Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

babasamsunlu

Boşverin akrdeşim sallayın gitsin..Eğer sen o durumda olsaydın orda yapacakları makaranın haddi hesabı olmazdı..

Herkez devrini yaşar diye bir söz vardır..Devir bizim devrimiz..Şimdi yaşamayacaz da ne zaman yaşayacaz..
Fırsat buldukça kaptırı verin gitsin..
İlk dvredeki maçtan sonra demediklrini bırakmamıştı bu lolipoplar..

Hem futbol bize kötlük yapanlardan rövanşı almamızı çok istiyor..
İki sene önce Malatyayı düşürdük..
Bu sene Diyarbakırın çıkarken bizi 5 lediği gibi bizde onalrı beşledik..
Denizliyi yarışın dışına itme bize nasip oldu..
Hepsinden birer birer rövanşları alıyoruz..

Bize en büyük kötülüğü yapandan en büyük rövanşı alcağımız gün benim için en büyük gün olacaktır...

**KaR6**

kurduk zaten empati, benim yazımın hemen altında tahrik edici mesaj var ama cevap vermedim ;D gerçi ahmetsefa durmamış yine ;D

son cümlen için ise, sen demedin, ben kendi adıma söyledim onu..

CurvaSs

ahmetsefa, forumun centilmen beyfendisiydi ama o da bozdu kendini. :D :D :D

ahmetsefa55

yaa bişe demedım valla. :o sadece çamlıklılar57 de ki 57 nerden geliyo diye sordum  .:.:. ;D ;D ulan tribun lıderınız 57 dogumlu dıye grup ismi 57 olur mu ya  ;D ;D ;D ;D ben şimdi dalga geçmiyim de napim  :D :D

ahmetsefa55

@green20
Bu Samsun taraftarı her yere 10 otobüs gidiyorda bizmi bilmiyoruz anlamadım.

Denizlispor taraftarı konuşmuyor-yazmıyor diye ortalığı birbirine katmışınız.

Ya sabır

@samsunsporlu95

Emin ol lider olsak heryere 10 otobüs gideriz

@siyasiyabend

10 otobüs ayarladık , 3 otobüsle geliyyoruz diyen sensin yegen, ne celalleniyosun.Sakin ol , 3-5 çekme tesbihi dane dane çek.

Elimizden kaçan bi horoz , ikinci devre kaçırmıycaz inş.

@horozman

Demek ki asla 10 otobüs gidemeyeceksiniz.

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ve daha niceleri ilk maç topiğinde  :D

samsunum

Arkadaşlar maratona fotograf makinası sokmada bir sorun olur mu ? 2 3 sene önce sokamıorduk da

CurvaSs

babasamsunlu

serkan reyiz kaptırmaya devam ediyor,inceden inceden :):)

furkan5534

CurvaSs

AlıntıMersin İY Başkanı Ali Kahramanlı: "Süper Lig'e çıkmamız halinde tüm oyuncularıma birer tane Mercedes marka otomobil hediye edeceğim.''

kahramanlı grup başkanıdır kendileri. şeytanlar grubu da bu adamın yalakalığını yaparak bedava otobüsler ile her yere gider, sonra da tribünde açılan kocaman abdullah gül ve tayyip erdoğan pankartının grupla alakası yok derler. tabii, başkanları da ak parti'den aday olmuştur.. bedavanın sonu, yalakalıkla biter, olay bu kadar basit.!

berusa55

Alıntı yapılan: curvasmurfs - 11 April 2011, 14:58:19
bir de bu mu çıktı..  ;D

http://www.facebook.com/1965.55.SAMSUNSPOR.vezirler

Vezirköprü'den o grup. Tribünde bir oluşum kurma adına yapmamışlar anlaşılan; çok da hoşuma gitti Samsun'a en uzak olan ilçemizde Samsunsporluluk bilincinin olduğunu görmek...

CurvaSs

Alıntı yapılan: berusa55 - 11 April 2011, 15:42:09
Vezirköprü'den o grup. Tribünde bir oluşum kurma adına yapmamışlar anlaşılan; çok da hoşuma gitti Samsun'a en uzak olan ilçemizde Samsunsporluluk bilincinin olduğunu görmek...

hıımm, o zaman benim ahmaklığım kusura bakmayın. : ) araştırmadan yazdım buraya.  :-[

5trawberry

Şu güzelim memleketimizde yaşayıp, t.....nspor holiganlığı yapanları gördükçe sinirim iki katına çıkıyor. Samsun'a ve Samsunspor'a kafa tutmaları yok mu, onu da geçtim laf sokmaları yok mu. Bunlara acilen bişeler yapmak lazım ama, öyle bireysel konusunca lafta kalıyor işte. Hangi biriyle uğraşalım arkadaş.

kumköylü ahmet

Bugün Benim Yas Günüm Profilime Pasta Gelmis yaaav :D Hersey Sizinle Güzel Arkadaslar