Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

erkutdem55

Alıntı yapılan: umittt - 06 May 2010, 18:01:41
Bugün okula(TBAL) giderken ben de gördüm o bayrağı.Kafayı yiyecektim bütün gün.
Peki o bayrağın indirilmesi gerekmez mi ?

Şu anda var mı orada böyle bir bayrak?

eLLis

Bizimkisi tribünsel birazda bu takımlar kadar tribün açısından ses getiremedik malesef sadece spor yazarları değil sıradan taraftarlar bile adanademiri konuşurken biz hiçbi şekilde akla gelmiyoruz bakın forumlarına süperligde kimi görmek isterdinizde biz %60 %65 gibi söyleniyoruz en fazla.. bu eskişehir kocaeli sakarya adanademir olsa herkez ister çıkmalarını bu benim forumlarda bu şekilde malesef.

umit

Alıntı yapılan: erkutdem55 - 06 May 2010, 19:00:09
Şu anda var mı orada böyle bir bayrak?

Evet.Okul çıkışı 4'te yine geçtim ordaydı  >:(

erdem

bizim valiye ne olmuş yaaw,ne zman gidiyomuş

YaşarDoğu

Ya kardeşim kaldır şunu , Samsunumda olması içimi yaralarken bide kanıtı kalmasın ineternette. :( >:(

Ollivanders

Boyle birsey var mı Bank asya da oldugumuz her gun Samsundan soguyorum.

YaşarDoğu

Tebrikler Cgr , helal olsun. >l< >l< >l<

erkutdem55

Cgr harikasın,umarım yarın o bayrak orada olmaz.

mehmet yılmaz

Alıntı yapılan: cgr - 07 May 2010, 00:06:56
Az önce kilisenin ordayken polisi aradım. Kilisenin orada trabzon bayrağı olduğunu ve kiminle görüşeceğimi bilemediğim için sizi aradığımı söyledim. Konu nedir diye soru geldi hemen. Biz Samsunspor taraftarı olarak o bayrağı orda istemiyoruz ve tepkide bulunacağımızı söyledim. Adam ne dese beğenirsiniz ;

"Bende fanatik Samsunsporluyum , fakat trabzon kupa kaldırdı alkışlamak gerekir , dün de keyifle ts-fb maçını izledim."

Aynen polise verdiğim cevap ; "Siz o zaman fanatik Samsunsporlu değilsiniz , nasıl fb-gs rekabeti varsa bizde de ts rekabeti vardır , biz babalarımızdan böyle öğrendik. Yarın gündüz gözüyle taraftar grupları buraya gelirse bu sefer cam çerçeve iner , sorumlusu da siz olursunuz  " dedikten sonra ilgileneceklerini söylediler...

Biz deli miyiz ? Nasıl bir delilikse bu iyice içimize işlemiş Samsunspor sevgisi...

herif iki kere yalancıymış... birincisi fanatiği bırak, normal bir samsunsporlu bile değildir. ikinii samsunşlular samsunda polislik yapamıyor zaten, olsa olsa trabzonlu, ordulu, bir TSlidir...

brigand

artık başka yolu kalmadı. bu takımın süper lige çıkıp eskisi gibi bütün şoparlara sahada vermesi lazım cevabı !!!

SSBiz Gençlik

Amerika'da Coca Cola şoförlerinin kimyasal madde taşıma lisansı bulundurmaları gerektiğini biliyor muydunuz?

kaptan 55

bayrak indirilmeye gidilecekse beni aramayı unutmayın da..

sersa

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON), Samsunspor'u ziyaret ederek 16 kişilik üyelik listesi sundu.

AKSON Samsun Şube Başkanı Adnan Öz, Samsunspor'a destek çalışmaları kapsamında yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nuri Asan Tesisleri'nde Başkan Hakkı Tomaç, İkinci Başkan Erkut Tutu, basın sözcüsü Haluk Tan'ı ziyaret etti.

Samsunspor'a desteğin her geçen gün arttığını, bu gelişmelerden büyük memnuniyet duyduklarını belirten kulüp başkanı Hakkı Tomaç, madde desteğin yanında manevi desteğin kendileri için büyük önem taşıdığını, ASKON'un desteği için teşekkür etti. Takımda futbolcuların kalmak istediğini sadece biraz naz yapan oyuncuların olduğunu ifade eden Tomaç, birlik ve beraberlik içerisinde her sorunun aşılacağını ifade etti. Tomaç, bazı kulübe destek veren kişilerin zor sürece rağmen 6-7 yıl önceki alacaklarını talep ettiğini de hatırlattı.

16 kişilik üye kayıt listesi sunan ASKON Başkanı Adnan Öz, takım ile şehrin bütünleşmesi için kendilerinin her türlü desteğe hazır olduklarını, desteklerinin süreceğini dile getirdi.

Öz, bazı dernek üyelerinin kulüpten alacaklarının ise bağışlandığı açıkladı.

iha

umit

Bayrak hala orada. Bence çok bile kaldı. İndirmenin vakti gelmedi mi artık !

cem

Alıntı yapılan: 35ama55 - 07 May 2010, 22:20:01
ts'nin basket takımı 1.lige çıktı. halbuki biz yıllar önce 2 kez çıkmış ancak ligden çekilmiştik. yazık yaa yazık, bir kere de bizim böyle sevinmeye hakkımız yok mu !
trabzonlu adnan ölmez sağolsun basket takımı fesedildi 2kere çıkıp çekildimiz için basket takımı kurarsak amatörden başlayacaz ey adnan ölmez sen bütün sövülmeyi hakediyosun...