Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

kumköylü ahmet

ömer üründürü kim küsdürdü?? :D
Adam Az Para Aliyodu Bu Macda Gelmedi Yoruma abdulude alacakmis bizden  :D

Burak

Bu benim bizim stadda gördüğüm 4.frikik golü sanırım  Birisini Hakkı Malatya'ya atmıştı . Birisini Alex Shorunmu'ya  birisini geçen sene Sefa Karabük'e Dilaver ' de 4.oldu . :) Başka varsa da aklıma gelmiyor

kabacevizli55

Alıntı yapılan: Burak - 21 March 2011, 18:40:53
Bu benim bizim stadda gördüğüm 4.frikik golü sanırım  Birisini Hakkı Malatya'ya atmıştı . Birisini Alex Shorunmu'ya  birisini geçen sene Sefa Karabük'e Dilaver ' de 4.oldu . :) Başka varsa da aklıma gelmiyor
muhtemelen bilirsin sercan atmıştı karşıyakaya

34 SS 1965

u adanalılar harbı capulcu ya o tayfa bu seferde karsıyakalılar salca olmuslar:)

##kdc##

"Kimde var bu taraftar?"

Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, ''Giresunspor galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaştık'' dedi.

Bank Aysa 1. Lig'de zirve yarışında 44 puanla liderlik koltuğuna oturan Karadeniz temsilcisini 43'er puanlı Çaykur Rizespor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Mersin İdmanyurdu takımları takip ediyor.

Lig mücadelesinde 26. hafta geride kalırken geçen her hafta liderlik yarışı kıyasıya mücadelelere sahne oluyor.
''Şampiyonluk mücadelesinde biz de varız' diyen Karadeniz ekibinin teknik direktörü Hüseyin Kalpar, dün akşam konuk ettikleri küme düşme hattındaki Giresunspor ile zorlu bir 90 dakika geçirdiklerini söyledi.

İlk yarının son dakikalarında atılan golle önemli bir avantaj yakaladıklarını ifade eden Kalpar, şunları kaydetti:
''Kendi sahamızda oynadığımız bu maç çok önemliydi. Kazanmak için çok iyi mücadele etmemiz gerekiyordu. Bu maçın çok zor geçeceği bilinciyle sabırlı olmamız gerektiğini değerlendirdik. İlk yarının özellikle son 10 dakikasında çok iyi oynadık ve 43. dakikada golü bulduk. Bu dakikadan sonra rakibimiz için kaybedecek bir şey yoktu. 1-0 ile 2-0 arasında Giresunspor takımı için fark eden bir şey yoktu. Ama bizim puan kaybetmemiz zirve yarışında çok şey ifade edecekti. Gol yemeden bu skoru korumamız gerekiyordu. Hakikaten çok zorlandık. Giresunspor takımı çok iyi mücadele etti. Biz de bu mücadeleye karşı çok iyi direndik, çok iyi savaştık.''
Ligde kalan 9 karşılaşmadan birini daha başarıyla geçtiklerini vurgulayan Kalpar, ''Bu maçla birlikte toplam 9 maçımız vardı. Yani 9 metre. Hedefe bir metre daha ilerledik. Giresunspor galibiyetiyle hedefe bir adım daha yaklaştık. Bu zorlu mücadelede müthiş mücadele eden oyuncularımı da yürekten kutluyorum'' dedi.

''BÖYLE BİR TARAFTAR TOPLULUĞU BU KATEGORİDE BİR BAŞKA TAKIMDA DAHA YOK''
Takıma zirve yarışında taraftarın müthiş destek verdiğini ifade eden Kalpar, ''Böyle bir taraftar topluluğu bu kategoride bir başka takımda daha yok. Bu topluluk, takımlarını müthiş şekilde destekliyor. Taraftarımızın arzu ve isteği doruk noktada. İnşallah bu güzel tablo sezon sonunda şampiyonlukla taçlanır'' diye konuştu.

Karadeniz ekibinin dün akşam sağanak altında çıktığı mücadelede Samsun 19 Mayıs Stadı'nı tamamen dolduran Samsunsporlu taraftarlar, takımlarına 90 dakika boyunca destek verdi. Stadın tamamen dolması sonucunda yaklaşık bin kişinin dışarda kaldığı gözlendi.

Ayberk

AlıntıAK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay'dan cumartesi günü aldığı davet üzerine pazartesi İl Başkanlığı'na gelen eski milli futbolcu Tanju Çolak, Başbakan ve AK Parti'ye övgüler yağdırdı.

Beşiktaşlı Akay, 25 yıl önce Ali Sami Yen'de oynanan Beşiktaş- Samsunspor maçının 2- 2 bitmesine neden olan Galatasaraylı Tanju Çolak'a gülümseyerek "O günden beri sana gıcığım" deyince Çolak da "Bugün o gıcıklığı dostluğa dönüştürmeye geldim" dedi.Akay'ın "Avrupa'da gol kralı olmuş önemli bir şahsiyet partimizle ağırlamaktan mutluyuz" dediği Çolak siyasete yeşil ışık yaktı.

