Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Burak - 25 January 2011, 00:15:49
Hala işteyim yaaa   >:( >:( >:( >:(

işten en geç ben çıkıyorum zannediyorum beterin beteri varmış  :)

Tufan

Ayberk

Aklı başında her takım taraftarı Samsunspor'u Süper Ligde görmeyi istiyor, bu da garipsenecek bir durum değil zaten neresinden bakarsak bakalım. Hayır gs,fb,bjk bile bıktı Buca'yla Kasımpaşa'yla maç yapmaktan!

oguz_5528

Trabzon'da Samsunspor maçlarını toplanıp izleyen bir grubumuz  var mı ?

Ajan

Alıntı yapılan: oguz_5528 - 25 January 2011, 01:59:58
Trabzon'da Samsunspor maçlarını toplanıp izleyen bir grubumuz  var mı ?

Bilmiyorum ama trabzon KTÜ'deki öğrenciler Ktü'lü Şirinler atkısı çıkardilar birkaç hafta önce.Belki onlar böyle bir organizasyon içinde olabilirler.

oguz_5528

Alıntı yapılan: *AgEnT* - 25 January 2011, 02:02:46
Bilmiyorum ama trabzon KTÜ'deki öğrenciler Ktü'lü Şirinler atkısı çıkardilar birkaç hafta önce.Belki onlar böyle bir organizasyon içinde olabilirler.

Daha önce duymadım,yapılması gereken bir şey aslında plan proje varsa katılmak çok isterim ki lazım yani...

kaptan 55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 25 January 2011, 00:48:07
Bu ilker aktaş adisinin tese formalı fotoları var zaten facebookta,hiç sevmiyorum bu adamı...

adam mı sercan,hani nerde?

Serkan

Samsunspor'u takip eden gazeteci olucaksın  tese formalı fotoları facebook'a koyucaksın...

Burak

bu lavuk işin suyunu çıkardı maçları izlemesek aziz'i maradona zannedeceğiz. buna bir pankart hazırlayamaz mıyız ?

Burak

az önce bank asya konuşuluyordu  ntvspor 'da  . birisi Samsunspor ' u sordu . Yorumcunun birisi futbolunu en beğendiğim takım dedi. Samsun ' daki maçlarda bu çoşkuyu hissediyorsunuz dedi. eğer çıkarsa ligde kalır mı sorusuna ise Mert Aydın Samsunspor bu ligde zamanında şampiyonluğa oynamış bu ligde nasıl kalınacağını bilen bir camia dedi. Benimde gerçek anlamda ağzım kulaklarıma vardı :)

SSBiz Gençlik

Dünkü gazetelerde son golün asistini Turgay verdi diye yazıyorlardı... >:( >:(

Bu kadar mı bihaberler yaaa...

Ayberk

trabzonluların sitesinde Samsunspor başlığı kilitlenmiş ;D ;D

fatih

Alıntı yapılan: Ayberk - 25 January 2011, 11:15:40
trabzonluların sitesinde Samsunspor başlığı kilitlenmiş ;D ;D
isabet olmuş kirlenmesin ismimiz oralarda :D

Ayberk

Yalnız arşiv niteliğinde dursun orada. Şeref yoksunları 2006 tarihli mesajlarda yani ilk düştüğümüz zaman feci laf etmişler, beddua etmişler beter olsunlar diye. >:( >:( >:(

Şimdi "kardeşlikten" söz etmeye başlayanlar var ya, onlar işte!

Ollivanders

Biz kimin ne oldugunu iyi biliyoruz kardesim bosver ... Beddua ededursunlar . O beddualar kendilerine  dondugu zaman ne olacaklar acaba.