Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

twitter

Dartagnan

adamlar hak etti da daha neyin hesabını yapıyorsunuz anlamıyorum.Laf yıyip antıpatık olmayı ne kadar sevıyor bu arkadas!!!!

Bırakın adamlar eglensınler,makaralarını yapsınlar.Senın takımın lıder.Ama sana oyle laf sokmuslarkı ''bız lıder olacagız faso fısosunuz'' lafını soylettırıyorsun kendıne.

Burak

samsunspor.co.nr

twitter

denizli bugün puan bırakırsa izmirde çok tatlı olur

Recep

adamlar öyle böyle 4-0 yendi ksk lılar bu kadar savunmuyorken ne alaka ksk yı savunmak maç için bu kadar yorum yapmak bu tribün dergi olayında durup dururken başka takımlar için antipatik olmanın anlamı ne da

davidsavage

Alıntı yapılan: yirmiuc - 20 February 2011, 16:30:13
eğer haftaya rize deplasmanda galip gelemezse, bay geçtiğimiz haftayı da lider olarak kapatacağız.

Daha denizlinin maçı var akşama.

kuzey55

malesef pavlik ve birkaç kişi bu şekilde ama her takımdan var orda böyle tipler yapacak birşey yok.kendi görüşüdür.rezil olan da kendisi tepkiyi gören de kendisi.ama Samsunsporumuza laf yedirmesi hoş değil.

emre

ooo çarşamba 14 maçta 3 gol yemiş sadece.

Burak

pavlik55 e mesaj çektim.ben internette ara ara eski formalarımızı arıyorum bulunca alıyorum. Her takımın forması bulunuyor ama bizimki maalesef(hem maalesef hem güzel aslında) çok zor. Adamın nicki Pavlik bana sattığı forma da Pavlik forması tartıya siz koyun  ::) zaten yaşı ufak bir çocuk

kuzey55

bende mesaj attım adam gibi yazmasını öğrensin it

King Of The North

O koltukta uzun süre kalabiliriz bu sonuçlara göre, haftaya bay geçiyoruz ama olsun, akşam Altaylıyız hepimiz, artık yavaş yavaş kopma haftaları geliyor.

Ollivanders

Bende attım 2 mesaj. Yeter artık yahu.

berusa55

Bu akşam Altay Denizli'ye çelme takarsa sonuçlar az çok bizim istediğimiz gibi gitmiş olacak. Ve haftaya belki de bay geçtiğimiz haftayı bile lider bitirme ihtimalimiz var. Şu an her şey lehimize ve biz işimize bakıp Adana maçına çok iyi hazırlanalım. Zaten gerisi de gelir. Haftayı lider bitirmek harika. İnsanın puan durumundan gözlerini alası gelmiyor.  :D

Serkan

hapay akşam denizliye basmassanız çekeceğin var bizden ( =