Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

ŞİM-ŞEK-LER

Bir de maçta küfür yokmuş diyolar ama adamlar ana avrat sövüyolar .

Serkan

Alıntı yapılan: ŞİM-ŞEK-LER - 14 September 2010, 08:13:48
Bir de maçta küfür yokmuş diyolar ama adamlar ana avrat sövüyolar .

Tombaladan mı cıktın abicim sen ?

samett

Alıntı yapılan: fatih55ankara - 13 September 2010, 13:47:45
Metro'dan Trabzonspor'a destek ( TAKA GAZETESİ ) 
SÜPER PRİM
Türkiye'nin en büyük yolcu taşımacılığı filosuna sahip olan Metro A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Trab-zonspor Liverpool maçı öncesinde Trabzonspor'a destek ziyaretinde bulunacak. Bordo mavililerin tur atlaması halinde futbolculara 100 bin TL prim sözü veren Öztürk, tutarını açıklamadığı önemli miktarda bir destek çekini de maç öncesinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e sunacak. Metro Turizm adına açıklama yapan şirketin Trabzon Bölgesi sahiplerinden Rüştü Çakır, öztürk'ün, bugün saat 18:00'de Trabzonspor Kulübü'ne giderek Başkan Şener ve yöneticilerle biraya geleceğini belirtti.

TRABZON ÖZELDİR

Çakır, Metro A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve ailesinin Sürmene kökenli olduğunu hatırlattı, öztürk'ün şu mesajı verdiğini aktardı: "Bir Karadenizli olarak Trabzonspor her zaman yüreğimizde özel bir yere sahiptir. Trabzonspor, Türk futbol tarihinde elde ettiği başarılarla büyüklüğünü her zaman ve zeminde kanıtlamıştır. İnancın, çalışmanın, birlikteliğin, kendine güvenin bayrağı olan Trabzons-por'umuz, Türk futbolunun vazgeçilmezlerinden, köşe taşlarından biridir. Böylesine önemli bir değere, markaya destek vermek, bu büyük kulübe ve camiaya katkı sağlamak, hepimizin görevi olmalıdır."

Bu haber metronun kendi sitesinde de var.

Yalnızca BİZ

Türkiye Kupası kuraları çekilmiş... Ben açamıyorum... Bir bakar mısınız kiminle eşleştik diye?

Kodalak

1461 trabzon olaya bak deplasmanda ilk maç

erkutdem55

A2 takımı M.İ.Y. ile oynanan maçta 90. dakikada attığımız golle 2-1 galip gelmiş.

Tebrikler A2.

kabacevizli55

kabacevizli55

yazık oldu bursaya adamlar zorlanmadan 4 tane salladılar yedeklerle . keşke biz orda olsaydıkda 8 yeseydik .

ŞİM-ŞEK-LER

Bursa Gs maçındaki gibi oynamadı ki belki gs maçındakki gibi oynasaydı yenerdi  :-\ :-\

ŞİM-ŞEK-LER

CeHeNNem BuZZ TuTana KaDaRR SAMSUNNN >:( >:(

edmontdante

Avrupalı bizden 3 gömlek üstün.Hiç bir şey yapmayıp basit oynayarak fark attılar.
Yok eksikmiş yok öyleymiş yok böyleymiş Valencia.
Farketmez.

A2 maçına gelince takım maçı kazanmayı haketti.2-0 3-0 yapacakken  atamadık dönen topta golü yedik.Takımda dikkat çeken pek fazla isim yok.Sinan Ayar"ı izlemiş olduk sadece.Ona bence sadece korner ve yan top attıracaksın.Futbolu sokakta öğrenmiş gibi.Orta sahadaki 8 numaranın sertliği ve cesareti görülmeye değerdi.Maçın en enteresan tarafı Pazartesi günkü maça gelmeyip A2 maçına gelen illet Samsun"lu tiplerdi.İnsanın deliresi dalası geliyor.Salak salak konuşuyorlar yok öyle olmuş yok böyle olmuş Samsun maçında diye.

Ahmeti

arkaşlar samsun ,mersin maçında gazeteler,televizyonlar,sokakta herkes samsunspor 'umuzun ne ceza alacağını konuşuyor.olmaz böyle birşey yaa bu maçta samsunsporun kesin galip sayılması gerekiyor.geçen sene olimpiyatta oynanan istanbul, diyarbakır maçında çıkan olayları hepimiz biliyoruz orda güvenlik zafiyeti yokmuydu istanbul hükmen galip sayılmıştı bu maçın o maçtan ne farkı var.lütfen arkadaşlar mesajlarımızda samsunspor şu cezayı alır böyle ceza alır demeyelim bu olaylar samsunsporumuzu kesinlikle alakadar etmez.

King Of The North

ŞİM-ŞEK-LER

bencede samsunsun spor taraftarı bir şey yapmadı ki ne cezası alcakmış :-\

Burak

AlıntıJovanovski: Kazanmak İçin Geldik15.09.2010 21:04 - İstanbul     Beşiktaş'ın, UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu ilk maçında yarın karşılaşacağı Bulgaristan temsilcisi CSKA Sofya'nın teknik direktörü Gjorgi Jovanovski, Türkiye'ye kazanmak için geldiklerini söyledi.

Jovanovski, BJK İnönü Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'ye turist olarak gelmediklerini belirterek, ''Oynamak için geldik. Biz çok iyi biliyoruz ki Beşiktaş çok iyi takım. Maçlarını çok iyi analiz ettik. Çok şey kaybetmeyeceğiz ama çok şey kazanabiliriz. Kendi oyuncularımdan sadece top oynamalarını istiyorum. İyi bir skor elde edeceğimizi düşünüyorum'' dedi.

BJK İnönü Stadı'ndaki atmosferi çok iyi bildiğini anlatan Makedon teknik adam, ''Maçın skorunun ne olacağını hiçbir antrenör bilemez. Kazanmak için çıkacağız'' ifadesini kullandı.

Jovanovski, ''Quaresma ve Guti'ye önlem alacak mısınız?'' sorusu üzerine de ''Beşiktaş sadece Quaresma ve Guti'den oluşmuyor. Rakibimizde çok değerli oyuncular var. Sadece iki oyuncuya önlem almak yanlış olur'' diye yanıt verdi.

Geçmişte Samsunspor'da futbol oynayan ve teknik direktörlük yapan Jovanovski'nin, basın toplantı odasına girerken Türkçe olarak ''İyi akşamlar'' demesi dikkati çekti.

Bulgar ekibinin kaptanı Todor Yanchev ise burada olmaktan çok mutlu olduğunu ifade ederek, ''Böyle bir atmosferde maç oynayacağım için çok sevinçliyim. Bana geçen sene böyle bir şey oynayacağımız söylenseydi, güler geçerdim. Ama bugün buradayım'' diye konuştu.

UEFA Avrupa Ligi (L) Grubu'ndaki ilk maçında yarın Beşiktaş ile karşılaşacak CSKA Sofya, İstanbul'da çalıştı.

Bulgar takımı, teknik direktör Gjorgi Jovanovski yönetiminde BJK İnönü Stadı'nda son antrenmanı yaptı.

Antrenmanın ilk 15 dakikası basın mensuplarına açık tutuldu.

BJK İnönü Stadı'nda yarın oynanacak Beşiktaş-CSKA Sofya maçı saat 22.05'de başlayacak.
Kaynak AA

bizim jovanovski değil mi bu :)

http://www.mackolik.com/Haber/101257/Jovanovski-Kazanmak-Icin-Geldik