sizin maddeleri yaktıktan sonra. bir de, kimlik tespiti çok kolay. mersin'de fotoğrafımı çekmişlerdi, herkesin çektikleri gibi. bir de, tc kimlik noyu altına yazdılar. :D allah sonumu hayretsin ne diyeyim.  :P

cembaba

Serkan

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 14 April 2011, 19:53:20
o maçı çok iyi hatırlıyorum. bizim kapalı tarafı ve kale tarafı ile çok çatışma olmuştu. koltuklar felan havada, demek ki atanlardan birisi senmişsin. :D o değil, kamera bana kitlendi resmen. sizin maddeleri yaktıktan sonra. bir de, kimlik tespiti çok kolay. mersin'de fotoğrafımı çekmişlerdi, herkesin çektikleri gibi. bir de, tc kimlik noyu altına yazdılar. :D allah sonumu hayretsin ne diyeyim.  :P

sigara yakıyordum dersin ;) o kadar uzaktan ufacık torpil'i tespit edemezler özellikle aşşada yaktırdım ;) bu yazılar kendini 3 dk içinde yok edicektir bilgilendirme amaçlıdır eheh

**KaR6**

o maç koltuk atarken çektiler beni de ama nası olduysa ceza gelmedi bana  ;D

Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 April 2011, 19:56:55

zaten bu emperyalist düzende hep mazlumlar garibanlar ezilmek zorunda  :D 

CurvaSs

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 April 2011, 19:56:55

kimliği tespit edememişlerdir. :D bi' kere bana da oldu o olay. kocaeli maçıydı, 4-0 yenildik, maraton'daki olaylarda ben de kırmıştım. bir de, d-smart full bana odaklandı. o maçtan sonra baya ceza geldi millete, bana gelmedi. hee o zamanlar kanımız deli akıyordu tabii. :D kimliği de tespit edemediler. :D

twitter

**KaR6**

polis geldi ertesi gün, mustafa bu sene oscar'ı sana vereceklermiş dedi, daha nası tespit etsinler ;D

reyiz, polis de hastanede gördüğümüz polis ;D

Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 April 2011, 20:01:50
polis geldi ertesi gün, mustafa bu sene oscar'ı sana vereceklermiş dedi, daha nası tespit etsinler ;D

reyiz, polis de hastanede gördüğümüz polis ;D

o adama hastayım ben ( =

bunun babası sizi öldürür eğer siz bir şey yaptıysanız .p adamın bakışlar bile behzat Ç (=

**KaR6**

ahahaha, lanet olsun içimdeki insan sevgisine, ne fırsat varmış oysa elimizde  ;D

Serkan

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 April 2011, 20:03:45
ahahaha, lanet olsun içimdeki insan sevgisine, ne fırsat varmış oysa elimizde  ;D

siz mi yaptınız doğru söyleyin (=

mehmet yılmaz

İki farklı okulda Samsunspor forması dağıttık öğrencilere