Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Kaya

Maç berabere bitmiş yıkılmışız bizim andaval anonscu arkadaş bi heyecanla süperligden maç skoru veriyor birde hıyar herif bağırıyor istaaaanbul belediye 2-0 yenmiş bjkyi.Bana ne lan süperligden.Anons etmeyin kardeşim.Bu işi bir an önce kaldırmalılar..

AntZ

Maç bitti elektrikler gitti, yeni geldi  >:( Mahrumiyet bölgesinde mi yaşıyoruz anlamadım, günde ortalama 2-3 saat elektrikler kesiliyor, aylardır defalarca tedaş ı aramamıza rağmen her seferinde pişkin pişkin cevap veriyorlar. Bimer'e yazdım, bakalım onlara da bu kadar pişkin cevap verebilecekler mi  >:( Yeter ulan.

Mert

Alıntı yapılan: iak5529 - 21 August 2010, 23:45:36
   Maç berabere bitmiş yıkılmışız bizim andaval anonscu arkadaş bi heyecanla süperligden maç skoru veriyor birde hıyar herif bağırıyor istaaaanbul belediye 2-0 yenmiş bjkyi.Bana ne lan süperligden.Anons etmeyin kardeşim.Bu işi bir an önce kaldırmalılar..

Evet haklısın.Bu tip insanlar olduğu müddetçe tribünlerde birlik beraberlik sağlanamaz.bjk 0-ibb 2 denilince bütün maraton alkışladı resmen.Gerçi büyük takımlara karşı alınan galibiyetler her zaman sevindirici olur insanlar için ama arkadaş bize ne? Maç sonucunu öğrenmek isteyen öğrenir zaten bir şekilde.Bank asyaya eyvallah süperligin maç sonuçlarını veriyosun.Birde adam bjk-ibb maçının sonucunu verirken ses tonunu yükseltiyor sanki bizim lehimize olan bişey varmış gib...

brigand

elektrik idareleri özelleştiğinden beri çoğu yerde yasanıyomuş bu sorun. şu anons olayında gelince lanet olsun öle adama ulan tekrar etti bide utanmadan..kaldırılması lazım o uygulamanın.

eLLis

Adana Mersin 0-0
Altay Tavşanlı 0-0
Erciyes Ordu 1-1
Giresun Bolu 2-1

Şimdilik 5 maçta 4 beraberlik :)

asoydass

bolu 10 kişi kalmasaydı o maçta berabere biterdi bence

eLLis

Ksk herkeze tribün nasıl yapılır gösteriyor forumlarda kimseye tribüncülük öğretmeden bütün maraton ayakta herkez tezahüratların içinde.

Burak

yalnız stad kaç kişilik kale arkaları yok gibi herkes tek tribünden maç izliyorsa bu kadar dolu olması normal. ben hiç zannetmiyorumki geçen seneki adana maçındaki seyirciyi herhangi bir takım yakalasın aynı şekilde hacettepe maçında da. dün maçı hem tv veriyordu hemde ramazan dı yine 10000 kişi vardı en az haksızlık yapmayalım taraftara .pekte manipülasyon olmadı ama forza şimşekler pek katılmadı nedense

Burak

bastı büyük taraftarlı antep :)

eLLis

Sayı değil bu maçtaki ksk lıları bizim stada koy anca bizim kadar gözükürler zaten.Maraton komple tezahüratlara hakim 6 7 bin kişi bağırıyo her tezahüratta

asoydass

güler misin ağlar mısın feridun frikik golü atıyor  :D

eLLis

Ömer üründül feridun için iyi oyuncu çok iyi oyuncu futbolu bilerek oynuyor dedi :)

GurbetciFanatik

Bizden gidenlere ne olusuyo cogu sahlaniyor hemen.
Ömer üründül gibileride adamin tarihinde ilk golünü görüp  bu oyuncu cok iyi zaten diyor.

Hepsi onlarda kalsin bize ANIl-ZENKE-CENK-AGBETU  yeter ;D

havzalı55

Ksk taraftarı bızım kadar olmaz ;) Bide bu hakemler bu ligde hep bizimi bulur ? ksk lı oyuncu antepli futbolcunun pesınden kosup kafasını itiyor hakem 2 tarafada sarı kartla geçiştiriyor Samsun yapsa kesın kırmızı karttı ya neyse Sezon daha yeni  

eLLis

Ben ne diyorum nasıl anlaşılıyorum anlamadım gitti zaten :)