Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

SSBiz Gençlik

eLLis

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 24 August 2009, 14:35:25
bir de trabzoncell çıkarttırmışlar. üç büyükleri kıskanıp sidik yarışına girmişler. evlerinde diyarbakırı bile yenemeyen sıradan bir takım halbuki:)
Ya şu lafları konuşmayın artık gerçekten huzursuz oluyorum.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2009, 14:39:35
Ya şu lafları konuşmayın artık gerçekten huzursuz oluyorum.

afedersiniz. artık siz yazın biz okuyalım buyrun:)

eLLis

Alıntı yapılan: 55_OrHaN_55 - 24 August 2009, 14:41:57
afedersiniz. artık siz yazın biz okuyalım buyrun:)
Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray bizden çok büyük kulüplerdir.

Nasıl hoşuna gittimi böyle yazayımmı?

Senin yazdığının bundan farkı yok!

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2009, 15:16:31
Fenerbahçe Beşiktaş Galatasaray bizden çok büyük kulüplerdir.

Nasıl hoşuna gittimi böyle yazayımmı?

Senin yazdığının bundan farkı yok!

istanbul takımlarına olan düşmanlığım seninkinden çok fazladır. hatta avrupa maçlarında bile rakip takımları tutarım. burada beşiktaş, galatasaray ve fenerbahçe demektense o tabiri kullandım, konunun bütünlüğünü düşünmeden cımbızla orayı alıp polemik yarattın. yazarken benim bile aklıma gelmemişti oysa. böyle basit şeyleri neden abartıp birbirimizle vuruşuruz anlamam. hayretler içerisindeyim. aşalım bunları lütfen. bundan sonra "üç büyükler" yerine de "üç kelekler" derim artık. iyi tecrübe oldu. 

eLLis

Ben 3 büyük diye yazmaktan rahatsız olurum bunun aşılacak bir tarafıda yok stadda skorlar söylenince 3 büyük dediğin takımların muhabbetini yapanlardan farkımız olsun.Polemik filanda yapmıyorum madem o kadar düşmansın doğru diyorsun istanbul takımı diyeyim diyebilirdin.
Neyse diyeceğim bu yeter bu kadar.

55_OrHaN_55

Alıntı yapılan: eLLis - 24 August 2009, 15:42:37
Ben 3 büyük diye yazmaktan rahatsız olurum bunun aşılacak bir tarafıda yok stadda skorlar söylenince 3 büyük dediğin takımların muhabbetini yapanlardan farkımız olsun.Polemik filanda yapmıyorum madem o kadar düşmansın doğru diyorsun istanbul takımı diyeyim diyebilirdin.
Neyse diyeceğim bu yeter bu kadar.

ya aslında sorun yok, ikimizin de canı sıkkın. boşver muhabbet etmiş olduk. tahta açılsa da rahatlasak:)

eLLis

Ben zaten muhabbet ettim sorun yok zaten ne sorunu olacak:)

55_OrHaN_55

tahtalardan takozlardan bir haber yok mu yahu? :'(

eLLis

Diyarbakırı karıştırdı yine kitapsızlar bu takımı çıkardığınız gibi kapatmasınıda bilin alın size açılım amaçları belli bunların bu takıma 10 maç ceza verilmesi lazım en az bakıcam bizim dünkü maça ne bunlara ne verecekler destek destek nereye kadar bu zihniyetler bu şekilde değişmez sokak aralarında taş atanlar stadda atma imkanı sağladılar

eLLis

Maçı izlememiştim ama İstiklal marşı ıslıklanmış duyumlara göre bunu yapanlar Allahsızdır

Sercan

Burası siyaset konuşma yeri değil ama,kürt açılımı diye birşeyi ortaya atmak vatana ihanettir.Allahtan Samsun'lu ve Karadenizliyiz...Türk ve İslam güneşi batmaz Karadeniz'de...

supernatural_55

Alıntı yapılan: 55sercan55 - 25 August 2009, 00:07:25
Burası siyaset konuşma yeri değil ama,kürt açılımı diye birşeyi ortaya atmak vatana ihanettir.Allahtan Samsun'lu ve Karadenizliyiz...Türk ve İslam güneşi batmaz Karadeniz'de...

aynen kardeşim yazıyı sinirle yazdım ama silcem hemen siyaset yapmaya gerek yok senin dediklerin özet zaten ama bi mani yazmak istiyorum ruh halimi anlatan

akşam akşam oldum deli
bu açılımı nereye monte etmeli
bi an önce yatmazsam
sahursuz iftarı etmeli ;D ;D

cümleten iyi geceler

eLLis

İşsizlik işsizlik işsizlik anca karadeniz hep zengin ağababası değilmi millet ekmeğinin peşine balığa gidiyor aylarca evden vatandan uzak bütün kürtleri genelleme yapmıyorum kesinlikle benim arkadaşlarım var kürt çok iyi insanlar ama bu pekakalı şerefsizlere açılım yapsan ne geçer eline çıkmışlar polisi taşlıyor resmen suç elinde kanıt al toplasana bunları suyla dağıtıyorsun yarın bugün yine çıkacaklar karşına çoğalarak yazık vallahi yazık...

gozgoz yýlmaz

Türkiye'de üç istanbul takımından bile daha fazla kollanan, imtiyazlı, kıyaklı tek takımdır diyarbakır. bu akşamki maçtaki görüntüler yine bir diyarbakır klasiğiydi. futbolla ilgisi yok o adamların, futbol şehri falan hiç değil.

mehdi eker
çileyi karadeniz çeker...