Arkadaş bu cümleye galatasarayı sokmayı nasıl başardınız hayret! İstanbul medyası şovlarına devam ediyor

fat55

Vatanı kurtardınız, tebrikler!..          davut aktaş.
[ 21.03.2011 ]

Minik bir Samsunspor taraftarı düşünün. Ailesi tarafından maça götürüleceğini öğrendiğinde sevinçten havalara uçan, "Kırmızı-Beyaz, Kırmızı-Beyaz" diye bağıran 3 yaşında bir çocuk.
         Annesi tarafından yüzü Kırmızı-Beyaz renklere boyanan, o minik yanaklarında 55 yazılan bir çocuk. Maç günü geldiğinde heyecanla akşam olmasını bekleyen bir çocuk.
Bir de bununla beraber apoletleri yıldız kaynayan iki tane emniyet mensubu, Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nun Müdürü İsmail Kulengir ve maçın temsilcisini düşünün.
         Şimdi bu minik taraftarla bunların ne alakası var diyebilirsiniz. Onu da şöyle özetleyeyim.
         Günlerden pazar, saat 18.00. Samsunspor-Giresunspor maçının başlamasına 1 saat var. Tribünlerin yarısı henüz dolmamış. Basın mensubu dayısının kucağında Samsun 19 Mayıs Stadyumu'na girmek isteyen minik Samsunspor taraftarı, bir anda apoletleri yıldız kaynayan iki emniyet mensubu tarafından "Hoppp nereye gidiyorsun, yasak, giremezsin" diyerek durduruluyor.
         Dayısının, "Stadın içerisinde biraz gezdireceğim. Bunda ne var ki. Sonuçta 3 yaşında çocuk. Böyle her tarafı Kırmızı-Beyaz olan bir çocuğu taraftarlar görse ne olur ki?" cevabına rağmen, "Giremezsin kardeşim, önce şuraya gel dışarı bir çık, ben sana neden giremeyeceğini söyleyeceğim" diyor o omuzları yıldız kaynayan emniyet mensupları.
         Ardından Stat Müdürü İsmail Kulengir geliyor ve "Maçın başlamasına 1 saat var alamayız, temsilciler izin vermez. 2 saat önce getirsen olurdu" diyor. Daha sonra maçın temsilcisi sahneye çıkıyor ve o da aynı kararlılıkla minik taraftarı stada almıyor. Ardından hepsi görevlerini eksiksiz yerine getirmenin büyük gururu ile oradan ayrılıyor.
         Hepinizi tebrik ediyorum!...
         Minik bir çocuğun hayallerini yıkarak, ona 3 dakikalık mutluluğu çok görerek vatanı kurtardığınız için!..
         Hepiniz gerçekten süpersiniz!..
         Özellikle emniyet mensuplarını ayrıca kutlamalıyım.
         Yıllarca okuyup, omzunuzdaki apoletleri yıldızlarla doldurdunuz.
         Demek ki bunu minik bir çocuğun hayallerini yıkmak için yapmışsınız.
         Şimdi sormak istiyorum:
         Mersin İdmanyurdu maçında rakip takım hocası bıçaklanırken bu süper emniyet mensupları neredeydi?
         Her şeyi bilen Stat Müdürü İsmail Kulengir ne iş yapıyordu?
         Yaptığınız bu işgüzarlık nedeniyle mutlu musunuz?
         Son söz:
         Stat içinde bu minik yavrunun dayısı, basın trübünde de dedesi olan ben, soruların yanıtını vereyim sizlere:
         "...Bu davranışınızla memleketin tüm sorunlarını çözdüğünüz için çok mutlusunuz!.."

olmeca

Keşke bayraklar sokulamadığı zaman da bir köşe yazısı yazsaydı davut bey,

samsunspor.co.nr

trt3 program saat kaçta bilen var mı arkadaşlar ?

teşekkürler.

berusa55

Hedef Süper Lig programı saat 21.30'da TRT 3'te...

TeRMeLee

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 21 March 2011, 20:39:33
trt3 program saat kaçta bilen var mı arkadaşlar ?

teşekkürler.

21.30'da başlıyor.

Serkan

Hedef Süper Lig
21:30 - 23:30 - 21.03.2011

Saygılar abi.

cembaba

Seneye ne diyeceğiz yaaa.... "Süper Lig'e Süper Lig'e Samsunspor" bu tezahüratı tarihin karanlık sayfalarına mı gömeceğiz :D

emre

gelecek nesillere miras bırakırızz kardeşim,yeter ki çıkalım  :)

Serkan

Alıntı yapılan: emre55 - 21 March 2011, 20:51:39
gelecek nesillere miras bırakırızz kardeşim,yeter ki çıkalım  :)

aman kardeşim gelecek nesil bizim çektiklerimizi çekmesinler..