Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ajan

Yarın Saat 19:00'da Ahmet Şahin,Murat Yıldırım,Turgay Gölbaşını Şirinler derneğinde ağırlayacağız.Kendilerine sormak istediğiniz soru varsa özelden bana yazın elimden geldiğince sormaya çalışacağım.

1927

Alıntı yapılan: davidsavage - 23 March 2011, 19:56:30
İlginç bi durum yaşanmış o zamanlar,bu yazıyla öğrenmiş oldum.

yaşı küçük olanlar bilmeyebilir ama bu çok meşhur bir maçtır. Mİy 1983'te bizi yenmesine rağmen bu maçta küme düşmüştür ve bir daha da Süper Lige dönememiştir. Bizse bu düşüşten sonra 3 kere daha çıktık Süper Lige ve 19 sezon daha orada oynadık.

Musti

Alıntıİlkadım Futbol Şenliği 2011 Minik Kramponlar-Büyük Hayaller

İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen İlkadım Futbol Şenliği 2011 Minik Kramponlar-Büyük Hayaller futbol turnuvası başladı.

Samsunspor Altyapı Tesislerinde yapılacak olan Futbol turnuvasının açılışına Samsun Vali Yardımcısı Hasan Ersan, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Numan Davutoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsunspor Kulübü Başkanı Erkurt Tutu, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, TFF Samsun  Bölge Müdürü İbrahim Güven, Errea Türkiye Distribütörü  Asal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Asal ve Errea Samsun Satış Müdürü Yeşim Kıyıcı ve turnuvaya katılacak okullar katıldı.

Turnuvanın başlama vuruşunu Samsun Vali Yardımcısı Hasan Ersan, İlkadım Milli Eğitim Müdürü Numan Davutoğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile Samsunsporlu futbolculardan Kemal ve Abdulaziz birlikte yaptı.

Errea'ın sponsor olduğu futbol şenliğine 22 İlköğretim okulu katılıyor. 2000 ve 2001 doğumlu öğrencilerin forma giyeceği turnuva İlkadım İlköğretim Okulu ile Şehit Cengiz Topel İlköğretim Okulu arasında saat 11.00'de oynanan karşılaşma ile başladı.

Serkan

şirinler'den arkadaşlar Diyarbakır deplasmanına gidebilmek için atkı vs satıyorlardı harbiden helal olsun gurur duydum.

Turuncu

25 March 2011, 00:06:46 #14914 Son düzenlenme: 25 March 2011, 00:20:40 Turuncu
Trt haberde tanjunun programında dilaverin golü süper bir gole aday oy verelim. Hatta face de yaysak nasıl olur

Oy vermek isteyenler D yazıp 5600 gönder

CurvaSs

Alıntı yapılan: Serkan - 24 March 2011, 21:19:15
şirinler'den arkadaşlar Diyarbakır deplasmanına gidebilmek için atkı vs satıyorlardı harbiden helal olsun gurur duydum.

bizim hiç mi sahip çıkanımız yok anlamadım. galip öztürk iki otobüs verse yeterli olur. aslında ben de bedavacılığa çok aşırı şekilde karşıyım ama diyar deplasmanına otobüs ile gitmek çok zor, ayırca pahalı.. sinirlenmemek elde değil ama şirinler bi' türlü gider inşallah.

Ajan

Bugün okula yurt dışı dil ve yaz okullarını tanıtmak kapsamında iki bayan geldi. Bize pazarlama yapmaya çalışırken özellikle erkekleri etkilemek için futboldan bahsetti.Ingiliz takımlarına karşı şansımız tutmuyor gibisinden cümleler kurdu. Banada nereden gaz geldi ise atlayıp bayana Yaşadığıniz şehrin takımıni biraz araştırsaydiniz şansımızın tuttuğunu anlarsınız Avrupa kupalarında bir Ingiltere takımı olan Crystal Palece 2 maçtada yenerek kupa dışına iten ilk kulüp Samsunspor'dur. Bu başarısı ile Avrupada bir Ingiliz takımıni 2 maçta yenerek eğleyen ilk ve tek Türk takımı olma özelliğini taşıyan bir takımdır Samsunspor diyince kadın afalladi milli takım bazında demiştim gibi kıvırmaya çalıştı. Salonda bulunan kendilerini büyük sanan Istanbul sempatizanlari ise şaşırıp kaldı.Umarım onlara iyi bir ders olmuşturda hayatlarında tv ekranları dışında görmedikleri sevdalarından vazgeçmeye yeltenirler

Ayberk

Turuncu

Ajan senden korkuyorum lan ben valla :)

Burak

spooks

Ajan

Eyvallah abiler sizden öğrendiklerimizi çevremize yayıyoruz
Alıntı yapılan: Turuncu - 25 March 2011, 01:21:27
Ajan senden korkuyorum lan ben valla :)
Bu arada yarın bir org yapalım senin sinav yaklaştı kafa dagitirsın

Turuncu

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 25 March 2011, 01:29:14
Bu arada yarın bir org yapalım senin sinav yaklaştı kafa dagitirsın
Bakarız ajanım  :)

birolkys

FACEBOOK tan  KAZIK

Facebook, sponsorlu reklamlarda üye resimlerini kullanmaya başladı. Facebook'un yeni 'Sponsorlu yazılar' planı Ocak ayında duyurulmuştu ve görünüşe bakılırsa yeni özellik şu an devrede.

Yeni reklam kampanyasına göre bir veya birden fazla arkadaşınız bir ürünü 'beğenmiş' ise bu ürüne sizin de eğilimli olduğunuz düşünülüyor. Dolayısıyla size önerilen sponsorlu reklamlarda bir arkadaşınızın resmi yer alabiliyor.

Bundan daha kötüsü ise yakın zamanda üçüncü parti reklamcıların da Facebook uygulamalarında isminizi ve resminizi kullanacak olması. Kampanyanın dışında kalmak için bir seçeneğin mevcut olması, bu tür bir paylaşımın yapılacağını ortaya çıkarıyor.

Üçüncü parti reklamların dışında kalmak için Hesap Ayarlarınızda (Gizlilik Ayarları değil), Facebook Reklamları sekmesine tıklamanız ve karşınıza gelen 'Platform sayfalarındaki reklamların bilgilerimi şu kişilere göstermesine izin ver' seçeneğini 'hiç kimse' olarak değiştirmeniz gerekiyor.

http://teknoloji.milliyet.com.tr/facebook-un-son-kazigi-/internet/haberdetay/24.03.2011/1368606/default.htm

beşnumara

AlıntıMERSİN İDMAN YURDUSPOR Kulübünün, 19.03.2011 tarihinde oynanan MERSİN İDMAN YURDUSPOR - GÜNGÖREN BLD. SPOR Bank Asya 1. Lig futbol müsabakasında, stadyuma biletsiz seyirci alınmasından dolayı takdiren 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına
Bu kolpalar stada seyircisiz taraftar girmiyor mu diyordu ben mi yanlış hatırlıyorum.Bizim maçta bile kapalı tribünlerine bileti olanlar giremezken önce biletsiz şahısları dolduruyorlarmış.Bu arada Antep yönetimi bunlara 5.000'e yakın yer ayırmış ama biletler 20 lira ;D Şimdi bu biletsiz girmeye alışanlar nasıl verecek o 20 lirayı.Hafta sonu antepte curcuna var desenize ;)