Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Tufan

aykut ve jnr serkana diğer sınava girecek arkadaşlara ;D öss denen sınava hayatım boyunca düzenli çalışmadan 3 kere (2006-2007-2009) girdim 2 kere yerleştim o sınav zor veya bilgiyi ölçen birşey değil tek şey rahat olacaksın.

en son 2009da girdiğimde o kadar rahattım ki 15 dk erken çıktım çıkmasam şimdi 2-3 puan fazla alıp makina okuyor olurdum rahat olun hayatınız sonu olmadığını sadece geçmeniz gereken bir sınav olduğunu ikinizde biliyorsunuz ve kesinlikle bu gece uyuyun bi şekilde!

kuzey55

teşekkürler İDOL İNŞAAT...bu şehre yatırım yapan herkes Samsunspor'un farkında olmalıdır..

cembaba

Ama Ersin Abi'nin önderliğinde baskımız sonuç getirdi hadi itiraf edin :P

emre

Alıntı yapılan: Jnr.Serkan - 26 March 2011, 09:05:04
gece yatağa 8de girdim 2de anca uyuyabildim  :(

o stresi şimdi değil ders çalışırken yapıcaktın shirin çocuk  ;) şaka bir yana başarılar tüm sınava girecek kardeşlerime,hakkınızda hayırlısı olsun.

Aykut zaman su gibi akıp geçiyor sınavda kardeşim canını sıkma  :)

Dartagnan

işin tuhafı bu sınav kacta başlayacak ? :D

emre

_Jack Daniels_

özkan

Bence sitenin adını duyurmak adına bi kaç girişimde bulunsak ?

Mesela haftanın bir yada iki günü bir kaç ay boyunca çeyrek sayfa ilan versek haber gazetesine,fiyatlarıda bunu karşılayacağımız bir seviyede aslında.Oradada tanıdıklarımızda var,illaki engin abilerin falanda tanıdıkları vardır,kesinlikle fiyatta yardımcı olacaklardır da.Ne dersiniz ?

Sitenin adını ne kadar çok kişi bilirse,yapılacak olan faaliyetlerde de katılım o kadar yüksek olacakdır.

Sercan

Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Atalay milletvekili adayı olmuş galiba...

King Of The North

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 26 March 2011, 12:52:55
Yerel seçimlerde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Mehmet Atalay milletvekili adayı olmuş galiba...

tarbzona yapmadığı kıyak kalmadı, bu gençlik ve spor genel müdürü değil mi? eğer oysa oradan koysun adaylığını >:(

ahmetsefa55

o degıl ya mhp den baskan adayı olan mehmet atalaydan bahsedıyo sanırım  ;)

cembaba

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 26 March 2011, 13:42:24
o degıl ya mhp den baskan adayı olan mehmet atalaydan bahsedıyo sanırım  ;)

Chp olmasn :D

AlıntıChp'li Mehmet Atalay Aday Adaylığını Açıkladı
Mehmet Atalay, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Samsun milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.
25 Mart 2011 20:43

Mehmet Atalay, Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) Samsun milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Parti binasında partilileri ve kendisine destek verenleri tek tek karşılayan ve selamlayan Atalay, daha sonra toplantı salonunda aday adayı olduğunu belirtti. Hizmet için yola çıktıklarını, aday oldukları ve seçildikleri takdirde var güçleriyle çalışarak, hizmet aşkıyla yola devam edeceklerini kaydeden Atalay, bir CHP'li olarak ilkeler ışığında milletin, ülkenin menfaatleri için el birliğiyle hareket edeceklerini ifade etti. Atalay, "Samsun önemli bir şehir. İlimizin kalkınması gelişmesi ve hak ettiği konuma gelmesi önemli hedeflerimiz arasında" dedi

ahmetsefa55

MHP dıye bılıyorum  :) yok ben beledıye baskanlıgı adaylıgından bahsedıyorum mhp den degılmıydı ?

gkhn

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 26 March 2011, 13:48:00
MHP dıye bılıyorum  :) yok ben beledıye baskanlıgı adaylıgından bahsedıyorum mhp den degılmıydı ?

Chp ydi Ahmet ;)

ahmetsefa55

hee dogruymus  :) eyvallah kardesler.kutsal bılgı bankası valla  :D