Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

brigand

emre

Lanet olsun bu şerefsizlere..

dün ailemle konustum, salıpazarı 6 bin nüfusluk ufacık bi şehir.insanlar polise bile çok alışık değilken ilçede özel kuvvetler geziyormuş.öyle bir psikolojiye gelmiş, çocuklar o kadar etkilenmiş ki kardeşim gece tek basına uyuyamıyormuş.

samsun'da canlı bomba haberleri duyacagım aklımın ucundan geçmezdi.iş siyasete giriyor diye hiç bişey yazmadım ama bu kadarı da fazla, hala etkileri sürüyor olayın.nereye kadar gidecek bakalım.. >:(  >:(

Serkan

Ancak maddi imkansızlıklar nedeniyle hiç kimse Bucaspor'a Bank Asya'da şans tanımıyordu.
Bırakın üst sıraları oynamayı, ligde kalmaları bile sürpriz olarak gösteriliyordu. Bucaspor için, "Ha bugün ha yarın dağılacak" tahminleri yapılırn kimse o tarihlerde Bucaspor'un bugünlere geleceğini hesaba katamazdı. Bucaspor'un temeli geçen sezon atıldı. Başkan Şeref Üstündağ takımın başına tecrübeli hoca Kemal Kılıç'ı getirerek transfere 4 milyon lira ayırdı. Kılıç, Eskişehirspor'dan Cenk, Adana'dan Yılmaz, Kahramanmaraş'tan Veli ve Ozan'ı, Adana Demirspor'dan Ramazan ve Kenan'ı alarak takıma takviye yaptı. Kurulan bu takım 4 maç kala Yükselme Grubu'nda şampiyonluğunu ilan etmişti. Bank Asya'ya çıktıklarında yönetim Kemal Kılıç'la yola devam kararı aldı. Ancak birçok oyuncunun alacaklarını almak için Futbol Federasyonu'na başvurması takıma büyük darbe vurdu. Buna rağmen oyuncu firesi vermeden ilk etap çalışması için Bolu'ya giden Bucaspor ilk idmana aynı yerde kamp yapan Samsunspor'un eşofmanlarıyla çıktı. Bu bile maddi krizin ne durumda olduğunu gösteren önemli bir göstergeydi.

Acı ama gerçek bizim eşortmanlarımızla idmana çıkan takım Süper lig'de biz nerdeyiz ?

Sercan

Biz kampa eşortmansız gitmemişmiydik..

YaşarDoğu

legea giyilmişti kampta , haber dogruysa legea giymişlerdir

sadece55

demek biz bundan çıkamadık çalmışlar eşorfmanlarımızı :)

denizlisporluyuz

denizlispor şehrinden selamlar

#BAFRALI#

celebi

Alıntı yapılan: emre55 - 11 May 2010, 17:23:02
Lanet olsun bu şerefsizlere..

dün ailemle konustum, salıpazarı 6 bin nüfusluk ufacık bi şehir.insanlar polise bile çok alışık değilken ilçede özel kuvvetler geziyormuş.öyle bir psikolojiye gelmiş, çocuklar o kadar etkilenmiş ki kardeşim gece tek basına uyuyamıyormuş.

samsun'da canlı bomba haberleri duyacagım aklımın ucundan geçmezdi.iş siyasete giriyor diye hiç bişey yazmadım ama bu kadarı da fazla, hala etkileri sürüyor olayın.nereye kadar gidecek bakalım.. >:(  >:(

özellikle bu sen ki fındık işçileri meseleseinde çok tereddütlerim var benim

babasamsunlu

Alıntı yapılan: celebi - 12 May 2010, 07:33:02
özellikle bu sen ki fındık işçileri meseleseinde çok tereddütlerim var benim

Çok haklısın..sanmıyorum bu sene  o işçileri çalıştırsın bahçe sahipleri..yoksa  çok sıkıntı yaşanacaktır bencede..

emre

Alıntı yapılan: babasamsunlu - 12 May 2010, 08:33:31
Çok haklısın..sanmıyorum bu sene  o işçileri çalıştırsın bahçe sahipleri..yoksa  çok sıkıntı yaşanacaktır bencede..

genelde çalıştıranlar yıllardır çalıştıklarını çalıştırıyor.ama sezon basladıktan sonra çok fazla işçi gereksinimi oluyor.onun için mecbur çalıştıranlar oluyor.ben karsıyım sahsen.2 gün fazla toplarım kendim toplarım onlarla uğrasmaktansa.

