Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Başarı varya artık herkes bişey yapar, satar, nemalanmaya çalışır, sahiplenmeye çalışır, tıpkı eskiden olduğu gibi...

furkan5534

istanbulda SAMSUNSPOR rüzgarı.. Arkadaslar İstanbul Merterde calısıyorum.yaya kargo oldugum ıcın dısardayım.samsunspor sapkam ve atkımla dagıtımımı yapıyorum.nerdeyse gordugum arabaların cogunda SAMSUNSPOR samsunspor_x bayrakları var.minibüslerde tıcarı araclarda normal otomobillerde heryerde.mınıbusler korna calıyo 55 plaka yerlı dıye bagarıyor.bazen arabadan dısarı kırmızı beyaz cekıyoruz.Keşke bu basarı oldugunda degılde kume zamanındada olsaydı.herneyse yemın edıyorum marslar tezaruhatlar soyleye soyleye yuruyorum.bazen gozlerım doluyo.kendımı o atmosfere sokuyorum.aılem dahıl cevremdekı ınsanlar hasta oldugumu dusunmeye basladı.Samsunspor manyagımısın olm sen ? -EVET dıyorum.Samsun diye diye ölceksın dıyolar.-En azından Samsunspor ugrunda olur dıyorum.Biz samsunspor'a sadece tepedeyken degıl kümeye gıderken bıle asıktık.gunlerımız samsunspor'un mac gununu bekleye bekleye gectı.arkadaslarımızı cevremızı vs. bır cok seyı samsunspor ve samsunspor'la ılgılı seyler ıcın hep ektık.ekerızde.. Samsunspor'lu olmayan cogu ınsan bızı sevıyo desteklıyo.Lider oldunuz ınsallah cıkarsınız dıyolar.Kimi ınsanlar merak etme bu sene bıttı sampıyon sızsınız seneyı dusunmeye baslayın dıyenler bıle var.ne bılım cok heyecanlıyım suan bırazcık yazı yazım dedım :) :) ALEM DUYSUN KRAL SAMSUN.. samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x samsunspor_x

King Of The North

Aşığız biz, delicesine... samsunspor_x

Sonuna Kadar 55

beşnumara

berusa55

Abdellaziz! Mısırlı yabancı futbolcumuz  :D

beşnumara

Hem yabancı verimi başlığına yazıyosun hem de Abdülaziz gibi bir oyuncuyu yazıyosun ;D ;D
Bir memleket futboldan bu kadar mı anlamaz yaaa bunlar rizeden de beter.Ne olacak yıllardır Abdülaziz gibi bir oyuncu bile görememişler  :) :)

isyan

Bugün Yilin 55'inci günü, iyi gecer insallah  :)

Burak

Alıntı yapılan: yirmiuc - 24 February 2011, 09:49:12
kayıhan 6 galibiyetle süper lige çıkarız diyor, kalpar 7.

Biz şampiyon çıkarız onlar play off 'tan çıkamazlar :)

cembaba

34 SS 1965

Alıntı yapılan: CemBaba - 24 February 2011, 10:58:31
arkadaşlar şuraya yüklenin. Gerideyiz...

AYNEN BEYLER YUKLENIN AZ DAHA 14:00 BİTECEK bu son olsun bu yarısmayıda alallım bıdaha deplasman hesabında bızden kımse kalmasın hıc bı yarısmaya gırmeleım orda adamlar bızım ustumuzden prım yaptılar resmen artı bızım begenılerde paso sılındı bu yarısmadan sonra o sayfayı sıkayetde edıyoruz.

isyan

Allah askina oylamada bir Samsunspor'un armasi altindaki yorumlara bakin birde trabzonspor'unkine. eseslisi karsiyakalisi Istanbul takim taraftarlari hepsi trabzona oy vermis ama yinede biz öndeyiz.  ;D

cembaba

Yalnız bizim facebook fan page iyi çalışıyor ha. Baksanıza :) bir ileti de 50 kişi attı şuan :)

Bu arada "O sene, bu sene" herkesin diline düşmüş. Kullanmaya gerek yok. Bizim zaten sloganımız mevcut: "Hazırlanın çocuklar, evimize dönüyoruz"