Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ahmetsefa55

Türk futbolu haciz ile karşı karşıya!İşte borç batağındaki kulüpler...25/01/11 11:11

Türk futbolu icra batağı altında debeleniyor. Özellikle Anadolu kulüpleri, şu ana kadar kesinleşmiş 120 milyon TL'lik haciz kararı karşısında ne yapacağını şaşırmış durumda. Dört gözle TBMM'nin yapacağı yeni düzenlemeyle hacizden kurtulmayı umuyorlar.

Spor Toto Süper Lig için devletin çıkardığı haciz miktarı 39 milyon 995 bin 666 TL. Bu ligde başı 38 milyon 990 bin 98 TL ile A.Gücü çekiyor. Bank Asya'da görünen haciz miktarı 10 milyon 417 bin 103 TL. Liste başında 3 milyon 433 bin 867 TL ile D.Bakır var. 1 milyon 553 bin 349 TL ile Kartal, 1 milyon 203 bin 306 TL ile Samsun ve 1 milyon 195 bin 136 TL ile Karşıyaka haciz miktarı milyon barajının üzerinde olan takımlar.

Aynı dert 2. lig takımlarının da başında oldukça yüksek şekilde var. Toplam 30 milyon 930 bin 523 TL'lik baskıdan kurtulmak isteyen 2. Lig kulüplerinde başı en çok ağrıyan 13 milyon 432 bin 561 TL ile Kocaeli. Onu 3 milyon 484 bin 847 TL ile Sakarya, 3 milyon 270 bin 587 ile Çorum, 2 milyon 214 bin 386 TL ile Akçabaat Sebat izliyor.

Ayrıca haciz sorunuyla profesyonel takımlar değil, amatör kulüpler de mücadele ediyor. Amatör ekiplerin hacizinin toplamı da 15 milyon 583 bin 543 TL.

ÖZGENER: TEK ÇAREMİZ YASA
TFF Başkanı Mahmut Özgener bir kez daha şiddet yasasını hatırlattı. Safranbolu'da yapılacak TFF yönetim kurulu toplantısı için geldiği Karabük'te, Vali İzzettin Küçük'ü ziyaret eden Mahmut Özgener, "Bu işlerin üstesinden gelebilmemiz için bir yasa değişikliğine ihtiyacımız olduğunu her vesile ile gündeme getiriyoruz.

Şu anda 'Şiddet Yasası' TBMM'ye sevk edilmiş durumda. Yüce meclisimizin tasarıyı bir an önce kabul edip, kanun haline getirmesini merakla ve heyecanla takip ediyoruz" şeklinde konuştu.

haberturk.com

KareAs55

mehmet yılmaz

eurosportta şu an asya kupası yarı final ilk maçı var. dk. 40 japonya-g.kore: 1-1

ama esas maç bence, 18.30'da. Özbekistan, Avusralya ile oynuyor. Saldır Türk Özbekistan.. :)

Ayberk

Özbekistan maçı uzatmaya gider, kewell penaltıdan atar, bir Türk takımı daha uluslar arası platformda 3. olur :D

babasamsunlu

Hadi kocaelini sakaryayı felan anladık ta Çorum ne ara borç yapmış anlamadı  :-\ :-\ :-\

Burak

Alıntıİnsan bu kadar ******* nasıl olabiliyor. Adama böle bildirirler haddini.!

hüküm verilene kadar suçsuzdur ama kardeşim bu vatandaş.

---------------------------------------------------------------------------------------

Bizim yerel gazeteler çok gaddar hemen yaftalıyorlar insanları. Belki kız hakikaten iftira atıyor. Ben kendi şahsım adına bu kadar detaylı haber verilmesine karşıyım. Gürgenyatağından yaşar u ?. burası köy ya 1 ya 2 tane yaşar u. vardır en fazla. ya adam beraat ederse ? çamur at izi kalsın kimse beraatini hatırlamaz  :( :( :(  ( adamı tanımam etmem genel fikrim bu )

FaTiH_HaN

Alıntı yapılan: Burak - 25 January 2011, 17:39:25
hüküm verilene kadar suçsuzdur ama kardeşim bu vatandaş.

---------------------------------------------------------------------------------------

Bizim yerel gazeteler çok gaddar hemen yaftalıyorlar insanları. Belki kız hakikaten iftira atıyor. Ben kendi şahsım adına bu kadar detaylı haber verilmesine karşıyım. Gürgenyatağından yaşar u ?. burası köy ya 1 ya 2 tane yaşar u. vardır en fazla. ya adam beraat ederse ? çamur at izi kalsın kimse beraatini hatırlamaz  :( :( :(  ( adamı tanımam etmem genel fikrim bu )

aynen katılıyorum. buna benzer bir olay liseden bir arkadaşımın başına geldi. işin iç yüzünü tam bilmiyorum ama kız bi çıkarı yada ne düşündüyse artık böyle bir iftira atıyor gazetelerde de ayrıntılı şekilde haber yayınlanıyor sonuçta çocuk suçsuz  aklanıp çıkıyor işin içinden ama mahallesinde kimsenin yüzüne bakamaz hale geldi suçsuz olduğu halde. bu tarz haberlerde kesin hüküm verilmeden bu kadar ayrıntılı bilgi verilmesi yanlış.

Burak

bu arada cem kardeşim yanlış anlama  sözüm sana değil  ;)  beni kızdıran gazetelerin bakış açısı

twitter

ahmetsefa55

ntv spor da alt yazı geçti dündü sanırım.mersin bizim maça kadar sahasını düzeltmeye çalışıyomuş.gerçekten berbat sahaları vardı.bızım ıcınde ıyı olur guzel zemın.zaten teknık kapasıtesı zayıf olan abdul zenke agbetu turgay gıbı topcularımızdan kötu zemınde verım alamayabılırdık.

kabacevizli55

yetişmezse başka sahada mı oynarız  aceb

twitter

bu koreliler valla salak 3 penaltıyıda dışarı attılar

fat55

twitter

ahmetsefa55

Rize çıkar bu ligden . Diyarbakır maçında verilen penaltı bu ligde başka takıma verilmez.  demiş bir mersinli td'de haklı da bence. şikespor daa nolcak