Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kadir ÇELEBİ

celebi

Akyol

semih erden semi semi erden ııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı  :D

**KaR6**

berusa55

11 September 2010, 21:29:51 #7114 Son düzenlenme: 11 September 2010, 21:32:06 berusa55
Kötü başladık :(

Ollivanders

Bos basketleri atsaydık aptalca top kayıpları yapmasaydık 10 sayı farkla sırbıstanı eziyorduk.

salihcakir

dengemiz bozuk ama bu yarı belli olmaz maçı çevirebilirizde

Akyol

Maç boyunca bizi sevmeyen topa rağmen kazandık helal olsun 12 Dev Adam gurur kaynağı oldunuz sırada Amerika var >l<

GurbetciFanatik

Samsunspor yetmiyormus gibi simdide basketden kalpten gidecektim heyecandan  :D :D
Sonucta yendik helal milliler.

Ahmeti

tir tir titremekten maçı izleyemedim yaa ,teosıç'mıdır nedir ayar oldum ona ama yinede son dakikada koptuk yaa.

sadece55

Burdan site yönetimine sesleniyorum Artık finaldeyiz Türkiyenin final maçı için bu sayfaya özel bir kısım açılması hoş olabilir

mahmut55

spor programlarini izliyorum yorumcular mersinden bahs ediyor cok guclu takimis gibi...bi de adana..bi numara yok adamlar bugünde yenildiler...hala olabilir diyorlar...hdi be bakin dalganiza samsunsporu öven yok gecisdiriyorlar...ya ben anlamiyorum futbolden ya da onlar cok biliyor herseyi biliyorlar?

babasamsunlu

bırak onlar bilmesinler..daha iyi..biz bastıKca acısını derinlerde hissederler artık...
Lafla değil inançla basaca onlara...

Ben yıllardır şehri,futbolcuyu,yöneticiyi ve en önemlisi Taraftarı bu kadar inanmış görmedim..Sadece inanmıyorlar çok çalışıyorlar..

Futbolcular çok çalışıyor,taraftar çok çalışıyor,hocalar çalışıyor herkes çok çalışıyor..Rahat çıkarız.. :)

Burak

yunanistan liginde bildiğimiz olympiakos'un dışında birde ask olympiakos diye bir takım var logoları nerdeyse tıpatıp renkler de aynı ve bizim erol bulutta orada oynuyor  bizim g.oftaş  g.birliği gibi bir muhabbetmi acaba

Ahmeti

inşallah bu akşam amerik'ayı dağıtırız,yarında biz mersine patlarız. >:(