Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Ollivanders

iyi ki seni aldık diyemiyoruz biz Agbetu. Ne olacak şimdi?  :D :D

Musti

Hemşehri derken :-\ Nijerya'nın aynı şehirindenmişler mi?  ;D

maviay55

fenere koymazsaann yüzüme bakmaa sakınnn

mal-atya bile koyuyo aha  ;D :D

kumköylü ahmet

CENK iSLER Bucasporda
fotomacin haberine gore CENKimiz bucaspor ile anlasmis.. :(

cembaba

Alıntıbüyüklerin karşılaşması ; elbet bir gün çıkacağız korku tünelinden devlerin ligine ve diyeceğiz ki bu çocuklar samsunun yıldızları: tanju çolak, ertuğrul sağlam ,tümer metin ,ilhan mansız ,muzaffer badaloğlu, isa turan, vural korkmaz ,ercan koloğlu, abidin akmanol, mustafa sinecek, vladan racada ,gozgoz yılmaz ( yurttaş), uğur terzi, gjorgi jovanovski ,nuri asan adem kurukaya ( çeto ), yalçın aytüner ,osman akyol ( pala ) ,cengiz güngör. ve daha niceleri...

bu yorum ligtv.com.tr de vardı. çok güzelmiş.

doðan

Sen kalk Antalya'ya gel , takımın kamp yaptıgı otel e sadece 200 metre mesafede yan otele yerles ;). , isin komigi öğlen telefonun çalsın , arayan celebi .... Abı nerdesin sorusuna verdigim cevap rixos dayım , şen nerdesin sorusuna aldığım cevap dah ilginç .. abı restorant dayım ;).  Celebi ile aksam kampı zyarete gidiyoruz .. Soru ve isteklerinizi alalimmmm;). 

Ertuğrul Sağlam

Alıntı yapılan: doğan - 14 January 2011, 17:05:35
Sen kalk Antalya'ya gel , takımın kamp yaptıgı otel e sadece 200 metre mesafede yan otele yerles ;). , isin komigi öğlen telefonun çalsın , arayan celebi .... Abı nerdesin sorusuna verdigim cevap rixos dayım , şen nerdesin sorusuna aldığım cevap dah ilginç .. abı restorant dayım ;).  Celebi ile aksam kampı zyarete gidiyoruz .. Soru ve isteklerinizi alalimmmm;). 

Benim sorum yok abi ama bir isteğim var. İyi çalışsınlar Samsun şehri onlardan Şampiyonluk bekliyor bu bilinçle içinde olsunlar...

KareAs55

Kevin bru'nun durumu nedir sorum budur. :)

usare

Abi azeri ve bru yu haber et bize. Son durumları ne?

emre

çelebi abiye mukayet ol oralarda yeter abi..  :)

doðan

Sorularımıza cevap almaya çalışacağımıza emin olun ;)

55.hakan

Transfer yeterli değil kumar sayılmayacak bir forvet alsınlar ve de Kemal'ın yanına sağlam bir stoper.Dinlerlerse tabi  :)

berusa55

Alıntı yapılan: doğan - 14 January 2011, 17:15:16
Sorularımıza cevap almaya çalışacağımıza emin olun ;)

Abi Arnavut takımıyla hazırlık maçı 5'te miymiş bu arada? Maçtan da bilgiler verirseniz seviniriz.

doðan

Evet mac 5 de ,
hakan şimdilik sadece kulüp kongre üyesi olduk , o yüzden pek ipleyeceklerini sanmıyorum:)

Ayberk

Evet abi, herkes özellikle yeni transferlerin form durumunu merak ediyordur herhalde özellikle... En azından ben ediyorum :D