Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Turuncu

Akstv de programda herkesin üstünde samsunspor atkısı var.

berusa55

ahmetsefa55

celebi

Turuncu

Kanalsdeki yayla uşaklarıa gönderme yapıyolar herhalde

Musti

http://www.uludagsozluk.com/k/samsunspor-u-tak%C4%B1m-diye-desteklemek/

Uludağsözlük'te 20 ocak günü, kasten haysiyetsiz bir cahil tarafından açılmış bir başlık. Taraflı tarafsız herkes tarafından gereği yapılmış... Münasip cevaplar verilmiş başlığa...

Burdan da tekrar gider yapmak için koymadım bu linki. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Artık internette bilgi kirliliği çok fazla. Önü kesilemiyor. Bize düşen de böyle etkin ve popüler sitelerde Samsunsporumuz'a leke sürülmesine izin vermemektir. Dikkat edelim takipçisi olalım.

Tufan

o lavuğa gereken cevabı ben verdim o gün ayrıca birkaç samsunlu daha destek olmuş zaten. Trabzonluymuş başlığı açan!

**KaR6**

valla ekşisözlük bana ait, gerisine de arkadaşlar baksın :)

Ollivanders

ortalık o...  dolmus. Sinirlerim attı gece gece.

King Of The North

Ya ne iş bu Aks Tv, uy uy var ama herkeste sAmsunspor atkısı

55.hakan

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 25 January 2011, 23:38:55
o lavuğa gereken cevabı ben verdim o gün ayrıca birkaç samsunlu daha destek olmuş zaten. Trabzonluymuş başlığı açan!
Boşverin yazmaya değmez.O da uyuz etmek için yazmış zaten istediği bu.Yazısında mantık yok çünkü bilerek yaptığı belli.

Ollivanders

Dogru yolda oldugumuzun göstergesi.

sercan5592

Alıntı yapılan: Musti - 25 January 2011, 23:32:56
http://www.uludagsozluk.com/k/samsunspor-u-tak%C4%B1m-diye-desteklemek/

Uludağsözlük'te 20 ocak günü, kasten haysiyetsiz bir cahil tarafından açılmış bir başlık. Taraflı tarafsız herkes tarafından gereği yapılmış... Münasip cevaplar verilmiş başlığa...

Burdan da tekrar gider yapmak için koymadım bu linki. Sadece şunu belirtmek istiyorum. Artık internette bilgi kirliliği çok fazla. Önü kesilemiyor. Bize düşen de böyle etkin ve popüler sitelerde Samsunsporumuz'a leke sürülmesine izin vermemektir. Dikkat edelim takipçisi olalım.

*** cocukları stadı yok dıyo ıbne trabzon 15bıne oynarken bız 20bıne bankasyada oynuyoz

**KaR6**

bunların kutsalına küfredeceksin.. küfredeceksin yani başka mantıklı açıklama yapmaya gerek yok..

ekşide de bi hırt çıktı böyle, sövdüm, özel mesaj attı, yine sövdüm sustu, bu kadar..

alperen

kuyruk acısı var,demekki zamanında iyi koymuşuz hala unutamamış bizi...bekle bizi trabzon az kaldı >:( >:( >:(