Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

King Of The North

Bu arada ilginç bir istatistik vereyim: oynadaığımız 22 maçın 10'unda hiç gol yememişiz

twitter

adana-tavşanlı-giresun-diyarbakır-karşıyaka

bakınca bütün maçlar alabileceğimiz seviyede tavşanlı maçı var zor gibi gözüken onuda sahamızda oynuyoruz

neyse tek tek bakalım maçlara ama hoş gözüküyor şöyle bir bakıncada  :D

emrullah

Alıntı yapılan: samsunspor.co.nr - 20 February 2011, 18:31:47
şimdi kenan'ı gördüm yeşilyurt'da.
nasıl gidiyor,adana maçına yetişiyor musun ? diye sordum.
inşallah yetişiyorum dedi.
hadi hayırlısı.şu arada sakatlar iyileşse,tam takım iyi bir hazırlık geçirsek.
bir de adana'yı yendik mi ? 27.haftasonu puan tablosunda insallah ciddi puan farkıyla liderlik koltugunda oturuyor olacagız.

abi deseydin ya su aptalazız ın ağzına yuzune 2 tane patlatın die yakıodu bızı  >:( >:(

FaTiH_HaN

Lider olduk ya koymuşum dünyanın dötüne rövaşata puan durumuna bakıp duruyorum bugunden beri  ;D

samsunspor.co.nr

Alıntı yapılan: doctor_55 - 20 February 2011, 18:37:25
abi deseydin ya su aptalazız ın ağzına yuzune 2 tane patlatın die yakıodu bızı  >:( >:(

sorma,hakikaten yakıyodu bizi. isler iyi gidince cok kurcalanmayacaktır ama kurcalanması gereken bir durum.
oraya giden taraftarlara,takım arkadaslarina,teknik heyete,kulübe ihanet,herkesin emegine ciddi bir saygısızlık var mac icindeki sımarık,kendini bilmez hareketlerinde..
çok müsait bir ortam değildi,ben çıkarken o giriyordu kapı agzinda sadece sakatlıgını sorabildim.

Ama dediğin bu konu hakikaten çok ciddi bir konu ve kadro dışı kalması benim için hiç sürpriz olmaz. kadro derinliği olarak bizi etkilese de antep belediye gibi bir kaç maç iyi top oynamış olsa da.. hiç farketmez.. ciddi uyarılmalı,hatta uyarıdan ziyade,adana maçının 18'ine alınmamalı...

emrullah

evet abi cok dengesiz zaten tipi de musait allah korudu bolu macında bizi biraz sansımız vardı bir de ahmetımız ama yeseydık o golu ahmet sahın harbi gırtlagını sıkardı  :D

binikalamadım

zenkeye o pas verilmez mi hiç tırlatık herif yaa

samsunspor.co.nr

Uploaded with ImageShack.us
Arkadaşlar,

Tüm forumdan rica ediyorum. Facebook'ta Samsunspor sayfasının adminini tanıyan bir arkadaş var ise şu yukarıdaki fotografi siteden lütfen kaldırsın..

1-tripzon'un orada ne işi var ?
2-büyük takım derken kastedilen istanbul takımı mı ?

son derece gereksiz bir fotograf.ciddi kullanıcı sayısına ulaşan Samsunspor sayfasına bu resim hiç mi hiç yakışmıyor.
Her ne şekilde olursa olsun tripzon ile karşılaştırma yapan hiçbirşeyin de yakışmayacağını düşünüyorum.

ayrıca büyükten ziyade ist. takımları kalıbının kullanılmasını tercih ederim.

Sevgiler.

Sercan

Bu ordulular rizeli taraftarların nasıl yavşak olduğunu anlamışlardır heralde.TD de söylenip duruyorlar hani kardeştik diye :) :)

berusa55

Bugün anlarlar yarın yine inbeliğe başlarlar Sercan'cım o yüzden salla gitsin. Biz işimize bakalım ve kendimizle bir olmayan camiları da ciddiye almayalım bu bize yeter.  ;)

furkan5534

geliyorrrr Sampiyonnn Geliyorrrrrrrrr

##kdc##

Altay sık şu horozun boğazını hadi peşimizden düşsünler ;D

red_white

saldır Büyük Altay... aslında tehlikeli olabilecek pozisyonlar yakalayabilirdiler iyi kullanamadılar

red_white

bazı sayfalarda Altaylı taraftarların herzaman heryerde en büyük Samsun dediği söyleniyor, ben mi duyamadım yoksa gerçekten denildimi?

emre

20 February 2011, 21:03:39 #12479 Son düzenlenme: 20 February 2011, 21:10:07 emre55
ben izlemiyordum ama bagırmıslar sanırım kardeşim söyledi.(yanlıs anlamısta olablir)

edit..o da face de gormus sanırım  :)