Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

oguz55

valla vodafone un kampanyasından bende yeni aldım wave 2 modelini.önceden nokia n8 i düşünüyordum ama o kullanışsızlığı görünce kararım samsung oldu.nokia çok yavaş ve dokunmatiği çok kullanışsız.samsungdan tek artısı 12mp kamerası ama benim için kamera o kadar önemli olmadığı için kullanım ve hız önemli olduğu için samsungu tercih ettim.samsung bada işletim sistemiylede bir adım önde.ben samsung wave 2 yi kullanan biri olarak sanada öneririm çok memnunum.

TeRMeLee

berusa55

Nokia N8 fiyatı biz ne dediysek öyle oldu

29 Ekim 2010 - 19:28, Haberler

İki hafta önce Nokia'nın PC Extra'ya yaptığı özel açıklamaya dayanarak yayınladığımız Nokia N8 fiyatı bilgisi nihayet doğrulandı. Nokia resmi olarak Nokie N8 Türkiye fiyatı için 1000 TL'lik bir etiket belirledi.

Anlaşılan 1000-1150 Tl arasında değişen fiyatlarda satılıyor ülkemizde.

Serkan

Ertuğrul Sağlam

Serkan benimde hayalimde ipone4 var amaaaaaaa!

eğer isteyen varsa ipone 4 satan bir arkadaşım var sıfır kullanılmamış garantili 1,600 istiyor düşünen varsa yardımcı oluırum.

##kdc##

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 19 February 2011, 19:07:42

eğer isteyen varsa ipone 4 satan bir arkadaşım var sıfır kullanılmamış garantili 1,600 istiyor düşünen varsa yardımcı oluırum.
taksit yapıyormuymus abi :P

Serkan

Ertuğrul Sağlam

##kdc##

kredi kartınamı taksit yapo abi? tek çekim mi???

Ertuğrul Sağlam

Arkadaşlar Vatan Computer'den Samsung wave 2 aldım şuana kadarki izlenimlerim mükemmel bir telefon beklediğimden daha iyi ama beklediğimden büyük. 330 tl gibi bir fiyat farkı olmasaydı kesinlikle Nokia n8 alırdım. Doğrusunu söylemek gerekirse aklım gene Nokia'da kaldı.

twitter

oguz55

Alıntı yapılan: 6 Ertuğrul Sağlam - 19 February 2011, 21:38:30
Arkadaşlar Vatan Computer'den Samsung wave 2 aldım şuana kadarki izlenimlerim mükemmel bir telefon beklediğimden daha iyi ama beklediğimden büyük. 330 tl gibi bir fiyat farkı olmasaydı kesinlikle Nokia n8 alırdım. Doğrusunu söylemek gerekirse aklım gene Nokia'da kaldı.

bence kesinlikle kalmasın nokia n8 i test etme fırsatı buldunmu bilmiyorum ama kullansan eminim böyle demezdin.hayırlı olsun eminimki çok memnun kalıcaksın :)

emre

helal olsun ss.biz manseti atmış yine: küçük şehir büyük takım gördü!  ;D

koydu muu... :D

seskat

manşet gerrcekten bomba gibi olmuş  >l< samsunspor_x

celebi

bu sitede ne kadar bolulu i bne varsa hepsinin atılmasını rica ediyorum. sinan akyolda dahil :)

az önce giydirdim mesajı hemen attılar :D