Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

cembaba

Ordu-Bolu maçı berabere bitse, Altay Rize'ye çaksa, Kaf - Kaf'ta TKİ'ye gömse... Puan farkını açsak... Çok mu kötü olurdu :D

Not: Mersin'i katmadım. Zaten yenilecekler...

babasamsunlu

bunlardan biride olsa olur.. öyle hepsini bi arada istemek olmaz ;)  zzzzz zzzzz

Serkan

aç gözlü cem ( =

Lakin; Aynılarını bende içimden geçiriyorum (=

cembaba

Alıntıhttp://apps.facebook.com/tribunaski/tribun/1604

Facebook'u olan kardeşlerim şuna üye olup tribune otursun... Kimin bilmiyorum ama, Gs-Fb'den sonra en fazla taraftarı olan biziz. Yusuf Abi'de Facebook'ta Samsunspor Sayfasında paylaşırsa çok iyi olur...

kuzey55

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 March 2011, 12:02:51
Facebook'u olan kardeşlerim şuna üye olup tribune otursun... Kimin bilmiyorum ama, Gs-Fb'den sonra en fazla taraftarı olan biziz. Yusuf Abi'de Facebook'ta Samsunspor Sayfasında paylaşırsa çok iyi olur...

yusuf abin pek online olamıyo bu ara.ama bakayım ben bi :)

bu arada şirinler de ilk 10 da bizimle beraber :)

cembaba

CurvaSs

Alıntı yapılan: kuzey55 - 23 March 2011, 12:07:18
yusuf abin pek online olamıyo bu ara.ama bakayım ben bi :)

bu arada şirinler de ilk 10 da bizimle beraber :)

şirinler 7. sırada, samsunspor 10. sırada. birinci olan gs'liler 1200 civarı taraftar var. facebook/samsunspor sayfası yayınlarsa geçeriz. :D

Akyol

Alıntı yapılan: Serkan - 23 March 2011, 11:42:22
aç gözlü cem ( =

Lakin; Aynılarını bende içimden geçiriyorum (=

Allah aşkına sen içinden bişey geçirme en son fatih şen dedin  .:.:.

Dartagnan

cembaba

Ne dedi ki Serkan Fatih Şen için :D

babasamsunlu

Serkan Önce Kar6 ya verdiği sözü yerine getirsin ;) :D :D

Akyol

Alıntı yapılan: CemBaba - 23 March 2011, 13:00:48
Ne dedi ki Serkan Fatih Şen için :D
Maçı izliyoruz fatih şen oyuna giriyordu bu dedi ki girmesin bu yaa sonradan giriyor golü atıyor bu maçta da atar dedi. Sonra dışarıya çıktık maçın skorunu sorduk 1-0 fatih şen  >:( Müneccinim diyenlere inat sadece Serkan reyiz  8) ;)

Serkan

Dilaver frikikten atar dedim attı ( = Ben Hatamı telafi ettim len , aha yazıyorum dilaver oynasın golü,var alparslan'ı izleyip hayran Kalıcaksınız ortalarına kornerden Kafa golü var onunda.

gurkan

net  uzerınden forma sıparıs  ettım  sıteden ama bedenlerını koymamıslar mı ?? yınede sıparıs  ettım acaba vardıda ben mı gormedım  yoksa yok mu formanın bedenını secme??

cembaba

Beden seçmeden zaten sipariş veremiyorsunuz. sağ taraftaki sepete ekle kısmının üzerinde beden olması gerekmektedir.