Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mert

Hastaneye kaldırılan Tatlıses'in durumunun ağır olduğu belirtiliyor. Stüdyo çıkışı yanındaki bir kadınla birlikte saldırıya uğrayan Tatlıses'e saldıran kişilerin siyah renkli bir otomobille olay yerinden kaçtığı söylendi.

ASİSTANI DA VURULDU

İbrahim Tatlıses'in asistanı Buket Çakıcı'nın da silahlı saldırı da omuzundan yaralandığı, aynı hastanede tedavi gören Çakıcı'nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Maslak Acıbadem Hastanesi'nde ameliyat edilen İbrahim Tatlıses'in yoğun bakıma alındığı ve şuurunun açık olduğu öğrenildi. İbrahim Tatlıses vuruldu ...

UZUN NAMLULU SİLAHLARA AİT BOŞ KOVANLAR BULUNDU

Tatlıses'in saldırıya uğradığı Büyükdere Caddesi üzerindeki Nurol Plaza önünde çok sayıda uzun namlulu silahlara ait boş kovan bulundu. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmaları devam ediyor.

erdem

başından vurulup da şuuru açıksa,saç tellerine ya da kulağına isabet etmiştir.haberlerde tutarsızlık var

maviay55

DHA Uğur Alattinoğlu " Son dakika bilgisi beyin tomografisi çekildi,göz kırpmış iyiyim anlamında" 02:31

kuzey55

Alıntı yapılan: maviay55 - 14 March 2011, 03:40:03
DHA Uğur Alattinoğlu " Son dakika bilgisi beyin tomografisi çekildi,göz kırpmış iyiyim anlamında" 02:31

adam 4 saatlik ameliyata girmiş nasıl göz kırpmış yahu :)

5trawberry

twitterda danışmanından alındığı bilgiye göre öldü yazmış vatandaşın biri.
Yanlışsa ayıp vallahi.

berusa55

İkinci ameliyata alınmış. Anlaşılan durumu baya ciddi...

Kaynak: NTV

kuzey55

bence de öldü çünkü ziyarete gelenler ağlayarak çıkıyolarmış ya öldü yada umut yok.başına isabet etmiş hemde 6 tane saydırmışlar adama.

maviay55

beyincik ten söz ediliyor..eğer doğruysa çok zor kurtarmak

5trawberry

Bu bekleyişi ve bekleyişin verdiği acıyı yaşayan biri olduğum için, yakınları adına çok acı bir durum..
Her ne kadar sevmesem de, Allah acil şifalar versin kendisine..

berusa55

Bana da öyle geliyor Mustafa. Hastaneden çıkanlar çok üzgünlermiş...

5trawberry

Hastaneden çıkanların üzgün olması doğaldır bu durumda.
Hatta öldü psikolojisi ile yaklaşırlar, halkımız öyle bir tiptir zaten, yatmakta olan adamı öldürürler.
2.ameliyat kanama varsa durdurulamadığı içindir. Eğer ciddi bi durum olsaydı 1. ameliyat çok uzun sürerdi.
Bence ciddi bi durum yok gibi. Sadece kanama sorunu vardır.

maviay55

uzun namluluyla beyinden vurulan kişi yaşamaz aga  :o

berusa55

Gelen haberlerin hepsi olumsuz. Hastaneden çıkanlardan tek bir iyi haber gelmemesi iyiye işaret değil 5trawberry dostum.

Sanırım her şeyi yaptık durumunu vermeye çalışıyorlar.

5trawberry

Alıntı yapılan: berusa55 - 14 March 2011, 04:35:03
Gelen haberlerin hepsi olumsuz. Hastaneden çıkanlardan tek bir iyi haber gelmemesi iyiye işaret değil 5trawberry dostum.

Sanırım her şeyi yaptık durumunu vermeye çalışıyorlar.

Ben kendi bilgim neticesinde yorumladım  :-\ fakat okuduğum son haberlere göre yanılmışım :o
İlk ameliyat vucuduna aldığı darbe dolayısıyla yapılmış. Ben beyin diye düşünmüştüm.
bu durumda iş gerçekten çok ciddi.

maviay55

aynı hastanede samsunsporlu kardeşimiz var twiit yazıo sürekli