Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Burak

Ankaragücü'nün 4 galibiyeti var 3 'ü gese febe bejeke enteresan bir takım

ahmetsefa55

o değilde mehmet abi izin verirsen sana deplasman yapmayı ; akan abi sende izin verirsen sana da 19 mayısa gitmenizi yasaklıyorum  :D bırakın yakamızı yaa bız super lıge cıkcaz  :)

kumköylü ahmet

saat 23:37 hollanda saati ve suan kar Yagiyor...hemde Beyaz ;D

sadece55

Nasıl yani kar hollanda da mı beyaz  :D :D :D

twitter

Ajan

hentbolda şehrimizi temsil eden bir takımımızin yarın malum şehir takımı ile şampiyonluk maçına çıkacağı söylentisi var doğruluk payı nedir bilen var mi

kumköylü ahmet

saka yapalim dedik icine ettiniz yani samsunsporun beyazi demek istedim  ;D

kamuri

ARKADAŞLAR YARIN HERKEZZ ATKILI FORMALI ŞEKİLDE ATATÜRK SPOR SALOUNUnDA OLSUN TRABZONLA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR HENTBOLDAA SAAT 16.00 DA STADIN YAN TARAFI doğruluk derecesi nedir bilgisi olan var mı

Turuncu

Trt3 de bizim maçı veriyor.2.yarı oynanıyor.

##kdc##

Alıntı yapılan: Turuncu - 20 February 2011, 03:29:50
Trt3 de bizim maçı veriyor.2.yarı oynanıyor.

bizim için saldır Samsun'um  lalalallayyy:D
inletiyoruzz Bolu'yu yaa ;D

kumköylü ahmet

kumköylü ahmet

hakem bizim musa buyuge benziyor  ;D

##kdc##

abdül 94. dkda köşe vuruşunda topu uzaklaştırmış yahu:D maç esnasında heyecandan kimin uzaklaştırdıgını duymadıydım ;D adamın maç boyunca tek olumlu hareketi olmus >:(

emre

vay arkadaş keyfe bak yaa.ula Samsun'um sonunda güldürdün yüzümüzü keyifli bir hafta geçireceğiz.

başlığa bak başlığa: 19 subat Samsun çıkarması
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20110219/19_subat_samsun_cikarmasi_.html

Sercan

Alıntı yapılan: kamuri - 20 February 2011, 03:00:36
ARKADAŞLAR YARIN HERKEZZ ATKILI FORMALI ŞEKİLDE ATATÜRK SPOR SALOUNUnDA OLSUN TRABZONLA ŞAMPİYONLUK MAÇI VAR HENTBOLDAA SAAT 16.00 DA STADIN YAN TARAFI doğruluk derecesi nedir bilgisi olan var mı

Doğru abi Mareşal Fevzi Çakmak Lisesi Kulübü ile trabzon 24 şubat kulübünün maçı var.