Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

Mustee13

önce evimize dönelim sonra her şey yavaş yavaş olur...

Tufan

Stad konusundaki fikrim Manisa modeli önce kale arkaları birkaç sene sonra kapalı yapılabilir. ama herşeyden önce EVE DÖNMEK gerek.

sadece55

Alıntı yapılan: Burak - 15 August 2010, 19:27:38
bugün iyi bir stad 150 milyon dolar civarında tutar beşiktaş bizim dediğimiz gibi tartanları kaldırarak yaptı fener parça parça yaptı gs çok değerli olan stadının yerinden feragat ederek yaptı  zaten devletin kimseye stad yaptığı da yok sanırım şu anda belki rize ondan emin değilim urfa gap projesiyle yapıldı kayseriyi kadir has yaptı yeni stad istemek fanteziden öte birşey değil  stad yerine 5-6 trilyon nakit yardımı olsa çok daha makbule geçer süper lige çıkınca gelirler aşırı artar akıllı bir yönetim bu işi çok iyi kendi kaynaklarıyla yapar

Rize stadını Rizeli iş adamları toplanarak yaptılar...Maliyeti 30-40 milyon dolar civarındaydı...Kadir Has'a gelince stadın büyük kısmını belediye üstlendi.Kadir hasın 10 milyon dolarlık bir yardımı oldu.Bize stad olayına gelince şuan için daha öncelikli olaylar var gibi...

vanlioglu

turgut tribünde bu akşam. bu çocuğu oynatmazlarsa yazık olcak

sadece55

vanlioglu

gene yazık olcak sakatlamışlar çocuğu  :D

mehmet yılmaz

karabük-manisa maçının ilk devresini izleme fırsatım oldu. br tane deplasman taraftarı yok. o küçük maratonda tadilat olduğu için boştu ama diğer yerler de hıncahınç değildi. iki camia da yakışmıyorlar bence süper lige. bazen düşünüyorum da, biz dönüce süper lige artık ne içeride ne de dışarıda boş kalır tribünlerimiz... çok özledik!

sadece55

Abi eskiden değerini bilmiyorduk cidden ama bir daha çıktığımızda bırakacağımızı düşünmüyorum...Ayrıca artık taraftarın ciddi anlamda örgütlendiği buluştuğu bir platform var (ss.biz) Bu sayede daha organize daha güçlü olacağız diye düşünmekteyim...

55Melek55

karabük ve karabük stadyumu..ayni koy kasabasi gibi..marlborcu tipler..kiraathaneciler...

Burak

Alıntı yapılan: Erdinc - 15 August 2010, 22:34:12
Abi eskiden değerini bilmiyorduk cidden ama bir daha çıktığımızda bırakacağımızı düşünmüyorum...Ayrıca artık taraftarın ciddi anlamda örgütlendiği buluştuğu bir platform var (ss.biz) Bu sayede daha organize daha güçlü olacağız diye düşünmekteyim...

hakkaten bence eskiden değerini bilemedik hiç düşecekmişiz gibi gelmiyorduki . bazı maçları beğenmediğimiz zaman gitmiyorduk şimdi süper ligde olacağız da maç kaçıracağım?

sercan5592

kanal d de yesıl sokak holıganları var gercı ısımını farklı yazmıslar burda ama guzel fılmdır harıka hatta ızlemınızı tavsıye ederım yeni baslamıs daha ;)

Burak

west ham united milwall kapışması ama türkçe dublajlı tezahüratlar çok kötü oluyo bir ara ingilizcesini de bulup izlemek lazım

sercan5592

evt bncde tezahrtlar kotu ama fılım genel olrak guzel tzhratları saymazsk

erkutdem55

Aynen tezahüratlar komedi olmuş ama film gayet keyifli.Eski Samsun-TS kapışmaları geliyor aklıma.Kavgasız maç olmazdı,maç haftalarında Samsunda 61,Trabzonda 55 gördükleri arabanın camları inerdi.Bunlardan biri de iş için Trabzona giden babamın arabasıydı.

havzalı55

Ben haLa sevmiyorum trabzonluları :D