Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

AntZ

Tebrikler CeLL-O ve Selim.

Vay be ne şanslı adamlarsınız, birinizin üniversiteyi kazanıp birinizin bitirdiği sene süper lige çıkıyoruz, 2 mutluluk bir arada  :)

alperen

hadi ikinizinde gözü aydın..tebrikler CeLL-O ve selim >l< >l< >l<

CeLL-O

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 13 August 2010, 17:53:28
kardesim tebrikler, hayırlı olsun insALLAH istedigin bolumdur de kazanmıssındır...

Alıntı yapılan: **KaR6** - 13 August 2010, 18:58:08
vaay bee, helal olsun 2nize de ;D

Alıntı yapılan: berusa55 - 13 August 2010, 18:52:23
CeLL-O ve Serpico tebrikler kardeşlerim  >l< >l<

Alıntı yapılan: Serpico55 - 13 August 2010, 17:53:55
Helal kardesim tebrikler.

Alıntı yapılan: samsuni - 13 August 2010, 17:47:28

yakışır, hayırlı olsun....

hadi gözümüz aydın, çok sevindim..

Alıntı yapılan: yaramaz çocukkk - 13 August 2010, 19:32:17
hadi ikinizinde gözü aydın..tebrikler CeLL-O ve selim >l< >l< >l<

Hepinize teşekkür ederim  :)

55.hakan

Alıntı yapılan: CeLL-O - 13 August 2010, 20:03:48
Hepinize teşekkür ederim  :)
kardeşim aramıza hoşgeldin Başkentli Samsunsporlular olarak gözünüz aydın diyoruz...Etkinliklerimize seni de bekliyoruz...

Serkan

Samsun'um bitmesin bitmesin bu rüya sonunda süper lig olsun (=

mimar55

Alıntı yapılan: Ant55 - 13 August 2010, 19:22:04
Tebrikler CeLL-O ve Selim.

Vay be ne şanslı adamlarsınız, birinizin üniversiteyi kazanıp birinizin bitirdiği sene süper lige çıkıyoruz, 2 mutluluk bir arada  :)

havzalı55

Samsun kabul etmedi beni be :((

Kaldık tatangalara :D Sakarya üniversitesi Esentepe kampüsü :(

CeLL-O

Alıntı yapılan: hakanelgun - 13 August 2010, 20:17:24
kardeşim aramıza hoşgeldin Başkentli Samsunsporlular olarak gözünüz aydın diyoruz...Etkinliklerimize seni de bekliyoruz...

İnşallah katılırım mutlaka. Samsunsporluların heryerde olduğunu bilmek güzel :)

Burak

tebrikler cell-o ' you will never walk alone ' anladın sen onu  ;D başarılar diliyorum üni hayatında

samsunmania

Alıntı yapılan: Serpico55 - 13 August 2010, 17:45:48
Oleeyyyy beaaa Mezun oldum uni hayatı son buldu boylece  Var mı benden mutlusu :):) ohhhh Hadi samsunspor sıra sende :D seninleyim bu sene

Helal kardeşime.

Ollivanders

Alıntı yapılan: Akyol55 - 13 August 2010, 19:15:17
Seliiimmmmmm afraze akaaarrrr ;) Helal olsun sana çok dert etmiştin sonunda hallettin kardeşim benim bu sene deplasmanlarda kareolarda bizlere olacak yardımların şimdiden gözümün önün geldi duygulandımm :D ;D

bende hepinize tesekkur ederim ozellikle akyola birseyler yazma ihtiyacı hissettim :)
her daim hazırım kardesim ayıpsın koreo planlarını anlatırken o gozlerindeki heyecan beni çok etkiledi.  Deplasman yollarında saclarımızı agırtacagız koreolarla bu takımı superlige tasıyacagız .... Hep beraber ahahaha :) Kulup baskanı vaadleri gibi oldu la uymadı laaa:D

Ollivanders

ahmetsefa55

td' de yapılan yorumlara dıkkat edıyorum baska takımların transferlerı sureklı tartısma halında bızımle ılgılı bı transfer haberıne yorum yapan 1 kısı bıle yok ben mı yanlıs yorumladım yoksa bı tavırmı var bıze karsı ?

Serkan

bundan önceki üye olan arkdaşların yorumlarından sonra insanlar uzak duruyo sefa bizden  (=

ahmetsefa55

Alıntı yapılan: Serkan - 13 August 2010, 22:09:35
bundan önceki üye olan arkdaşların yorumlarından sonra insanlar uzak duruyo sefa bizden  (=
akhısar baslıgında bıle atısmayı basarmısız   :)