Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

maço

Alıntı yapılan: ahmetsefa55 - 13 March 2011, 03:55:00
ben yarın gungoren altay macına gıdıyorum ya  :) macları takıp edemıcem valla cok uzgunum  ;) ayrıca kıymalı pıdeyı de hıcbırseye tercıh etmem yanı  :P

yat zıbar

cembaba

Off abi ya demeyin şöyle... Kıymalı Pide+Çayı bende hiç bir şeye değişmem...

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: CemBaba - 13 March 2011, 04:02:32
Off abi ya demeyin şöyle... Kıymalı Pide+Çayı bende hiç bir şeye değişmem...
tereyagını unutmayalım kardesım  :( off ulan ne ballısınız hee samsundakıler.. neyse ya ben yatım yoksa kalkıp bıseler yıyecem  :) hadı cumleyen hayırlı geceler.

berusa55

Bu arada dün akşam 22 sularında Atatürk Bulvarı Tekel Sapağı'nda üzücü bir kaza olmuş. Malesef 2 ölü ve 8 yaralı. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yakınlarına sabırlar dileriz... :(

http://www.haberler.com/samsun-da-trafik-kazasi-2-olu-10-yarali-2589808-haberi/

maviay55

AlıntıSamsun'da kaza: 2 ölü

Samsun'da üç aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybederken 10 kişi de yaralandı.

Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ

İlkadım İlçesi Atatürk Bulvarı'nda akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında iddialara göre kırmızı ışıkta geçtiği ileri sürülen Okan Çaloğlu idaresindeki 55 M 311 plakalı minibüs, önce Saadettin Akman yönetimindeki 55 BJ 067 plakalı özel halk otobüsü ardından da Gökhan Baş idaresindeki 55 BU 106 plakalı otomobil çarptı.

Tekel Kavşağı'nda meydana gelen kazada özel otomobil çarpışmanın etkisiyle orta refüje çıktı. Minibüste bulunan yolculardan Rıfat Ak (39) ile İsmail Çilingir (27) hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 2 kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya karışan 3 araçta bulunan 10 kişi de yaralandı.

Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Polis, üç aracın karıştığı kazanın nasıl olduğunu tespit etmek için MOBESE kayıtlarını incelemeye aldı.

Allah rahmet eylesin  :(

ŞİM-ŞEK-LER

ALLAH KİMSENİN BAŞINA GETİRMESİN :(

Ayberk

Dün maçtan çıktık arkadaşlarla yürüyoruz... Köprünün ordan 56lara doğru döndük, yaşlı teyzenin biri elinde torunu karşıdan geldi, gençler diye seslendi. Sorduğu soru aynen şu: "SAMSUN LİDER OLDU MU?" :D :D Bakar mısınız teyzeme, kazandı mı değil! Büyük ihtimal skoru biliyor, bilmese de ligi takip ettiği belli :D Bravo teyzeme >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l< >l<

GurbetciFanatik

mac basladi ben giresun rize macina bakim
insallah giresun cakar  ;D

Akyol

Yeni marşımızı dinleyebileceğimiz bir link var mı?

GurbetciFanatik

Bu macin bol kirmizi kartli gecmesini dilyiorum.
Umarim her 2 takimdan 4 kisi kirmizi kart görür  :D :D :D :D :D

Tufan

Giresun Ordu'ya, Rize'ye göre oldukça sempatik bir şehir ve takım umarım kazanırlar.
çok sürpriz kupon yaptım bakalım hayırlısı
Giresun - Rize 1
Ordu - Miy 0
Güngören - Altay 2
Antalya - Gençler üst

Akyol

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 13 March 2011, 14:42:22
Giresun Ordu'ya, Rize'ye göre oldukça sempatik bir şehir ve takım umarım kazanırlar.
çok sürpriz kupon yaptım bakalım hayırlısı
Giresun - Rize 1
Ordu - Miy 0
Güngören - Altay 2
Antalya - Gençler üst
Duygusal bir kupon  :)

kuzeycity

Adana penaltıdan atmış ; diyarbakırspor 0 - adanaspor 1

furkan5534

hade la gıresun hade la :D koy su gaykur rızeye  :D :D