Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: maviay55 - 14 March 2011, 02:00:39
alarmımı kurdum şimdiden..geç 1 hafta geççç  :)

şunu yapmamaya çalısıyorum işte kardeşim, hangi maça gun saydıysak kazanamadık.. akışına bırak, düşünmemeye çalış, başka şeylere kanalize ol maç gününe kadar nolur bak :)

**KaR6**

ayrıca, haluk abiye bi sorup olacak, bilenler de yanıtlayabilir  :)

yarın askerliği tecil ettirmeye gidicem, muayene edecekler mi beni acaba?

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 14 March 2011, 02:02:31
kaç kişi benım gıbı ''süperlige çıkarsak abdullah avcıyı getırmemız lazım takımın basına''dedı acaba  :)

Ben bunu küme düştüğümüz günlerde söylemiştim. Rahmetli Timofte de iyi bilir, hep söylerdi, "demiştim" diye. :( 
Avcı, genç milli takım hocasıydı ve henüz İBB ile anlaşmamıştı. Bence eğer çıkarsak parası neyse verip, kesinlikle getirmek lazım. Bütün yetkileri ona vereceksin, işine karışmayacaksın ve oturup, keyifle Samsunspor'u izleyeceksin..

maviay55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2011, 02:02:52
şunu yapmamaya çalısıyorum işte kardeşim, hangi maça gun saydıysak kazanamadık.. akışına bırak, düşünmemeye çalış, başka şeylere kanalize ol maç gününe kadar nolur bak :)
ka-za-na-ca-ğız  kardeşim..düşünmeden olur mu?puan durumu senaryoları kurup duruyorum kafamda yarın sabah dersim var onu düşünemiyorum  :)

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2011, 02:03:47
ayrıca, haluk abiye bi sorup olacak, bilenler de yanıtlayabilir  :)

yarın askerliği tecil ettirmeye gidicem, muayene edecekler mi beni acaba?

muayene etmezler.ben ilk gittiğimde muayene etmişlerdi ama baya kaçak gezmiştim o yüzdendi sanırım. sonra tekrar ertelemek için gittiğimde muayene istemediler.

Dartagnan

td de el emegı pankartlar baslıgına koymak için su bızım adanadakı pankart ıle kaf dagı pankartının resmını koyuyorum.Ancak kaf dagının resmını bulamadım.

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 March 2011, 02:07:26
muayene etmezler.ben ilk gittiğimde muayene etmişlerdi ama baya kaçak gezmiştim o yüzdendi sanırım. sonra tekrar ertelemek için gittiğimde muayene istemediler.

ilk gittiğin için etmiş olabilirler mi peki?

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2011, 02:08:22
ilk gittiğin için etmiş olabilirler mi peki?

olabilir ve sanırım gönderiyolar şimdi düştü jeton :)

**KaR6**

Alıntı yapılan: kuzey55 - 14 March 2011, 02:11:08
olabilir ve sanırım gönderiyolar şimdi düştü jeton :)

vay anasını.. neyse, gidilecek mecbur  ;D

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2011, 02:12:03
vay anasını.. neyse, gidilecek mecbur  ;D

gideceksin ve soyunacaksın kaçarı yok :) belgelerini tamamla öyle git kardeşim çünkü bizim şubedekiler baya kıl uğraştırıyolar.

**KaR6**

halıcıoğluna gidicem kardeşim, hepsi oradaymış.. ne götürmek lazım tam olarak?

kuzey55

öncelikle 2-3 tane kimlik fotokopisi götür(tabiki kimliğini de).her ihtimale karşı 6 tane fotograf,diploma aslı ve 2 tane fotokopisi...

orada zaten 2 tane form doldurtuyolar ve muayeneye gönderiyolar.

**KaR6**

hay maşallah.. yarın gitmeyeyim bari, hazırlayıp her şeyi öyle gideyim.. durduk yere takmasınlar kelepçeyi ;D

kuzey55

Alıntı yapılan: **KaR6** - 14 March 2011, 02:23:37
hay maşallah.. yarın gitmeyeyim bari, hazırlayıp her şeyi öyle gideyim.. durduk yere takmasınlar kelepçeyi ;D

valla orası farklı bir dünya o yüzden korkuyorum MSB den :) uğraştırırlar temkinli git bence de...

ahmetsefa55

bu arada ibrahim tatlıses e suikast girişimi yapılmış.başından vurulmus sanırım.hastaneye kaldırmıslar..