Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Alıntı yapılan: sercan5592 - 14 August 2010, 18:47:15
hayır ya burayı demıyorum host dosyası vardı adı sımdı aklıma geldı onu bızım pc cı degıstırmıs baya ondan dns yı degıstırnce gırmıyo sanırım bı ara tekrar dnıcem teskkr ederım : )

Rica ederim,
C:\Windows\System32\drivers\etc nin altındaki host dosyasını söylüyorsun anladım ama uğraşmana gerek yok, bu dns lerle girebilirsin youtube a.

sercan5592

evet ordakı host dosyası onu bızım pc cı degıstırmıs yanı ıcerıgı standart degıl farklı o dnsler ıle gıremıyorum o yuzden onun ıcını standart a cevırıp dnslerı ayarlayıp tekrar denıcem sımdı.

samsunmania

Rize'nin sezon açılışında rizeliler ve ordulular papaz olmuşlar. Büyük aşkları son buldu herhalde. ;D
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100814/crizespor_sezonu_ordu_ile_acti.html#yorumlaroku

lucarelli

Alıntı yapılan: samsunmania55 - 15 August 2010, 00:10:25
Rize'nin sezon açılışında rizeliler ve ordulular papaz olmuşlar. Büyük aşkları son buldu herhalde. ;D
http://www.ajansspor.com/futbol/tff1lig/h/20100814/crizespor_sezonu_ordu_ile_acti.html#yorumlaroku

Ne olacaktı ki? İkisini toplasan bir adam çıkmaz...

samsunmania

Alıntı yapılan: lucarelli - 15 August 2010, 00:13:55
Ne olacaktı ki? İkisini toplasan bir adam çıkmaz...

Beklenen son. Gönülsüz öpüşten burunsuz çocuk olurmuş derler ya. Bunlarınki o misal.

samsunmania

Vay kardeşim gelmiş. Alıntı kralı çelebi de souza umberto naschimento souza.  ;D ;D
Samsunspor'a karşı kim ittifak kuruyorsa çarpılıyor be değil mi kardeşim.

celebi

mehmet yılmaz

Oktay, Gençlerbirliği'nde ilk 11 oynadı ve 90 dakika sahada kaldı. İlk devresini biraz izleyebildim maçın, geriye de epey koştu.

Turuncu

Geçen hazırlık maçında da 1 de gol atmıştı.ne diyim inşallah başarılı olur.

Lusage

İyi kötü adamlar sezon açılışı yapıyor. Bizimkisi yalan oldu  .:.:.

berusa55

Hakikaten bir sezon açılışı bile yapmayı beceremedik  :(

celebi

Alıntı yapılan: berusa55 - 15 August 2010, 03:26:12
Hakikaten bir sezon açılışı bile yapmayı beceremedik  :(

sezonun sonu iyi olsun inşaallah

furkan5534

kabacevizli55

ordulular mekanzılar diye bağırıyomuş yediremen diğer rize grubu rotasızlar giresun diye bağırmaya başlamış aralarında sürtüşme olmuş olaya bak samsunumuzun kumaları birbirini yiyo ;D ;D ;D ;D ;D

sercan5592

Haftaya sanırım başbakan geliyor bi birlik olup toplu şekilde gidip Samsunumuza yeni stad istesek hazır referandum öncesi yapılma ıhtımali olabilir