Samsunspor.biz Genel Sohbet Odası

Başlatan berusa55, 09 August 2008, 14:50:52

« önceki - sonraki »

**KaR6**

Alıntı yapılan: Ant55 - 25 August 2009, 02:22:58
Bizim eleman download u abartmış, internet hatları da o yüzden uçmuş olabilir, kapatınca düzeldi kanımca  ;D

;D ;D Allah iyi etsin seni e mi ;D ;D

pisaloji

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 02:40:25
Samsunspor.biz'in forumuna giriyor ama anasayfaya girmiyor .. İşin ilginç yanı google'da açılmıyor , msn de ..  ???

re-start yap mert, sorun çözüldü bi de modemin fişini çek tak..

Sercan

pisaloji

Sahurspor :5
Genç İftargücü :4

Oruç Olimpiyatta son durum şuanda..

Sadece Samsunspor

Baskent_Samsunspor

iftara 8 saat 31 dakika (ankara)

çok varmış be daha ;D

celebi

Alıntı yapılan: Sadece Samsunspor - 25 August 2009, 11:07:24

gazetekolik - karabük maçı

dikkatimi çeken bu sene bizim taratarımız maçlara artık forma ve atkılarla geliyor ve artarakta devam eder inşaallah

kaptan 55

yıllardır süregelen bir eksiğimizide bu vesileyle yavaş yavaş kapatmış oluyoruz umarım bir gün tüm taraftarlarımızın sırtında bu şanlı formayla dolu tribünler önünde bir maç izleme şerefinide yaşarız.

Sadece Samsunspor

Alıntı yapılan: 35ama55 - 25 August 2009, 12:28:04

Evet Errea iyi oldu ..

bugün geçte olsa formamı aldım :) kırmızı az daha iyi olsa çok güzel olurmuş, ama gerçekten güzel forma

samsunsporulan

red_white

düşünün yani bir tane mağamız var 2 mağazada ilerleyen zamanlarda açılmalı diye düşünüyorum güzel bir yerde

**KaR6**

Alıntı yapılan: red_white - 25 August 2009, 14:30:24
düşünün yani bir tane mağamız var 2 mağazada ilerleyen zamanlarda açılmalı diye düşünüyorum güzel bir yerde

kirasını sen mi vercen :)

red_white

veririz ya canları sağolsun onlarda geliri gönderiri ben kirayı veriririm = 0 şaka bi yana bence şehir kaldırır zamanla şuanda zaten olmaz

**KaR6**

sen dua ette şimdiki mağaza kapanmasın, şehir o uzaktan gorunen sehir değil maalesef..

red_white

25 August 2009, 14:40:11 #2654 Son düzenlenme: 25 August 2009, 14:47:28 red_white
şehir zaten ilgisiz ona bişey dediğim yok ama almaya yakın ama bilmeyen insanlarda olabilir... yeterki o hava yakalansın forma kültürü zamanla olucak bişey bence   ;)