Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

berusa55

Alıntı yapılan: maviay55 - 14 March 2011, 04:51:28
aynı hastanede samsunsporlu kardeşimiz var twiit yazıo sürekli

Twitter linkini paylaşır mısın?

maviay55

Ahmeti

vaybe demek tatlıses vurulmuş

Sabah duyduğum haberlere göre 24 saat uyutulacakmış ilk geldiği zamana göre durumu daha iyiymiş.

celebi

Sercan

Sercan

Sağ tarafı kısmen felç olmuş galiba...

##kdc##

"nerde sevdiklerim hani sevenler
ağlatıyor beni acı gerçekler"

geçmiş olsun ibo

cembaba

Dk.55 de bağırmak yerine, dk.61'de trabzon'a sövmek çok iyi bir mesaj olur. Yapalım derim :D

Ollivanders

Kardesim o zaman bir yemek daha verirler :)))

cembaba

orası da öyle ama spikerin "Trabzon başlattı" lafına illet olduğumdan dolayı oldu böyle.. Ayrıca Trabzon başlatmadı onu: "Bursa-Ankaragücü" kardeşliği sırasında, plakalarda bağırılıyordu. Ondan da önce ben 55'te bir çok kez meşale yaktığımızı hatırlıyorum. Ama Ömer Üründül'e inat 61'de bağırıcan.

özkan

İçimde hala rizeye karşı bir ukte var !!! Dk 53'de rizeye,61'de trabzon'a sövelim mi ? sövelim  :D

Not:Farkettiniz mi gerilimi yüksek maçlarda ( örn:kartal ) dk 55 mi kaç vs kimsenin aklına gelmedi maçtan sonra soruyorum milete dk 55'de naptık diye  :D

Ollivanders

Td de Bir karşıyakalının Tiago hakkındaki yorumu
"adriana lima gelse..gel bakalım yakışıklı dese.. atmayı geçtim karşısına geçip att...cak takati yok bu aralar kıvırck saçlı prensin..."

:)

Burak

Alıntı yapılan: erdem - 14 March 2011, 03:09:12
başından vurulup da şuuru açıksa,saç tellerine ya da kulağına isabet etmiştir.haberlerde tutarsızlık var

doktorum ne diyorsun son duruma

cembaba

Ajansspor'daki bir çocuğun yorumu çok iyi: "Barcelona renk mi değiştirdi ya?" : )

kuzey55

Alıntıahmetsefa55:
gollu gecer dıye dusunuyorum.bolu son dakıka da atacagı golle 2-3 kazanır   ıkı takıma da basarılar.

tribundergide adam maçın skorunu bile bilmiş :) sefa naptın sen :)