gerçi bu sene fındık azmış ve büyük planlarım toplamamak için  :D

sersa

trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Samsunspor bu sezon zoru başardı. Ama artık yeniden Turkcell Süper Lig'e çıkmalı. Uzun zaman oldu ve Samsunspor'u çok özledik" dedi.Samsunspor Yardımcı Antrenörü Bahaddin Güneş'in ağabeyi, Trabzonspor'un tecrübeli Teknik Direktörü Şenol Güneş, muhabirimiz İlker Aktaş'a Kırmızı-Beyazlılar ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Samsunspor'un Karadeniz'in köklü bir kulübü olduğunu, kardeşinin görev yapması nedeniyle de ayrıca ilgi duyduğunu ifade eden Şenol Güneş, "Samsunspor'un yeri Süper Lig'dir. Gerçekten özledik Samsunspor'u" dedi.

CAMİAYI KUTLUYORUM

Samsunspor'un 'kıt imkanlarla sezona başlaması'na karşın ligde kalmasının büyük başarı olduğunu söyleyen Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Böylesine imkansızlıklar içerisinde bunu başaran Samsunsporlu futbolcular, teknik heyeti, yöneticileri yürekten kutluyorum. Samsun, futbol kültürü olarak çok köklü bir camia. Potansiyeli yüksek olan bir şehir. Böylesine futbola yatkın bir şehrin takımının Turkcell Süper Lig'de olmaması üzüntü verici. Bu nedenlerden ötürü Samsunspor'un yeri Turkcel Süper Lig'dir diyorum" dedi.

HERKES EL ELE VERSİN

Önümüzdeki sezon yapılacak planlı ve programlı çalışmalar neticesinde hedef belirlenmesi gerektiğini ifade eden Şenol Güneş, "Samsunspor'un değerli yöneticilerinin bu hedefi belirleyeceklerine inanıyorum. Bu hedefler yüksek olmalı. Yani Turkcell Süper Lig'e yükselebilecek bir takım kurulmalı. Samsun şehri bunu kaldırabilecek güce ve potansiyele sahip. Samsun bunu hak ediyor. Camia olarak bütünleşilmeli ve el ele vererek yola çıkılmalı. Samsunspor Türkiye liglerinin sevilen en renkli takımlarından birisidir. Eminim benim gibi çok sayıda sporsever Samsunspor'u yeniden Turkcell Süper Lig'de görmek istiyordur" diye konuştu.

Haber

Fecr_55

Evet, zoru basardik dogru..Ama bu Bank Asya'da kaldik diye degil, Süper lige cikamadik diyedir..
Böyle adamlara ne diye sorarlar Samsunspor'umuzu anlamam..Git Ismail Uyanik'a sor, bu takimda görev almis diger baskanlara sor Fuat Köktas gibi..Bizim en iyi, en kötü halimizi birebir yasayanlara sorun Samsunspor'umuzu..Senol Günes de kim, samimiyetine inanmadigim herhangi biri..

YaşarDoğu

Alıntı yapılan: Fecr_55 - 12 May 2010, 14:08:22
Evet, zoru basardik dogru..Ama bu Bank Asya'da kaldik diye degil, Süper lige cikamadik diyedir..
Böyle adamlara ne diye sorarlar Samsunspor'umuzu anlamam..Git Ismail Uyanik'a sor, bu takimda görev almis diger baskanlara sor Fuat Köktas gibi..Bizim en iyi, en kötü halimizi birebir yasayanlara sorun Samsunspor'umuzu..Senol Günes de kim, samimiyetine inanmadigim herhangi biri..

İlker Aktaş tuttuğu takımın Samsunda pek sevilmediğini ve en son Ordu maçında Beşikdüzü TS takımının istediği yerde tutulmamasını hazmedeiği için , Trabzonspor  kafilesi içinde kim varsa A dan Z ye sempatikleştirmeye çalışıyor gazetede haberlerini yaparak.Zaten yerel basının gerektidiği şehir sahiplenmesi olayını yapamdığı gibi birde saman , yavan , yal gibi haberler yaprak sayfasını boş bırakmama peşinde.

babasamsunlu

Yürü git lan topoş şenol..   >:( >:( >:( >:( >:(