Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

eLLis

Alıntı yapılan: Mustee13 - 13 August 2010, 14:46:41
Diğerleri formalarını kendilerini yaptırıyorlar... Bize ise sponsor oluyorlar.. Kalite farkı ;)
Bütün takımlar böylemi yani lescona paramı veriyo bu takımlar bize forma yap diye :o

eLLis

Kardeşim ben 18 .yy da yaşıyorum sponsor forma logo böyle şeyler bilmem ama sen çok şey biliyosun anlaşılan ne güzel...

Serkan

Alıntı yapılan: Mustee13 - 13 August 2010, 14:46:41
Diğerleri formalarını kendilerini yaptırıyorlar... Bize ise sponsor oluyorlar.. Kalite farkı ;)

Sen niye üzerine alındın ki sana bişey söylemedim ki ben yukardaki arkdaşı bilgilendirmek amaçlı yazdım ?

eLLis

Yukardaki arkadaş benim zaten daha yukardakine diyosan bi alıntı yapsaydın..Yazdığın inceden bana cevap gibide olmuş nerden bileyim kime yazdın.

Serkan

tamam birdahakinde alıntı yaparım,

nerden bileyim senin alınacağını ;)

hayırlı iftarlar..

eLLis

Neyse önemli bişe değil belkide açlık yüzünden  :)

Mustee13

13 August 2010, 16:32:46 #6441 Son düzenlenme: 13 August 2010, 16:46:40 Mustee13
Alıntı yapılan: eLLis - 13 August 2010, 15:08:01
Bütün takımlar böylemi yani lescona paramı veriyo bu takımlar bize forma yap diye :o

Evet üstat... Yani lescon falan sponsor olmuş olabilir de adidas nike falan giyenler üste para veriyorlar ya da bi şekilde Türkiyedeki temsilcileriyle anlaşıyorlar. Gerçek bir sponsorluk yok yani.. Zaten Türkiye 'de forma sponsoru olan az takım var... Bunlardan biri de biziz.. Kalite kötü ama maddi açıdan kazandırıyor hiç olmazsa...

Armamız yeter... :)

Atakumlu

bugun universiteler icin tercih sonucları acıklandı icimizden yokmu bi yerleri kazanıp universiteye gitcek olanlar..??

CeLL-O

Alıntı yapılan: AtAKuMLu55 - 13 August 2010, 16:49:32
bugun universiteler icin tercih sonucları acıklandı icimizden yokmu bi yerleri kazanıp universiteye gitcek olanlar..??

Ankara Üniversitesi / Halkla İlişkiler  :-[

Ollivanders

Oleeyyyy beaaa Mezun oldum uni hayatı son buldu boylece  Var mı benden mutlusu :):) ohhhh Hadi samsunspor sıra sende :D seninleyim bu sene

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: CeLL-O - 13 August 2010, 17:45:27

yakışır, hayırlı olsun....

Alıntı yapılan: Serpico55 - 13 August 2010, 17:45:48
Oleeyyyy beaaa Mezun oldum uni hayatı son buldu boylece  Var mı benden mutlusu :):) ohhhh Hadi samsunspor sıra sende :D seninleyim bu sene

hadi gözümüz aydın, çok sevindim..

Ollivanders

sagol mehmet abi vallahi super oldu ya :)

mehmet yılmaz

En çok Hasan amca, peşine de Engin abi sevinmiştir  :D :P Senden bile çok sevinmişlerdir ha!..  8)

CeLL-O

Atakumlu

Alıntı yapılan: CeLL-O - 13 August 2010, 17:45:27

kardesim tebrikler, hayırlı olsun insALLAH istedigin bolumdur de kazanmıssındır...