Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

55.hakan

Alıntı yapılan: doğan - 14 January 2011, 17:21:43
Evet mac 5 de ,
hakan şimdilik sadece kulüp kongre üyesi olduk , o yüzden pek ipleyeceklerini sanmıyorum:)

O zaman sorum şu bomba transferler yapılacak mı?  :)

AntZ

NTV Spor da İstanbuls'un müsabakalı var, şu anda Samsunlu Bünyamin Aydın dövüşüyor.

ahmetsefa55

bu tese clup nerde ? ağabali caddesınden cıftlıge ınen arada degıl mı ?

Tufan

Ağabali caddesinde Gazi Caddesine yakın

ahmetsefa55

14 January 2011, 23:03:27 #10249 Son düzenlenme: 14 January 2011, 23:06:40 ahmetsefa55
valla ben bugun gazı caddesınden gecerken yukarda gordum bı tane sasırdım.cunku benım bıldıgım agabalı caddesınden cıftlıge ınerken vardı.yanı 2.sı mı acıldı acaba dedım  ;)

Ayberk

Yok yok sadece(!) mağazayı taşıyıp, büyüttüler >:(

ahmetsefa55

15 January 2011, 00:18:33 #10251 Son düzenlenme: 15 January 2011, 00:24:47 ahmetsefa55
vay arkadas yok mu elınde parası olan kafası calısan bı adam yaa.ulan bır store acmak kımsenın ya aklına gelmıyo yada kımsede para yok arkadas.atkı,bere,çorap,polar,anahtarlık,bardak,saat,kazak,şort,forma,takvim,araba atkısı gıbı urun cesıtlılıgının fazla oldugu bır store acamadılar yahu koskoca SAMSUN'a  :o

doðan

Arkadaslar kampı celebi ile ziyaret ettik, ben yunus hoca ve bahttin hoca ile biraz sohbet ettim,   Celebi ilede Ersin , murat , kemal , Sinan , mustafa Gürel , oguz , orhan la sohbet ettik , kapta çok üst düzeyde bı arkadaşlık ortamı sağlanmış , hocalardan ve arkadaslardan aldığımız bilgi ve izlenim bu yonde , takım artık birbirine inanıyor ve güveniyor , bu da bende kuvvetli bir inanış doğurdu .  Yenı transferlerden izzet ve billy bu gün Samsun'da sözleşme imzalayacakmis ama bu kampa yansitilmiyor .. Atmosferi bozmamak için her türlü önlem alınmış ... Ben inaniyorum daha inançlı oynayacağız ...

Ollivanders

Abi kevin bru ve azeri hakkında bir bilgi var mı ?

doðan

Dedim ya kampta bunlar konusulmuyo kim gelicek kim gidecek bilinmıyo

AntZ

King1965

O ts clup u cıkarmakla adam paraya para demıor saten agalar. g*t kadar dükkanı koca dukkan yaptı cıftlıkte herkezın elınde bı ts clup posetı gorur oldum vallahı adam samsundakı ts lılerın cok oldugunu bılıor her kez oraya akın ettı elın mılletı store acar bızım kendı storemız bıle olmaz KOCA CIFTLIKTE !

cembaba

Turgut Doğan Şahin Galatasaray'a transfer olmuş arkadaşlar. 4.5 senelik sözleşme imzalamış

Burak

Alıntı yapılan: CemBaba - 15 January 2011, 12:21:32
Turgut Doğan Şahin Galatasaray'a transfer olmuş arkadaşlar. 4.5 senelik sözleşme imzalamış

kaynak ?

cembaba

Alıntı yapılan: Burak - 15 January 2011, 12:28:53
kaynak ?

Fanatik Gazetesi'nde yazıyor kardeşim. Ama kesin olarak olmuştur yazdı. Olabilir gibi bir ifade geçmiyor. Gerçi sitelerinde yazması lazımdı bu eziklerin.