Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Dartagnan

bu kadar gereksız bır sayfa gormedım.Su yarısma bıtsın ılk ısım sayfadan cıkmak olacak .

cembaba

kuzey55

bende beğenmiyorum ama sözkonusu Samsunspor olunca ezilmekte koyuyor ordaki ts lilere karşı mecburen destekliyoruz yazıyoruz.ben gecen yarışmadan sonra çıkmıştım bitsin yine çıkıcam.

kuzey55

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 February 2011, 12:35:40
Yalnız bizim facebook fan page iyi çalışıyor ha. Baksanıza :) bir ileti de 50 kişi attı şuan :)

Bu arada "O sene, bu sene" herkesin diline düşmüş. Kullanmaya gerek yok. Bizim zaten sloganımız mevcut: "Hazırlanın çocuklar, evimize dönüyoruz"

geçen yarışmada da yusufa duyuru yaptırmıştım.şimdi de orası sayesinde öndeyiz :) ama kaldırcam birazdan.

Ahmeti

yavaş yavaş farkı koyuyoruz rumlara bende pek sevmiyorum o sayfayı ama dediğiniz gibi işin içinde samsunspor'umuz olunca dayanamıyor insan.

berusa55

Şöyle fikstürümüze bir baktım simdi. Kalan maçlarımız ve en kötüsünden tahminimce bu maçlardan alacağımız puanlar:

Adanaspor (D):3
Tavşanlı:3
Giresun:3
Diyarbakırspor (D):3
Karşıyaka:3
Denizlispor (D):0
K.Erciyesspor:1
Orduspor (D):1
Güngörenspor:3
Antep BLD (D):0
Ç.Rizespor:3

23 puan + 37= 60 puan bizi ilk ikiden çıkarır mı? Çıkarır gibi!

davidsavage

İnşallah çıkarız da ama bence antep belediyeden banko 3 puan gelecek Hüseyin Kalpar'a güvenim sonsuz bu konuda  :D ;) derin bağlantılarını sokarda yinede alır o 3 puanı diye düşünüyorum. ;)

FaTiH_HaN

her zaman olduğu gibi gider banko gördüğümüz maçlarda puan kaybederiz gider orduyu denizliyi deplasmanda yeneriz ama bir şekilde almamız gereken puanları alır süper lige çıkarız.

sadece55

ben deplasmanda bu takımın kolay yenilceğini sanmıyorum ve denizli antep maçlarına itiraz ediyorum   :(

berusa55

Alıntı yapılan: davidsavage - 24 February 2011, 14:41:26
İnşallah çıkarız da ama bence antep belediyeden banko 3 puan gelecek Hüseyin Kalpar'a güvenim sonsuz bu konuda

Vallahi o olay Antep BLD'nin o haftaki durumuna bağlı. Play Off veya ilk iki iddasında olmazlar ise 3 puan bizimdir o maçta ben en kötü tablodan yazdım tahminleri inşallah daha iyisi olur.

berusa55

Alıntı yapılan: Erdinc - 24 February 2011, 14:45:43
ben deplasmanda bu takımın kolay yenilceğini sanmıyorum ve denizli antep maçlarına itiraz ediyorum   :(

Desene içerdeki maçlarımız gitti  :D İtiraz edeceğine kendi tahminlerini yaz lem :D :-*

lucarelli

Ben Denizli veya antep'ten değil de içerideki Tavşanlı, Erciyes ve Güngören maçlarından çekiniyorum.

berusa55

İçerdeki maçları bu saatten sonra hovardaca verirsek Süper Ligi unutalım zaten  :(

TeRMeLee

Bence kalan maçların tamamını kayıpsız geçebiliriz. Nedense gözüme zor gözükmedi hiçbir maç.

babasamsunlu

60 puan 1.sırada çıkar bu ligden ;)