Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

beşnumara

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 24 February 2011, 15:46:09
Ben içerdeki maçlardan korkuyorum özellikle tki maçından...
ben Tki için çok rahatım nedense

FaTiH_HaN

7 maç almaktan ziyade denizli ordu rize gibi sıralamada rakibimiz olabilecek takımlara karşı alacağımız sonuçlar şampiyon olup olamayacağımızı belirleyecek küçük maçları tüm takımlar kaybetmeye başladı görünen o ki 4-5 takım şampiyonluk yarışından sezon sonuna kadar kopmayacak şampiyonluk yarışında olan takımların aralarında yapacağı maçlar şampiyonu belirler ki biz o maçlarda çok iyi oynuyoruz.

yirmiuc

Adanaspor (D):3
Tavşanlı:0
Giresun:1
Diyarbakırspor (D):3
Karşıyaka:3
Denizlispor (D):0
K.Erciyesspor:3
Orduspor (D):1
Güngörenspor:3
Antep BLD (D):3
Ç.Rizespor:1

davidsavage

24 February 2011, 15:57:16 #12813 Son düzenlenme: 24 February 2011, 16:00:17 davidsavage
Orduspor'un zaten doğru düzgün taraftar desteği yoktu,şimdi hepten azaldı   :D :D sezon sonuna kadar maraton tribününe taraftar alınmayacakmış.Maratonun üstü tamamen de kapatılacakmış ayrıca.

Orduspor Kulübü' nden Açıklama
Orduspor 19 Eylül Stadyumu' nun, maraton tribününün kapatılması ve güçlendirmesi çalışmaları devam ediyor.

Yüklenici firma Serkan İnşaat ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü' nün talepleriyle, maraton tribününe Akhisar maçı ile beraber taraftar alınmaması kararı alınmıştı.

Bu müsabakada maraton tribünündeki taraftarlarımız; kale arkası tribünlerine alınacaktır.

Ancak şampiyonluk yolunda ilerleyen takımımızın, desteğe ihtiyaç duyduğu bir dönemde çalışmaların hızlandırılması için gerekli girişimlerin yapıldığının açıklamasını yapma gereği doğmuştur.

Bundan sonrası için yapılabilecekler ve gerekli girişimler yönetim kurulu tarafından ele alınacaktır.

Camiamıza ve spor kamuoyuna duyurulur.

Orduspor Kulübü

Ahmeti

yirmiüç evimizde oynayacağımız tavşanlı ve giresun maçlarına sadece bir puan vermişsin allah korusun bu maçlardan birini alamazsak takımın dengesi bozulur , bu takımlardan bende çekiniyorum benin bir korkumda güngören.

55.hakan

Ya da Güngören maçına kadar olan tüm maçları kazanıp son 3 hafta kala şampiyonluğu garantilemek

yirmiuc

giresun maçı altay ve kartal maçlarının kopyası bir maç olacak diye düşünüyorum.
tavşanlı da tehlikeli takım, mağlup ayrılabiliriz o maçtan da.
3 puan yazdığım maçlara çok güveniyorum.
bu maçların haricinde sürpriz bir galibiyet de alırsak 7 galibiyet yapar. bu da kalparın hesabına göre (bence de) şampiyonluk için yeterli.

Sonuna Kadar 55

Ahmeti

daha öncede söylemiştim yine söylüyorum bizim için lig adana maçından sonra başlıyor o yüzden her maça şampiyon olacakmışız gibi hazırlanmamız lazım.

Sonuna Kadar 55

berusa55

Sonuna kadar 55 kardeşim her başlığa iki kelime yazıyorsun ve çoğunda içerik yok. Biraz daha içeriği olan mesajlar atarsak seviniriz.

beşnumara

Az önce arkadaştan haber geldi.Adanada sekiztaşlılar derneği bi pankart asmış pankartta Rahmetli Teoman abinin sözünü sekiztaşa uydurmuşlar.Başka diye soranların inadına... ;D ;D :D >:(
Yakında siyah beyaz kara sevdayı yazarsalar hiç şaşırmam ;D

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 February 2011, 18:50:38
Az önce arkadaştan haber geldi.Adanada sekiztaşlılar derneği bi pankart asmış pankartta Rahmetli Teoman abinin sözünü sekiztaşa uydurmuşlar.Başka diye soranların inadına... ;D ;D :D >:(
Yakında siyah beyaz kara sevdayı yazarsalar hiç şaşırmam ;D

ben bu sekiztaşlıların kaynanasına atlarım fatih abi  :D :D :D

beşnumara

Kimsenin kaynanasında gözümüz yok kardeşim  ;D :D

SAMSUNLU ORUMA 55

Alıntı yapılan: beşnumara - 24 February 2011, 18:53:50
Kimsenin kaynanasında gözümüz yok kardeşim  ;D :D

fatih abi adanaya geleyim adana maçına sekiztaşlıların derneğine gidek senle biraz onları pataklıyak ne dersin abi  ;) ::) >l< .:.:.