Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

özkan

kabacevizli55

arkadaşlar bu tür resimler sözler    sakıncalı yada  riskli   benden söylemesi vebali kalmsaın üstümde söyleyim dedim

ŞİM-ŞEK-LER

13 September 2010, 11:25:46 #7127 Son düzenlenme: 13 September 2010, 13:14:31 ÞÝM-ÞEK-LER
Samsunsporun maçını hasretle beklioyorum inşallah bu maçı da alırız ve süperlige çıkarız  ;D ;D ;D ;

Tufan

ŞİM-ŞEK-LER @ farkında mısın senden başka imzasında img kodu kullanan yok biraz dikkat etsen nasıl olur.

ŞİM-ŞEK-LER

13 September 2010, 13:15:57 #7129 Son düzenlenme: 13 September 2010, 13:19:22 ÞÝM-ÞEK-LER
Samsunspor'a Mersin maçında başarılar dilerim :)

Alıntı yapılan: TuFaN55 - 13 September 2010, 11:39:59
ŞİM-ŞEK-LER @ farkında mısın senden başka imzasında img kodu kullanan yok biraz dikkat etsen nasıl olur.

imzada resim yasak-mış :S  :o

babasamsunlu

Atakumdan geliyorum şimdi..Hava çok fena karardı...Üniversitenin üstü kapkaraydı..Maalesef maçta yağmur olacak...
Tedbirli gelin arkadaşlar kötü havaya karşı :(

fatih55ankara

Metro'dan Trabzonspor'a destek ( TAKA GAZETESİ ) 
SÜPER PRİM
Türkiye'nin en büyük yolcu taşımacılığı filosuna sahip olan Metro A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk, Trab-zonspor Liverpool maçı öncesinde Trabzonspor'a destek ziyaretinde bulunacak. Bordo mavililerin tur atlaması halinde futbolculara 100 bin TL prim sözü veren Öztürk, tutarını açıklamadığı önemli miktarda bir destek çekini de maç öncesinde Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e sunacak. Metro Turizm adına açıklama yapan şirketin Trabzon Bölgesi sahiplerinden Rüştü Çakır, öztürk'ün, bugün saat 18:00'de Trabzonspor Kulübü'ne giderek Başkan Şener ve yöneticilerle biraya geleceğini belirtti.

TRABZON ÖZELDİR

Çakır, Metro A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Galip Öztürk ve ailesinin Sürmene kökenli olduğunu hatırlattı, öztürk'ün şu mesajı verdiğini aktardı: "Bir Karadenizli olarak Trabzonspor her zaman yüreğimizde özel bir yere sahiptir. Trabzonspor, Türk futbol tarihinde elde ettiği başarılarla büyüklüğünü her zaman ve zeminde kanıtlamıştır. İnancın, çalışmanın, birlikteliğin, kendine güvenin bayrağı olan Trabzons-por'umuz, Türk futbolunun vazgeçilmezlerinden, köşe taşlarından biridir. Böylesine önemli bir değere, markaya destek vermek, bu büyük kulübe ve camiaya katkı sağlamak, hepimizin görevi olmalıdır."

kabacevizli55

liverpool a verin 100bin tlyi onlar atladı  teseye

babasamsunlu

sercan5592

lucarelli

berusa55

Bunlara kalsa bütün Dünya travzanlı anasını satayım yalandan kim ölmüş!

ŞİM-ŞEK-LER

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 September 2010, 17:50:41
Bunlara kalsa bütün Dünya travzanlı anasını satayım yalandan kim ölmüş!

Ama seninki de hareketli resim senin kini niye silmiyolar kardeşim >:( >:(

berusa55

Ne hareketli resim şimşekler kardeşim ne diyorsun anlamadım? İmzadan bahsediyorsan sadece yazı yazıyor imzada resim yok

ŞİM-ŞEK-LER

14 September 2010, 08:11:07 #7139 Son düzenlenme: 14 September 2010, 08:18:41 ÞÝM-ÞEK-LER
Hava nın çok kötü olmasına rağmen bilet alıyoruz maça gidiyoruz maç tatil oluyor.Millet bilet alıyor boşuna  :)